Keystone logo
Chonnam National University

Chonnam National University

Chonnam National University

Johdanto

Chonnam National University on oppimisen ja älykkyyden halli, joka on johtanut historiaa ja valaistanut aikoja. Se avattiin vuonna 1952 uskomalla, että "maan suojeleminen on yliopisto, joka kasvattaa lahjakkaita ihmisiä" kaaoksen ja sodan keskellä.

Muuttuvien aikojen ja sivilisaation kehityksen keskellä otimme johtoaseman demokratian, ihmisoikeuksien ja rauhan yleisarvojen suojelemisessa. Hän ei pelännyt vaikeuksia ja vainoa. Totuuden, luomisen ja palvelun lipun alla halusimme kehittää akateemista maailmaa, vaalia henkilöresursseja ja tulla alueellisen ja kansallisen kehityksen kulmakiveksi.

Hyperyhteysyhteiskunta on avattu esineiden internetin tekoälyllä ja tieto- ja viestintätekniikalla. Se on myös COVID-19: n aiheuttaman epävarmuuden aikakautta. Se on aikakausi, joka vaatii uusia sääntöjä ja arvoja, jotka ylittävät olemassa olevat normit ja standardit. Se on suurten muutosten aikakausi, jossa kaikki henkilökohtaisesta elämästä maailmanjärjestykseen muuttuu hämmästyttävän nopeasti.

Chonnam National University johtaa. Johdamme tulevaisuutta valmistelevan koulutusjärjestelmän innovaatioita ja kehittymme tulevaisuuteen suuntautuvaksi yliopistoksi. Tulemme johtamaan neljättä teollisen vallankumouksen aikakautta ja koronan jälkeistä aikakautta vaalimalla luovia, emotionaalisia ja yhteisöllisiä henkiä.

Vahvistamme edelleen asemaamme tutkimuslähtöisenä yliopistona. Tuemme koko tutkimussykliä ideoinnista kypsymiseen ja valmistumiseen ja haaveilemme yliopistosta, joka voidaan asettaa Nobelin palkinnon saajaksi koulun avaamisen 100 -vuotispäivänä.

Maailmanlaajuisena yliopistona, joka vaihtaa 557 yliopiston kanssa 62 maassa, se nousee isommaksi ja korkeammaksi. Hyödyntämällä akateemikoiden monimuotoisuutta yli 100 laitoksella tarjoamme kaikki ihmiskunnan tarvitsemat tutkimukset ja kehitämme rohkeaa älyä, joka on vertaansa vailla maailmassa.

Siitä tulee akateeminen yhteisö, jossa yliopiston kehittyneet tiedot sekä erinomainen tiede ja tekniikka jaetaan paikallisyhteisön kanssa ja ne ovat rinnakkain. Se on ensimmäinen linkki hyveellisessä kiertokulussa, jossa erinomaiset henkilöresurssit johtavat alueelliseen innovointiin ja luovat kauniin paikallisyhteisön. Siksi se vakiinnuttaa asemansa arvokkaana ja vapaana Chonnamin yliopistona.

Pyydämme sinua aina olemaan Chonnam National University , joka etenee vahvemmaksi ja arvokkaammaksi.

Sijainnit

  • Buk-gu

    Buk-gu, Etelä-Korea

    Kysymyksiä