Keystone logo
Chiba Prefectural University Of Health   Sciences (Chiba Kenritsu Hoken Iryo Daigaku (CPUOHS))

Chiba Prefectural University Of Health Sciences (Chiba Kenritsu Hoken Iryo Daigaku (CPUOHS))

Chiba Prefectural University Of Health   Sciences (Chiba Kenritsu Hoken Iryo Daigaku (CPUOHS))

Johdanto

Chiban prefektuurinen terveystieteellinen yliopisto on nelivuotinen järjestelmä, jossa on yksi tiedekunta, neljä osastoa, kaksi kampusta ja 740 hengen kapasiteetti. Se on nuori yliopisto, joka perustettiin yliopistoksi ja juhli 10 -vuotispäiväänsä vuonna 2019.

Perusfilosofiamme on "inhimillisten voimavarojen viljely korkeilla eettisillä standardeilla ja rikas ihmiskunta", "erinomaisten terveydenhuollon ammattilaisten viljely, kuten terveyden edistäminen", "panos paikallisyhteisöihin ja terveydenhuollon kansainvälistyminen". "Henkilöresurssien kehittäminen, joka pystyy vastaamaan tarpeisiin" ja "Chiban prefektuurin terveyden edistämispolitiikan ajatushautomo", ja terveyden edistämisen ammattilaisten edistäminen, jotka ovat johtajia kaikilla aloilla, jotka voidaan käytännössä palauttaa yhteiskuntaan tulevaisuudessa vähemmistön eliitin periaate. Minä tähtään.

Tällä hetkellä meitä ympäröivä tilanne on erittäin vakava, ja "uuden koronatartunnan", "ilmastonmuutoksen aiheuttamien luonnollisten uhkien", "väestön vähenemisen (syntyvyyden väheneminen ja väestön ikääntyminen)", "taloudellisen eriarvoisuuden ja köyhyyden lisääntymisen" lisäksi "Neljäs" Meidän on voitettava tulevat haasteet, kuten "teknisesti innovatiivisen yhteiskunnan saapuminen, kuten seuraava teollinen vallankumous, tekoäly ja robotin vallankumous". Neljän vuoden opiskelun aikana tässä yliopistossa odotetaan kykyä luoda uusi yhteiskunta terveydenhuollon ammattilaisena (terveyden edistämisen ammattilaisena), joka voi edistää terveellistä ja pitkäikäistä yhteiskuntaa tulevaisuudessa.

Yliopistomme tarjoaa parhaan koulutus- ja koulutusympäristön opiskelijoille perusperiaatteiden saavuttamiseksi ja ongelmanratkaisutaitojen hankkimiseksi. Ja me kaikki opettajat ja henkilökunta työskentelemme yhdessä auttaaksemme sinua tavoitteidesi saavuttamisessa.

Sijainnit

  • Chiba

    Chiba, Japani

    Kysymyksiä