Keystone logo
© Carrianna Field
CESTE, Escuela Internacional de Negocios

CESTE, Escuela Internacional de Negocios

CESTE, Escuela Internacional de Negocios

Johdanto

CESTE, Escuela Internacional de Negocios tarjoaa sinulle erilaisen koulutusmallin. Yliopisto-opiskelijoille: viralliset tutkinnot ja maisterin tutkinnot kehystettynä maailman parhaassa koulutusmallissa: brittiläisessä. Ammattilaisille ja johtajille: tärkeitä arvostettuja sertifiointeja, johtamisohjelmia ja valmennuspalveluita, jotka auttavat sinua voittamaan ammatillisen urasi seuraavan haasteen. CESTE Training Projectista osallistumme sellaisten johtajien ja johtajien valmentamiseen, jotka ovat edistyneimmät tekniikat tuntevia, mutta ovat myös rehellisiä, sitoutuneita ja yrittäjyyteen pyrkiviä ihmisiä. Tämän saavuttamiseksi odotamme innovatiivisimpien menetelmien soveltamista, ja olemme löytäneet brittiläisestä yliopistojärjestelmästä mallin sisällytettäväksi ohjelmiimme. Meille opiskelija on oppimisprosessinsa päähenkilö, ja olemme kaikki valmiita tekemään yhteistyötä hänen kanssaan hänen akateemisten, henkilökohtaisten ja ammatillisten tavoitteidensa saavuttamisessa.

tehtävä

Opiskelijat ovat työmme keskipiste ja syymme olla.

Kouluttaa ja kouluttaa yrittäjähenkisiä, digitalisaation haasteisiin päteviä ja yhteiskuntaa palvelevia, rehellisiä ja solidaarisia ihmisiä, jotka kykenevät tuottamaan arvoa yrityksissään, organisaatioissaan ja yhteisöissään.

Kehitä oppimiskokemuksia innovatiivisilla menetelmillä ja käytännönläheisesti, sisällöltään, taidoillaan ja pätevyydeltään, jotka mahdollistavat henkilökohtaisen ja ammatillisen kehittymisen.

Pyrimme varmistamaan ja parantamaan koulutuksen laatua ja oppimaan parhailta, helpottamaan opiskelijoiden työllistettävyyttä, ja he ovat heidän oppimisprosessinsa keskipiste.

näkymä

Innovatiivisia menetelmiä ja sitoutuneita tulevaisuuteen.

Haluamme panoksemme koulutukseen, innovatiivisesti ja pysyvästi vastakohtana todellisille tarpeille, mahdollistaaksemme yritysten ja ammattilaisten sekä Aragonissa että niillä alueilla ja maissa, jotka voimme saavuttaa ohjelmillamme, kehityksellämme ja talouskasvunäkymillämme sekä sosiaalisilla.

Yliopistokeskuksena ymmärrämme, että panoksemme tulee tavoittaa paitsi nuoret myös ammattilaiset, jotka löytävät meistä pysyvän kutsun jatkaa koulutusta ja innostua osaamisen ja ammatillisten mahdollisuuksien kasvamisesta.

Arvot ja kulttuuri

Opiskelijoiden kehittäminen, rooli heidän oppimisprosessissaan, niin sisällön kuin osaamisenkin osalta, sekä sitoutumisemme ympäristöön, jossa työllämme olemme läsnä, keskittävät arvot ja politiikkamme Missiomme ja Visiomme kehittämiseen. .

Määritimme sen ottamalla huomioon yhteydenpidomme UWTSD:hen (University of Wales Trinity Saint David) kautta:

 • Yhteistyö ja strategisten suhteiden luominen alueellisella, kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Tämäntyyppiset verkostot voivat innostaa opiskelijoita, henkilökuntaa ja kumppaneitamme luomaan uutta tulevaisuuden oppimista.
 • Osallistaminen asettamalla opiskelijat etusijalle ja puolustamalla jatkuvaa koulutusta ilman esteitä. Tuemme opiskelijoita kaikista taustoista ja heidän koulutuksensa kaikissa vaiheissa. Olemme mukana toisen mahdollisuuden ja ammattimaisten uudistamisprosessien mukana.
 • Työllistyvyyttä ja luovuutta hyödyntäen yrittäjyyttä, tutkimusta, opiskelijoiden luovia ja yrittäjyystaitoja, pystymme tarjoamaan koulutusohjelmia, jotka tarjoavat heille parhaat mahdollisuudet työllistyä ja kehittää siirrettäviä taitojaan.
 • Kestävää kehitystä järjestelmälähtöisellä lähestymistavalla, joka tarjoaa mielekkäitä ja relevantteja koulutuspolkuja sekä edistää sosiaalista vastuuta ja oppimista.
 • Sitoutuminen yhteistyöhön niiden alueiden kehittämisessä, joilla työtämme tehdään, erityisesti Aragonia huomioiden, kehittämistarpeisiin ja sen vahvuuksien vahvistamiseen sekä kaikkien siihen sitoutumiseen.
 • Globaali kansalaisuuden käsite kehittämällä muuta monikansallista toimintaa ja mahdollisuuksia opiskelijoillemme, henkilökunnallemme ja kumppaneillemme.
 • Akateemisten kumppaneidemme tuella tutkimuksen ja sen yhteiskunnallisen vaikuttavuuden kehittäminen sen tavoitteiden mukaisesti.

Ammattimaiset akkreditoinnit: kaikki ohjelmamme

CESTE :ssä koulutusohjelmiamme ohjaa poikkeuksellinen metodologia: brittiläinen. Opiskelijamme hyötyvät Walesin yliopiston virallisen pätevyyden lisäksi myös CESTE :n omasta akkreditoinnista. Lisäksi yhteistyömme eri alojen johtavien tahojen kanssa mahdollistaa monenlaisten lisäsertifikaattien tarjoamisen.

Valikoimamme, mukaan lukien MBA-tutkinnot, maisterintutkinnot, jatkotutkinnot, perustutkintotutkinnot ja ammatilliset akkreditoinnit, ovat sitoutuneet edistämään akateemista ja ammatillista kasvuasi.

Kampuksen ominaisuudet

Päämajamme

Sijaitsemme yhdellä Zaragozan (Espanja) hiljaisimmista ja kauneimmista alueista, aivan Aragonin keisarillisen kanavan vieressä, yhden kaupungin tärkeimmistä urheilukeskuksista ja Sagrada Familia -koulusta. Pääkonttorimme sijaitsee omassa rakennuksessamme, jossa on luokkahuoneita, toimistoja, työhuoneita ja asuinpaikkamme kansainvälisille opiskelijoille.

Etuoikeutettu sijainti

Sijaitsemme yhdellä Zaragozan (Espanja) kaupungin hiljaisimmista ja kauneimmista alueista, jonka läpi kulkee Aragonin keisarillinen kanava.

Aivan pääkonttorimme vieressä on Casablanca-stadion, urheilukeskus, jossa on upeat tilat, jossa voit nauttia ja harjoittaa lukuisia urheilulajeja (jalkapallo, tennis, paddle-tennis, uinti jne.) ja jossa on myös lämmitetty uima-allas, kuntosali ja urheilualueita. rentoutuminen ja estetiikka.

Meidän luokkahuoneet ja tilat

Päämajassamme on neljään kerrokseen jaettu luokkahuoneet ja työtilat, jotka on varustettu kaikenlaisiin esityksiin, ryhmätyöskentelyyn tai luoviin istuntoihin koulutusmallimme mukaisesti.

Olemme hiljattain modernisoineet WIFI-verkkoa parantaen entisestään nopeita Internet-yhteyksiä tiloissamme.

Vaikka digitaalinen maailma on radikaalisti muuttanut akateemista tutkimusta, kirjastomme on edelleen tapaamis- ja tiimityöskentelytila.

Lopuksi Assembly Hall on ainutlaatuinen tila, jonka omistamme akateemisen elämän merkittäville hetkille sekä erityisen tärkeille istunnoille ja esityksille.

  Pääsymaksut

  Hakeakseen pääsyä CESTE International Business Schooliin Espanjassa hakijoiden on täytettävä akateemiset vaatimukset, joihin kuuluvat mm.

  • Olet suorittanut lukion tai koulutusjakson aiheesta.
  • Sitten heidän on täytettävä online-hakemuslomake ja toimitettava se tarvittavien asiakirjojen kanssa.
  • Joissakin tapauksissa vastaanottohaastattelu voi olla tarpeen.

  Apurahat ja rahoitus

  CESTE on apurahoja ja tukea CESTE Foundation -ohjelman kautta ja myös opiskelijoille, joilla on loistava akateeminen tulos. Tutustu mahdollisuuksiin tällä sivulla.

  CESTE säätiön apurahat

  CESTE Foundation, Education and Business tutkii apurahahakemuksia opiskelijoilta, jotka ovat kiinnostuneita opiskelemaan CESTE ssä, joilla on taloudellisia vaikeuksia ja hyvä akateeminen suorituskyky.

  Näitä apurahoja tarjotaan uusille espanjalaisille opiskelijoille (tai Espanjassa asuville), ja ne voivat nousta jopa 50 % tutkimuksen kustannuksista yliopistotutkintojen tapauksessa ja jopa 80 % maisterintutkintojen tapauksessa.

  Muita apurahoja saatavilla

  Yliopistourat

  Liiketoiminnan johtamisen kandidaatille ja soveltavan tietojenkäsittelyn kandidaatille tarjotaan seuraavat apurahat, apurahat ja ammatilliset urasuunnitelmat "Akateemiseen huippuosaamiseen":

  • 15 stipendiä uusille opiskelijoille jopa 50 %
  • 5 stipendiä pääsystä toiseen jaksoon, jonka tutkinto on enintään 25%

  Maisteriohjelmat

  MBA-, taloushallinnon maisteri-, verkko- ja kyberturvallisuus- ja tietotieteen ja tekoälyn maisteriohjelmille myönnetään 20 "Academic Excellence" -stipendiä, joiden osuus on jopa 80 %.

  Entisiä opiskelijoita ja työntekijöitä organisaatioissa, jotka ovat CESTE Business Clubin jäseniä

  Yleensä CESTE -ohjelmien alumnit ja Business Clubin jäsenyritysten työntekijät saavat 10 % alennuksen kaikista CESTE käynnistämistä koulutusohjelmista.

  CESTE Foundation Partners

  Hintojen ja rahoituksen edulliset taloudelliset ehdot.

  Rankingit

  Brittiläinen yliopistomalli, aina maailman ja eurooppalaisen yliopistojen kärkisijoilla (maailman kuudesta parhaasta yliopistosta 4 on brittiläisiä), ja sen takaavat QAA:n korkeat standardit (Quality Assurance Agency for Higher Education of United). Kuningaskunta).

  Sijainnit

  • Zaragoza

   Paseo de los Infantes de España, 3, 50012, Zaragoza

   Kysymyksiä