Keystone logo
Central College Dublin

Central College Dublin

Central College Dublin

Johdanto

Kuten College, Kannustamme oppilaita keskittyä nauttimaan kokemus hankkia uusia taitoja, jotka auttavat heitä heidän tulevissa valittu urallaan. Olemme ylpeitä varmistaa meidän opettajat ovat laa ed ja kokeneita ammattilaisia.

Haluamme varmistaa, että sinulla on erinomainen kokemus aikana aikaasi täällä Central College - Niin luokkahuoneessa ja sen ulkopuolella. Meidän opiskelija hoito tiimi on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi elämästä Dublin ja muita kysymyksiä sinulla voi olla ja meidän sosiaalinen toiminta ohjelma esittelee sinulle monia di erent Irlannin kokemuksia. Odotamme toivottaa sinut meidän college!

Missiomme Tehtävänä CCD on tarjota erinomainen peruskoulutukseen ja opiskelijapalvelut, jotka täyttävät ja ylittävät meidän opiskelijoiden odotukset:

College Ethos ja strategia

Eetos CCD on saada hyvinvoinnista opiskelijoiden ytimessä kaiken tehdä, jotta jokainen oppilas on erinomainen kokemus CCD. Yhtä CCD pyrkii varmistamaan, että College on positiivinen työympäristö koko henkilöstölle.

Kokonaisstrategiaa College on asemansa ylitöitä johtavana toimittajana laadukkaita koulutusohjelmia tarjoamalla erinomaisia ​​Opiskelua tukevat palvelut ja hyvin suunniteltu ja hyvin toimitettu peruskoulutukseen toimitetaan pätevä ja kokenut opetusalan ammattilaiset.

Visiomme Central College Dublin visiona on kunnostautua tuottaa laadukasta opetusta opiskelijoille.

Pyrimme valmistamaan opiskelijoille tietoja ja taitoja, jotka auttavat heitä saavuttamaan uraan liittyviä tavoitteita.

Pyrimme luomaan rikastettua oppimisympäristö, joka antaa opiskelijoille mahdollisuuden vahvistaa tietojaan ja tulla elinikäinen oppijoille.

Sijainnit

 • Dublin

  Central College Dublin, 3 Ellis Quay, , Dublin

  Ohjelmat

   Laitos tarjoaa myös:

   Kysymyksiä