
Maisteri elintarviketurvallisuudesta, laadunhallinnasta ja teollisuustekniikasta
Madrid, Espanja
KESTO
8 Months
KIELET
Espanja
TAHTI
Täysaikainen
HAKEMUKSEN MÄÄRÄAIKA
Hakemuksen jättämisen määräaika
AIKAISIN ALOITUSPÄIVÄ
Oct 2025
LUKUKAUSIMAKSUT
Pyydä lukukausimaksuja
OPISKELUMUOTO
Kampuksella
Johdanto
El Mundon Best Master's Degrees 2024 -luokituksen aiemmissa painoksissa yhdeksi parhaista maisteritutkinnoista pidetty päivitetyn elintarviketurvallisuuden, laadunhallinnan ja teollisuusteknologian maisteriohjelman tavoitteena on tarjota opiskelijoille syvä, täydellinen ja käytännöllinen näkemys elintarviketeollisuuden eri työalueista, jonka avulla he voivat ohjata ammatillista tulevaisuuttaan tällä alalla.
Hankittu koulutus on pohjana tulevalle ammatilliselle kehittymiselle alalla, jolla laitosten ja kuluttajien kysyntä laadukkaammalta ja turvallisemmalta elintarvikkeelta kasvaa jatkuvasti. Tästä syystä elintarviketeollisuus vaatii yhä enemmän erikoisammattilaisia, jotka pystyvät hoitamaan työnsä tehokkaasti erilaisissa teknisissä tehtävissä alan yrityksissä.
Ohjelma tarjoaa erityistietoa seuraavilta aloilta:
- Elintarvikkeiden valmistustekniikka.
- QA.
- Hyvät ruuanvalmistus- ja hygieniakäytännöt.
- Laadunvarmistus. Laatujärjestelmät (HACCP, BRC, IFS, ISO 22000).
- Logistiikka ja suunnittelu.
- Alakohtainen lainsäädäntö.
- Jatkuvan parantamisen järjestelmä (LEAN-metodologia).
- Bureau Veritas sisäisen tarkastajan kurssi 3 lisätodistuksella.
Yhteys alan todellisuuteen: Aktiivisista ammattilaisista koostuva opetushenkilöstö, kurssin aikana järjestetyt yritysvierailut ja sitä haluaville opiskelijoille ammatilliset harjoittelut takaavat yhteyden kaikkien opiskelijoiden työtodellisuuteen ja kurssin aikana hankitun tiedon suoran soveltamisen työpaikalleen. Lisäksi ilmainen sisäänpääsy 2 elintarvikealan erikoismessuille ohjelmajohtajien johdolla.
Pääsy ammatilliseen sertifiointiin: Maisterintutkinnon aikana opiskelijoilla on mahdollisuus hankkia tarvittava koulutus saadakseen SISÄISEN ELINTARVIKKEETURVALLISUUSTARKASTUSTODISTUKSEN, joka sisältää 3 lisätodistusta:
- Elintarviketurvallisuuden sisäinen tarkastaja
- IFS Food Standardin mukaiset auditoinnit
- Bureau Veritasin BRCGS Food Standardin mukaiset auditoinnit.
Tämä koulutus järjestetään yhteistyössä Bureau Veritaksen kanssa, ja sen avulla halukkaat voivat suorittaa vastaavan kokeen saadakseen pätevyyden tälle ammattialalle.
Institutionaalinen tunnustaminen: Tämän tutkinnon ovat hyväksyneet Espanjan biologisten korkeakoulujen yleisneuvosto ja elintarvike- ja juomateollisuuden liitto (FIAB), Madridin virallinen kemistien korkeakoulu ja Katalonian Generalitatin maatalous-, karja- ja kalastusministeriö.