Keystone logo
CEPT University

CEPT University

CEPT University

Johdanto

CEPT University keskittyy ihmisten elinympäristöjen ymmärtämiseen, suunnitteluun, suunnitteluun, rakentamiseen ja hallintaan. Sen opetusohjelmien tavoitteena on rakentaa harkittuja ammattilaisia ja sen tutkimusohjelmat syventävät ymmärrystä ihmisasutuksista. CEPT University myös neuvoa -antavia hankkeita elinympäristöjen elinkelpoisuuden parantamiseksi. Koulutus-, tutkimus- ja neuvoa -antavalla toiminnallaan CEPT pyrkii parantamaan elinympäristöammattien vaikutusta rikastamaan ihmisten elämää Intian kylissä, kaupungeissa ja kaupungeissa.

Yliopistoon kuuluu viisi tiedekuntaa. Arkkitehtuurin tiedekunta perustettiin arkkitehtikouluksi vuonna 1962. Se keskittyy muotoiluun yksityisellä alalla. Suunnittelutieteellinen tiedekunta, joka keskittyi julkiseen suunnitteluun, perustettiin vuonna 1972 "suunnittelukouluksi". Tekniikan tiedekunta, joka keskittyy tekniikkaan ja rakentamiseen, perustettiin vuonna 1982 rakennustieteen ja -tekniikan kouluksi. Muotoilutieteellinen tiedekunta perustettiin vuonna 1991 sisustuskouluksi. Se käsittelee elinympäristöön liittyviä sisätiloja, käsitöitä, järjestelmiä ja tuotteita. Tiedekunta Management perustettiin vuonna 2013 ja se keskittyy Habitat ja Project Management.

CEPT University on saanut nimensä ympäristön suunnittelun ja teknologian keskuksesta. CEPT ja sen muodostamat eri koulut perustettiin Ahmedabad Education Societyin toimesta Gujaratin hallituksen ja Intian hallituksen tuella. Gujaratin hallitus sisällytti CEPT: n yliopistoksi vuonna 2005. Vuonna 2007 University Grants Commission tunnusti CEPT University vuoden 1956 UGC -lain 2 §: n f kohdan mukaisesti. Intian hallituksen tieteellisen ja teollisen tutkimuksen laitos (DSIR) tunnustaa yliopisto tieteellisen ja teollisen tutkimusorganisaationa (SIRO).

Sijainnit

  • Ahmedabad

    University Road, 380009, Ahmedabad

    Kysymyksiä