Keystone logo
© CUHK
The Chinese University of Hong Kong Business School

The Chinese University of Hong Kong Business School

The Chinese University of Hong Kong Business School

Johdanto

CUHK Business School on johtanut liiketalouden koulutusta Hongkongissa ja Aasiassa vuodesta 1963 lähtien, ja se on kasvattanut menestyneitä tutkinnon suorittaneita, jotka ohjaavat ja muokkaavat globaalia yritysmaailmaa. Tämä johtajuus- ja innovaatiohenki kuuluu perintömme ytimeen, sillä CUHK:lla on ensimmäinen kauppakorkeakoulu Aasiassa, joka tarjoaa täyden valikoiman kandidaatti- (BBA), kauppatieteiden maisteri (MBA) ja Executive MBA (EMBA) -ohjelmia. . Nykyään maailmanluokan tiedekuntamme ja huippuluokan tutkimuksemme kasvattavat edelleen ketterästi johtajia, yrittäjiä ja sosiaalisia luottamusmiehiä yli 40 000 alumnien ylittävän verkostomme ansiosta, jotka vaikuttavat merkittävästi Pearl River Deltassa, Aasian ja Tyynenmeren alueella ja sen ulkopuolella.

Visio Missio

Näkemyksemme

Kehittää Aasian vuosisadan globaaleja yritysjohtajia.

Tehtävämme

Missiomme on jatkaa Aasian vuosisadan haasteisiin ja mahdollisuuksiin valmistautuneiden globaalien johtajien kehittämisen edelläkävijänä tarjoamalla rikkaan oppimisympäristön, joka tarjoaa mahdollisuuksia itsensä löytämiseen, luonteen rakentamiseen, tiedon luomiseen, jakamiseen ja soveltamiseen.

Edut

Innovaatio

Edistämme innovaatioita ja luovaa ajattelua kaikissa muodoissa ja kannustamme opiskelijoitamme ja henkilökuntaamme tutkimaan uusia ideoita ja mahdollisuuksia. Kehitämme yrittäjähenkisyyttä kannustavassa ympäristössä ja tarjoamme tarvittavat taidot kilpailla teknologiavetoisessa yritysmaailmassa.

Globaali näkökulma

Omaksumme globaalin näkökulman kaikessa toiminnassamme ja tarjoamme mahdollisuuksia ensikäden altistumiseen ja kokemuksiin. Kehitämme opiskelijoitamme ja henkilökuntaamme mukautumaan ja menestymään erilaisissa kulttuureissa ja ympäristöissä tässä nopeasti muuttuvassa maailmassa.

Suurlahden alueen liitin

Olemme yksi GBA:n vakiintuneimmista yliopistoista ja osallistumme aktiivisesti tämän alueen sosioekonomiseen kehitykseen. Nämä panokset ovat mahdollisia ainutlaatuisella kyvyllämme järjestää synergiaa opetustoiminnan, tutkimussovellusten, alumnien sitoutumisen ja alueellisten yrittäjien ja yritysten verkoston välillä.

Sosiaalinen tarkoitus

Uskomme koko ihmisen kehitykseen ja transformatiiviseen koulutukseen, olemme sitoutuneet kasvattamaan sosiaalisesti vastuullista ajattelutapaa ihmisissämme, edistämään kestävää liiketoimintaympäristöä ja vaikuttamaan myönteisesti yhteiskunnan parantamiseen.

Kampuksen ominaisuudet

Hongkongin kiinalaisen yliopiston (CUHK) kampus on rakennettu rinteeseen ja on Hongkongin suurin ja upein kampus. Suurin osa tästä alueesta on vehreyden peitossa, joka on kauniisti kaiverrettu kivistä kolmella tasangolla, ja viheralueiden keskellä on tyylikkäitä rakennuksia, joissa on sekoitus kiinalaisia ja länsimaisia arkkitehtonisia tyylejä. CUHK-kampus on kuuluisa turvasatama monille kasvi- ja eläimistölajikkeille, joiden suojelemiseen ja parantamiseen on kiinnitetty suurta huomiota. Se tarjoaa myös panoraamanäkymät Tolon satamaan ja läheisille vuoristoille.

CUHK tarjoaa täyden akateemisen ja henkilökohtaisen tuen jatko-opiskelijoilleen kampuksella yhden luukun opiskelijoiden IT-portaalista, kirjastoista, oppimisen tehostamisohjelmista ja terveydenhuollosta urasuunnitteluun ja moniin muihin palveluihin.

CUHK:n kirjasto

CUHK-kirjasto on Itä-Aasian johtava tutkimuskirjasto, ja sillä on merkittävä kaksikielinen kokoelma sähköisiä ja painettuja resursseja. Sen tehtävänä on olla kumppani tiedon luomisessa, saatavuudessa, levittämisessä ja säilyttämisessä innostaakseen ja tukeakseen CUHK:ta sen tutkimuksessa, oppimisessa ja opetuksessa. CUHK-kirjasto tekee läheistä yhteistyötä tiedekunnan ja opiskelijoiden kanssa, ja sillä on vahvat yhteistyöyhteydet muiden yliopistokirjastojen kanssa Hongkongissa, Suur-Kiinassa ja kansainvälisesti.

Opiskelijaasioiden toimisto (OSA)

Opiskelijatoimisto tarjoaa monipuolista toimintaa ja palveluita auttamaan opiskelijoita tutkimaan ja kokemaan yliopistoelämän eri puolia ja saamaan siitä kaiken irti.

Tietotekniikkapalvelukeskus (ITSC)

ITSC tukee yhden luukun yliopistoportaalia MyCUHK, joka mahdollistaa henkilökohtaisen pääsyn pilvisähköpostipalveluihin, kirjastopalveluihin ja Kiinan yliopiston opiskelijatietojärjestelmään (CUSIS) henkilökohtaisten opintotietojen hallintaan. ITSC tarjoaa myös IT-tiloja, kampuksella ja sen ulkopuolella olevia verkkoja, eLearning-järjestelmiä, verkkokoulutusta ja työpajoja.

Center for Learning Enhancement and Research (CLEAR)

CLEAR järjestää Improving Postgraduate Learning (IPL) -ohjelman esitelläkseen lähestymistapoja, menetelmiä ja puitteita tutkijoiden työn varustamiseksi muodollisesti ja jäsennellysti. edistää yliopiston huippuosaamista ja stipendiä opetuksessa ja oppimisessa; ja varustaa jatko-opiskelijoille tutkimuksensa kannalta olennaiset taidot ja tiedot.

Yliopiston terveyspalvelu

Yliopiston terveyspalvelu tarjoaa kampuksella lääketieteen, hammaslääketieteen ja terveyden edistämisen palveluita päätoimisille opiskelijoille. Lääkäriryhmäämme kuuluu kokopäiväisiä lääkäreitä, jotka tarjoavat kokonaisvaltaista perhelääkehoitoa yliopiston jäsenille. Terveysasemalla on perusterveydenhuollon ja hammashoidon palveluita varten pieni leikkaussali, ambulanssi, lääketieteellinen laboratorio ja fysioterapiayksikkö. Sairaanhoitopalvelut ovat pääsääntöisesti ilmaisia, kun taas hammashoitolassa peritään nimellinen maksu.

Urheilutilat

Fun and Fitness tarjoavat kaivattua tasapainoa työhön ja opiskeluun. CUHK ja sen korkeakoulut tarjoavat laajan valikoiman urheilumahdollisuuksia, mukaan lukien stadionit, kuntosalit, olympiakokoisen uima-altaan, tennis- ja squashkentät, kuntosalit ja vesiurheilukeskuksen. Korkeakoulut tarjoavat myös grillipaikkoja henkilökunnalle ja opiskelijoille.

Muita palveluita kampuksella: bussikuljetus, ravintolat, kirjakauppa, pankit, matkamuistotiski, supermarket ja kampaamo.

  Pääsymaksut

  Lähetä online-hakemus

  Luo tili ja lähetä hakemuksesi portaaliin.

  Lähetä liiteasiakirjat

  Lataa asiakirjasi sovellusportaaliin ja lähetä määritetyt asiakirjat vastaavaan ohjelmatoimistoon.

  Haastattelu (kutsusta)

  Listalle valitut hakijat voidaan lähettää kasvokkain tai verkkohaastatteluihin.

  Sovelluksen tulos

  Hakijoille ilmoitetaan tuloksista sähköpostitse.

  Talletusmaksu

  Valittujen hakijoiden on suoritettava talletusmaksut vahvistuksena tarjouksen hyväksymisestä.

  Visa (jos mahdollista)

  Ohjelmavirkailijamme auttavat sinua viisumihakemuksessasi, kun sinut on hyväksytty ohjelmaamme.

  Viisumivaatimukset

  Joustava viisumikäytäntö:

  Maahanmuuttojärjestelyt muille kuin paikallisille valmistuneille (IANG)

  Muut kuin paikalliset valmistuneet, joilla on opiskelijaviisumi/tulolupa, voivat hakea "Immigration Arrangements for Non-local Graduates" (IANG) -järjestelmää. Menestyneillä hakijoilla on oikeus hakea oleskelua Hongkongissa 12 kuukauden ajan valmistumisen jälkeen työnhakuun.

  Alumnitilastot

  Akkreditoinnit

  AMBA-akkreditoituAACSB-akkreditoitu

  Rankingit

  • Hongkongin kiinalainen yliopisto (CUHK) on yksi Hongkongin erityishallintoalueen parhaista julkisista yliopistoista. Se on sijalla 47 QS World University Rankingsissa 2024.
  • #12 Asian University Rankings
  • sijalla 53 parhaiden maailmanlaajuisten yliopistojen joukossa
  • 26. sija maailmanlaajuisesti (5. Aasiassa) QS:n mukaan
  • Times Higher Educationin 31. sija maailmanlaajuisesti (4. Aasiassa).

  Sijainnit

  • Sha Tin

   Sha Tin, Hongkong

  Kysymyksiä