Keystone logo
Chicago State University

Chicago State University

Chicago State University

Johdanto

2

Chicago State University juhlii Sesquicentennial vuonna 2017. Chicago State University avasi ovensa opettajana koulutus koulun vuotava rautatie rahti auton Blue Island, Illinois 02 syyskuu 1867. Tänään sen sijaan yliopisto on täysin akkreditoitu julkinen, kaupunkien laitos sijaitsee 161-viehättävä hehtaarin asuntoyhteisön Southside of Chicago. Ensimmäisen vuoden aikana sen perustamisesta, CSU kirjoilla 62 opiskelijaa. Nykyinen opiskelijamäärien on lähes 7200.

Tie sitten tähän asti on ollut ominaista muutos. Aikana yli 140 vuotta, CSU on muuttanut nimensä, painopiste, hallintoa ja sijainti. Mutta jokaisen siirtymisen, yliopisto on säilyttänyt näkyville sen koulutustehtävää ja parantaa palvelujaan Chicago ja sen lähikuntien.

1

Nykyään CSU säännellään johtokunta nimittää Illinoisin kuvernööri. Yliopiston viisi colleges- Health Sciences, Arts and Science, Business, Education, ja apteekki - tarjoavat 38 perustutkintoa ja 30 jatkotutkinto-myöntämisen ohjelmia. Lisäksi CSU on Division of täydennyskoulutuskeskus ja ei-perinteisten ohjelmat tavoittaa yhteisölle laajennuksen kurssien, etäopetuksen ja ei-luotto-ohjelmia.

Vaatimattomista alkuperä, Chicago State University on kehittynyt erinomainen, kansallisesti arvostettu yliopisto, joka tarjoaa lisäarvoa koulutusta kaikille, jotka tulevat sen saleihin. Tasaisen kehittyvä heijastamaan state-of-the-art trendejä korkeakoulutuksen, Chicago State University valmistelee opiskelijoita menestystä vuosisadalla.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Kysymyksiä