Keystone logo
CEI Escuela de Diseño y Marketing

CEI Escuela de Diseño y Marketing

CEI Escuela de Diseño y Marketing

Johdanto

136284_136171_rsz_cei_sevilla_interiores_3.jpg

Meistä

CEI - Innovaatiotutkimuksen keskus - on 2000-luvun digitaalisen suunnittelun koulu, joka perustettiin 1900-luvulla (vuosi 1991). Olemme virallinen koulutuskeskus Adobelle, Applelle, IBM: lle, Maxonille ja Google Partnerille , joka on erikoistunut digitaalisuunnitteluun ja markkinointiin, toimistot Madridissa, Sevillassa ja pian Lissabonissa. Kurssejamme, maisteriohjelmiamme ja ylemmiä tutkintojamme kehitetään neljään osa-alueeseen: graafinen suunnittelu , Web-kehitys , digitaalinen markkinointi ja digitaalisen videon editointi ja jälkituotanto (VFX) ja liiketalouden grafiikka .

Nyt tiedämme, että olimme oikeassa, kun vuonna 1991 valitsimme laadukkaan opetuksen Design Schooliksi . Maksimimme oli, on ja tulee olemaan niin, että kouluajan päätyttyä opiskelija käsittelee täydellisesti koulutuksen aikana opetettuja tekniikoita. Tästä syystä valtaosa tuhansista luokkahuoneidemme läpi käyneistä opiskelijoista on tullut työmarkkinoille tai parantanut työolojaan opintonsa suoritettuaan CEI: n Design Schoolissa .

Alalla on yli 29 vuotta , yli 15 000 koulutettua opiskelijaa ja korkeasti koulutettujen ammattilaisten ryhmä. CEI pyrkii parantamaan opiskelijoidensa taitoja sopeutumalla jatkuvasti maailman työmarkkinoiden voimakkaisiin vaatimuksiin. Lisäksi koulumme on myöntänyt Educational Excellence Awards 2018 ja 2019 -palkinnolla parhaaksi kasvokkain tapahtuvaksi koulutuskeskukseksi, parhaaksi ammatillista sijoittamista käsitteleväksi koulutusohjelmaksi, parhaaksi kasvokkain tapahtuvan koulutuskeskuksen verkkosivuksi ja parhaaksi ammatilliseksi koulutuskeskukseksi.

Meidän menetelmämme

Haluatko tietää CEI-menetelmän: Design School?

Nämä ovat joitain tärkeimmistä ominaisuuksista:

Luokkahuone ja verkkokurssit

Tiedämme, että paras tapa oppia kurssejamme, maisteriohjelmamme ja korkea-asteitasiamme muodostavat teoreettiset ja käytännölliset käsitteet on alaan erikoistuneen opettajan henkilökohtainen kasvot ja pysyvä läsnäolo , joka valvoo ja ohjaa opiskelijan oppimista jatkuvalla ja henkilökohtaisella tavalla, taataan niiden maksimaalinen käyttö.

Tarjoamme kuitenkin aina etäopiskeluamme tai verkko- opiskeluamme aina pyrkimyksenämme mukautua kaikkien opiskelijoiden tarpeisiin ja olosuhteisiin ja ennen kaikkea niille, jotka eivät voi tulla tiloihimme päivittäin .

Pienet ryhmät

Hyvä koulutus tulisi opettaa pienissä ryhmissä opetuksen laadun parantuessa, mikä johtaa opiskelijoiden suoritustason paranemiseen jokaisella kurssin aikana tai maisterin aikana kehitetyllä aineella. Suurimmassa luokkahuoneessa CEI Madridissa ja Sevillassa on kapasiteettia 15 opiskelijalle ja pienintä 8 hengelle, normaalisti noin 10 hengen ryhmissä.

Taattu opetusjärjestelmä

Opiskelijaksi ilmoittautumisen jälkeen opiskelija voi halutessaan toistaa CEI: n suunnittelukoulussa jo suoritetun opintojakson, maisterintutkinnon tai sitä korkeamman tutkinnon kokonaan ilmaiseksi, mikä takaa valitun aineen täyden oppimisen.

136283_136168_escuela-de-diseno.jpg

Aikataulujen monimuotoisuus

Juuri meidän on sopeuduttava kouluna oppilaiden tarpeisiin eikä päinvastoin. Tästä syystä CEI: Design -koululla on aamu-, iltapäivä- ja iltaohjelmat kaikille opintoilleen , jotta paras koulutus sopisi yhteen muun akateemisen tai ammatillisen tehtävän kanssa.

Työlautakunta

Koulutusjakson jälkeen koulumme ei rajoitu yksinomaan tietokannan ylläpitämiseen opiskelijoistamme ja alumneista. 28 vuoden kokemus ja kontaktit tässä ympäristössä tekevät työpankkistamme erittäin tehokkaan työkalun opiskelijoillemme työn saavuttamiseksi. Saatavana missä tahansa studiossamme , täysin ilmaiseksi.

Kirjallinen työtakuu

Rekisteröitymällä mihin tahansa ammatilliseen maisterintutkintoon tai korkea-asteen tutkintoon, voit hyödyntää kirjallista työtakuumme, jonka mukaan olemme sitoutuneet löytämään sinulle opintoihisi liittyvän työpaikan enintään 6 kuukauden kuluessa.

Opintojen määrän murto-osa

Me helpotamme kurssien, käynnistysleirien, maisteriohjelmien ja korkeampien tutkintojen toteuttamista antamalla automaattisen ja välittömän rahoituksen itse keskukselle jakamalla opintojen määrä suoraveloituksella. Voit maksaa opintoistasi 3, 6 tai enintään 10 kuukautta.

päämaja

Madrid

CEI Madridissa on kaksi tilaa, 100 metrin päässä toisistaan: koulu, joka on kokonaan ja yksinomaan koulutusta varten, ja toisaalta Coffice, jossa koulukahvila sijaitsee, työpaikka-alue opiskelijoille ja alumneille sekä tila työpajojen, työpajojen ja mestarikurssien toimittamiseen.

Sevilla

CEI Sevilla on uusia tiloja. Lähes 300 m2: n tila keskustassa, jossa on monia uusia ominaisuuksia, kuten kirjasto, valokuvausstudio, piirustushuoneet ja digitaalinen kuva.

Mitä opinnot sisältävät ilmaiseksi?

 • 3 tuntia akateemista tai ammatillista suuntautumista opiskelijaa kohti
 • Jaettu työtila
 • Useita mestarikursseja ja työpajoja kuukausittain
 • Rajoittamaton Google-asema jokaiselle opiskelijalle, ikuisesti
 • Verkkotunnit päivinä, joihin et voi osallistua henkilökohtaisesti
 • Vaihtomahdollisuus Madridin, Sevillan ja Lissabonin välillä (2020/2021)
 • .Com-verkkotunnus ja oma isäntä jokaiselle opiskelijalle vuodeksi
 • Työpankki ja / tai kirjallinen työtakuu
 • Opintojen toisto kokonaan tai osittain, jos opiskelija sitä vaatii

Sijainnit

 • Madrid

  Calle de Rodríguez San Pedro, 2 y 10, 28015 Madrid, , Madrid

 • Seville

  Calle Conde de Cifuentes, 4, 41004 Sevilla, , Seville

  • Madrid

   Madrid, Espanja

   • Valencia

    Carrer de Santa Teresa, 6, 46001, Valencia

    Kysymyksiä