Keystone logo
CESA  College of Higher Studies in Administration

CESA College of Higher Studies in Administration

CESA  College of Higher Studies in Administration

Johdanto

College of Higher Studies in Administration (CESA) on korkeakoulu, jolla on akateeminen, monitieteinen luonne, hallinnollinen, taloudellinen ja akateeminen autonomia. Neljä pilaria - innovaatio, yrittäjyys, etiikka ja johtajuus - ovat CESA: n navigointikaavio.

Luettu yhdeksi maan parhaista kauppakorkeakouluista, laitos on saanut useita akkreditointeja ja eroja kansallisilta ja kansainvälisiltä tahoilta. Äskettäin myönnettyyn perusopinto-ohjelman korkealaatuisen akkreditoinnin uusimiseen lisätään muita tunnustuksia, jotka korostavat sen aktiivista ja uraauurtavaa roolia akateemisessa ekosysteemissä: Kansallisen opetusministeriön myöntämä korkealaatuinen institutionaalinen akkreditointi, AACSB Businessin jäsenyys Education Alliance, EDAF Development -tunnustus (sitoutumisesta laitoksen laatuun ja jatkuvaan parantamiseen) ja Changemaker Campus -sertifikaatti Ashoka muutosagenttien koulutuskeskuksena.

Nykyinen rehtori on Henry Bradford Sicard, joka opiskeli liiketaloutta CESA: lla. Hänellä on myös MBA-tutkinto Instituto de Empresa de Madridista, jossa hän jatkaa tohtorin tutkintoa liiketoiminnan johtamisessa (DBA).

Sijainnit

  • Bogotá

    Diagonal 35,5a-57, 110311, Bogotá

    Kysymyksiä