Keystone logo
© Carrianna Field
CEU Abat Oliba Universitat

CEU Abat Oliba Universitat

CEU Abat Oliba Universitat

Johdanto

Abat Oliba CEU -yliopisto on saanut alkunsa Abat Oliba CEU -yliopistokeskuksesta, joka perusti San Pablo CEU -säätiön vuonna 1973 Barcelonan yliopiston kanssa tehdyn sidos- ja yhteistyösopimuksen kautta. Se aloitti oppitunnit ensimmäisessä paikassaan Pearson Avenuella Barcelonassa vuonna 1974, ja siitä lähtien se on kouluttanut yli 8 500 korkeakoulututkinnon suorittanutta.

Vuonna 1993 se muutti Bellesguardin kampukselle ja Abat Oliba CEU:n korkeakouluopetuskeskuksena opettaa nyt kaikkia oikeustieteen ja liiketalouden sekä johtamisen tutkintoja sekä taloustieteen tutkinnon ensimmäistä jaksoa.

Kymmenen vuotta myöhemmin uusi Abat Oliba CEU -yliopisto tunnustettiin Katalonian parlamentin lailla 20/2003, 4. heinäkuuta, ja Barcelonaan perustettiin kaksi keskusta: yhteiskuntatieteiden tiedekunta ja ammattikorkeakoulu.

Periaatteet ja tehtävä

Universitat Abat Oliba CEU:n organisaatio- ja toimintasääntöjen johdanto-osassa, joka on julkaistu BOE:n numerossa 266, päivätty 4. marraskuuta 2011, tämä laitos määritellään seuraavasti: "Universitat Abat Oliba CEU on
yksityinen voittoa tavoittelematon yliopisto, jota edistää San Pablo-CEU University Foundation, Catholic Association of Propagandists (ACdP) aloite.

Se saa oikeushenkilöllisyyden säätiölle, jonka nimi on Fundació Privada Universitat Oliba CEU, joka perustettiin 23. marraskuuta 2002 ja rekisteröitiin Katalonian Generalitatin säätiöiden rekisteriin 23. kesäkuuta 2003.

Universitat Abat Oliba CEU on akateeminen laitos, joka tunnustetaan Katalonian parlamentin 4. heinäkuuta 2003 antamalla lailla 20/2003 Espanjan perustuslain 27.6 artiklan ja Katalonian autonomian perussäännön artiklan 172.2 mukaisesti sekä artiklan puitteissa. 101 laissa 1/2003, 19. helmikuuta, Katalonian yliopistoista.

Abat Oliba CEU -yliopisto syntyi Center for University Studies (CEU) -työstä, Catholic Association of Propagandists -työstä, joka on perustettu isä Ayalan ajatusten valossa yliluonnollisen hengen ja moraalisen ihanteen omaavien ihmisten muodostumisesta. hyvää palvelua. yhteinen, Jumalan palvelijan Ángel Herrera Orian ratkaisevan vaikutuksen alaisena.

Miksi USP CEU?

NAAB:n tunnustus

CEU San Pablo -yliopisto on saanut National Architectural Accrediting Boardin kansainvälisen sertifikaatin seuraavan arkkitehtuurin ammatillisen tutkinnon vuonna 2015.

FabLab Madrid CEU (MIT:n bittien ja atomien keskus)

EPS:ssä on digitaalinen valmistuslaboratorio, FabLab Madrid CEU, joka kuuluu MIT:n (Massachusetts Institute of Technology) Center for Bits and Atom Laboratoryn maailmanlaajuiseen verkostoon. Keskus toteuttaa arkkitehtuuri- ja suunnitteluprojekteja yhteistyössä muiden yliopistojen kanssa ympäri maailmaa.

Ensimmäinen journalistikoulu Espanjassa

Humanistinen ja viestintätieteiden tiedekunta tarjosi ensimmäisenä journalismin tutkinnon Espanjassa ja on ainoa, joka tarjoaa mahdollisuuden suorittaa koko englannin kielen perustutkinto.

Yksi Espanjan parhaista yksityisistä yliopistoista

CEU San Pablo University edustaa Madridin toiseksi parasta yksityistä yliopistoa ja Espanjan neljättä parasta El Mundo -lehden rankingin mukaan.

Kampuksen ominaisuudet

Barcelonassa sijaitseva Abat Oliba CEU -yliopisto on yksi kolmesta yksityisomisteisesta, sosiaalisesti toimivasta yliopistosta, jotka muodostavat Catholic Association of Propagandists -järjestön perustaman CEU-koulutusryhmän. Virallisesti vuonna 2003 yliopistoksi tunnustetulla sillä on yli neljänkymmenen vuoden kokemus korkeakoulutuksen järjestämisestä.

Sen nykyinen rakenne käsittää kolme tiedekuntaa (laki- ja kauppatiede; viestintä, kasvatus- ja humanistiset tieteet sekä psykologia), joissa opetetaan perustutkinto- ja jatko-opintoja. Yksi yliopiston keskeisimpiä piirteitä on opiskelijoiden tyytyväisyys ja valmistuneiden korkea työllistettävyys, kuten riippumattomien tahojen useissa tutkimuksissa osoittavat.

Kansainvälinen liikkuvuus

Työpaikka- ja työvoimapalvelu vastaa Abat Oliba CEU -yliopiston opiskelijoiden ohjaamisesta ja heidän siirtymisestä luokkahuoneesta työelämään. Tässä hengessä tarjoamme Jobs Bankin, joka tekee yhteistyötä yli 5 000 yrityksen kanssa.

Se kuuluu Opiskelijavararehtorin kansliaan.

Kielipalvelu

Abat Oliba CEU University on sitoutunut tarjoamaan opiskelijoille erinomaista kielikoulutusta sekä Katalonian virallisilla kielillä että vierailla kielillä. Sitoutumisemme monikielisyyteen on avainasemassa nykyisessä globalisaatioympäristössä. UAO CEU:ssa haluamme saada opiskelijat tietoisiksi vankan kielikoulutuksen tärkeydestä sekä vahvistettujen kommunikaatiotaitojen tarpeesta.

Kirjasto

Kirjastopalvelu tukee opiskelu- ja tutkimustoimintaa, ja päätehtävämme on vastata yliopiston koulutuksellisiin ja tieteellisiin tarpeisiin. Kirjasto on jäsen Catalan Universities' Services Consortiumissa, jonka avulla voit tarkistaa Katalonian yliopistojen kollektiivisen luettelon (CCUC) ja käyttää laajaa valikoimaa bibliografisia resursseja verkossa.

Vuonna 1975 perustettu kirjasto on jäsenenä seuraavissa kirjastoverkostoissa:

 • CCUC. Katalonian yliopistojen kollektiivinen luettelo
 • REBIUN. Espanjan yliopistokirjastojen verkosto
 • San Pablo Foundation -kirjastoverkosto
 • ADLUG. Amicus / Dobis Libis -käyttäjäryhmä

Psykologinen neuvonta

Neuvonta- ja psykologiset palvelut (SAP) ovat yliopiston opiskelijoiden ja ohjaajien käytettävissä. Sen päätehtävä on tarjota:

Akateeminen ja henkilökohtainen ohjaus opiskelijoille

 • Tuki oppimisvaikeuksiin, akateemisen suorituskyvyn parantaminen ja tietoa opiskelumenetelmistä.
 • Psykologista neuvontaa henkilökohtaisiin ongelmiin.
 • Tuki uusille opiskelijoille, joilla on sopeutumisvaikeuksia.
 • Neuvoja opiskelijoille, joilla on toiminnallinen monimuotoisuus ja jotka tarjoavat tietoa mukautuksista metodologian suhteen, joita he voivat pyytää diagnoosinsa ja vaikeusasteensa mukaan.

  Pääsymaksut

  Tutkinnon sisäänpääsy

  Abat Oliba CEU -yliopisto toteuttaa oman 100-prosenttisesti online-hakuprosessinsa, joka täydentää PAU:ta tai muuta virallista pääsyä yliopistoon. Tässä prosessissa hakijoiden kykyjä ja soveltuvuutta arvioidaan suhteessa valittuun uraan. Se perustuu online-pääsykokeeseen*, joka on suoritettava samanaikaisesti selektiivisyystestin kanssa ja joka voidaan tehdä ennen PAU-testejä.
  * Opiskelijat, jotka ovat saaneet vähintään 8 arvosanan lukion ensimmäisenä vuonna, vapautetaan pääsykokeista.

  1. Hakemuksen käsittely
  2. Pääsykokeet
  3. Toimitettavat asiakirjat
  4. Tiedonanto ennakkoon pääsystä
  5. Paikka Varaus
  6. Tiedostonsiirrot ja hyvitysten tunnistus
  7. Opintotuen hakemus
  8. Pääsy ja rekisteröinti

  Pääsy maisteri- ja jatkotutkintoon

  Abat Oliba CEU -yliopisto toteuttaa 100-prosenttisesti online-maksuttoman pääsyprosessin, jossa hakijoiden kykyjä ja soveltuvuutta arvioidaan suhteessa valittuun jatkotutkintoon. Alla on vaiheet, joita sinun tulee noudattaa pääsyn hakemiseen:

  1. Hakemuksen käsittely
  2. Pääsyprosessi
  3. Sisäänpääsy ja varaus
  4. Rekisteröinti

  Kansainvälinen perustutkinto-pääsy

  Abat Oliba CEU -yliopisto toteuttaa oman 100-prosenttisesti online-hakuprosessinsa, joka täydentää PAU:ta tai muuta virallista pääsyä yliopistoon. Tässä prosessissa hakijoiden kykyjä ja soveltuvuutta arvioidaan suhteessa valittuun uraan. Se perustuu online-pääsykokeeseen*, joka on suoritettava samanaikaisesti selektiivisyystestin kanssa ja joka voidaan tehdä ennen PAU-testejä.

  1. Hakemuksen käsittely
  2. Pääsykokeet
  3. Toimitettavat asiakirjat
  4. Tiedonanto ennakkoon pääsystä
  5. Paikka Varaus
  6. Opintotuen hakemus
  7. Pääsy ja rekisteröinti

  Maisterin- ja jatkotutkintojen kansainvälinen pääsy

  Ennen kuin aloitat pääsyprosessin, lue seuraavat ohjeet huolellisesti:

  Abat Oliba CEU -yliopisto toteuttaa 100-prosenttisesti online-maksuttoman pääsyprosessin, jossa hakijoiden kykyjä ja soveltuvuutta arvioidaan suhteessa valittuun jatkotutkintoon. Alla on vaiheet, joita sinun tulee noudattaa pääsyn hakemiseen:

  1. Hakemuksen käsittely
  2. Pääsyprosessi
  3. Sisäänpääsy ja paikkavaraukset
  4. Rekisteröinti

  Apurahat ja rahoitus

  Apua perustutkinto-opintoja varten

  Yli 80 vuoden ajan CEU-ryhmä on työskennellyt nuorten yliopistokoulutuksen puolesta. Se on espanjalainen yksityinen oppilaitos, joka sijoittaa eniten rahaa apurahoihin ja apuun. Se ottaa vapaaehtoisesti haasteen, ettei yksikään sen opiskelijoista, riittävällä kyvyllä ja motivaatiolla, lopeta korkeakoulututkinnon suorittamista taloudellisista syistä.

  Abat Oliba CEU -yliopisto on sitoutunut ponnistuksen ja parantamisen kulttuuriin. Uskomme mahdollisuuksien antamisen arvoon jokaiselle, jolla on päämäärä ja joka pyrkii saavuttamaan sen.

  Tarjoamme kaikille opiskelijoillemme mahdollisuuden hakea opintotukea heidän akateemisten ansioidensa sekä henkilökohtaisten ja taloudellisten olosuhteiden perusteella perustutkinto-opintojen opintotukiohjelman (PAE) kautta tai virallisten maisterintutkintojen opiskelijoille maisterin opintotukiohjelman (PAEM) kautta. erikoistumisohjelmia, jotka perustuvat alennuksiin sekä julkiseen ja yksityiseen tukeen.

  Meillä on myös palkintoja ja stipendejä, jotka rahoitetaan resursseistamme ja yhteistyöinstituutioiden lahjoituksista.

  Apu jatko-opintoja varten

  UAO CEU tarjoaa vuosittain opintotukiohjelman maisteri-, jatko- ja erikoistumiskurssien (PAEM) opiskelijoille ilmoittautumismaksualennuksella.

  Tämä ohjelma, kuten sen nimi osoittaa, auttaa kohtaamaan maisteri-, jatko- ja erikoistumiskurssien kustannukset. Palkinnot vaihtelevat 10–50 % ohjelman kokonaismäärästä, ja ne myönnetään opiskelijan akateemisten tulosten, hänen yhteyksiensä UAO CEU:hun ja hänen perhetilanteensa perusteella.
  Hakemusten jättämisen määräaika on viisitoista kalenteripäivää ennen kunkin ohjelman alkamista.

  PAEM-apua ei voi kerryttää keskenään, eikä sitä voida soveltaa CEU:n hallinnointipalkkioon.

  CEU:n tuki vammaisille opiskelijoille

  Yli 80 vuoden ajan CEU-ryhmä on työskennellyt nuorten yliopistokoulutuksen puolesta. Se on espanjalainen yksityinen oppilaitos, joka sijoittaa eniten rahaa apurahoihin ja apuun. Se ottaa vapaaehtoisesti haasteen, ettei yksikään sen opiskelijoista, riittävällä kyvyllä ja motivaatiolla, lopeta korkeakoulututkinnon suorittamista taloudellisista syistä.

  Abat Oliba CEU -yliopisto on sitoutunut ponnistuksen ja parantamisen kulttuuriin. Uskomme mahdollisuuksien antamisen arvoon jokaiselle, jolla on päämäärä ja joka pyrkii saavuttamaan sen.

  Tarjoamme kaikille opiskelijoillemme mahdollisuuden hakea opintotukea heidän akateemisten ansioidensa sekä henkilökohtaisten ja taloudellisten olosuhteiden perusteella perustutkinto-opintojen opintotukiohjelman (PAE) kautta tai virallisten maisterintutkintojen opiskelijoille maisterin opintotukiohjelman (PAEM) kautta. erikoistumisohjelmia, jotka perustuvat alennuksiin sekä julkiseen ja yksityiseen tukeen.

  Meillä on myös palkintoja ja stipendejä, jotka rahoitetaan resursseistamme ja yhteistyöinstituutioiden lahjoituksista.

  Asumisen apu

  Henkilökohtaista huomiota kaikille opiskelijoille, jotka tarvitsevat majoitusta. Tietopalvelusta voit löytää tarpeisiisi parhaiten sopivan asunnon. Abat Oliba CEU -yliopiston uudet opiskelijat voivat käsitellä majoitustukihakemuksensa hakukalenterissa asetettujen määräaikojen kuluessa.

  Opettajien, lyhytaikaisten opiskelijoiden, kesäkurssiopiskelijoiden, ulkomaisten opiskelijoiden tai jatko-opiskelijoiden osalta voit pyytää tietoa vaihtoehtoisista majoitusvaihtoehdoistamme, joihin kuuluvat hotellit, yhteiset asunnot tai omakotitalon valvotuissa järjestelyissä.

  Rankingit

  CEU Universities sijoittui 6. sijalle kansallisesti, rankingin mukaan

  Times Higher Education

  Times Higher Education (THE) julkaisi World University Rankings 2021 -tutkimuksensa tulokset. Lähes 20 vuotta ollut julkaisu arvioi yliopistojen laatua kaikkialla maailmassa. Tässä uudessa painoksessa CEU-yliopistot sijoittuvat kuudenneksi espanjalaisten instituutioiden joukossa ja ovat maailman 500 parhaan joukossa. THE World University Ranking 2021 sisälsi 1 527 yliopistoa 93 maassa.

  Yliopistoja eri puolilla maailmaa arvioidaan punnitsemalla niiden suorituskykyä viidellä alueella: opetus; tutkimus; kuinka monta kertaa heidän tutkimusjulkaisujaan on lainattu; kansainvälinen henkilöstö, opiskelijat ja tutkijat; ja tiedon siirtäminen teollisuudelle. Näillä viidellä alueella mitataan yhteensä 13 indikaattoria. Tätä painosta varten analysoitiin muun muassa yli 22 000 tutkijan kyselyvastauksia. Tutkimuksen osalta THE Rankings tarkasteli 13,6 miljoonaa julkaisua ja yli 86 miljoonaa lainausta viiden vuoden aikana, jotka olivat peräisin Elsevierin bibliometrisista tiedoista.

  Kansainväliset näkymät

  Henkilöstön, opiskelijoiden ja tutkijoiden kansainvälistymisessä CEU-yliopistot sijoittuvat kansallisesti neljänneksi, ja kansainvälisten opiskelijoiden osuus on keskimäärin 19 prosenttia ja yli 30 prosenttia Comunidad Valencianan CEU UCH:n tapauksessa. CEU-yliopistot ovat myös Espanjan 10 parhaan yliopiston joukossa esimerkiksi henkilöstö-opiskelijasuhteessa (11,5) tai opiskelijaväestön sukupuolisuhteessa (63:37).

  CEU-yliopistot – CEU San Pablo (Madrid), CEU Cardenal Herrera (Valencia, Elche ja Castellón) ja Abat Oliba CEU (Barcelona) – ovat osa Fundación Universitaria San Pablo CEU:ta, joka on Espanjan suurin yksityinen koulutusryhmä. Ryhmä tarjoaa koulutusta kaikilla tasoilla esikoulusta tutkijakouluun.

  Ensimmäinen espanjalainen yksityinen yliopisto, joka pääsi Young University Rankingiin

  CEU-yliopistot, mukaan lukien yliopistomme, ovat korkeimpia espanjalaisia yksityisiä yliopistoja, jotka osallistuvat Times Higher Educationin kokoamaan Young University Rankingin uusimpaan painokseen.

  Tämä sijoitus asettaa CEU-yliopistot 113. sijalle maailmanlaajuisesti. Tämä tarkoittaa, että olemme toiseksi parhaiten sijoittuva oppilaitos espanjalaisten laitosten joukossa ja parhaiten yksityisten yliopistojen joukossa.

  Tämä erinomainen asema vahvistaa koulutusryhmän saavuttamia hyviä tuloksia Times Higher Educationin eri rankingissa. Erityisesti Young University Ranking arvioi alle 50-vuotiaita yliopistoja ympäri maailmaa parametrien mukaan, joihin kuuluvat opiskelijamäärä, tiedekunta/opiskelijasuhde, kansainvälisten opiskelijoiden määrä sekä miesten ja naisten osuus opiskelijakunnasta. Vuoden 2021 julkaisuun osallistui 475 korkeakoulua.

  Sijainnit

  • Barcelona

   Carrer de Bellesguard, 30 Barcelona, España, 08022, Barcelona

  Kysymyksiä