Keystone logo
CIES - International Centre for Sports Studies

CIES - International Centre for Sports Studies

CIES - International Centre for Sports Studies

Johdanto

CIES TARJOAA TUTKIMUKSEEN PERUSTUVIA RATKAISIA SEKÄ HUIPPUTASON AKATEEMISTA JA JOHTAJAN KOULUTUSOHJELMAA URHEILUMAAILMAAN

CIES - International Centre for Sports Studies on itsenäinen opintokeskus, joka sijaitsee Neuchâtelissa, Sveitsissä. Se perustettiin vuonna 1995 Kansainvälisen jalkapalloliiton (FIFA), Neuchâtelin yliopiston, kaupungin ja Neuchatelin osavaltion väliseksi säätiöksi.

Monitieteisen lähestymistavan avulla CIES tarjoaa tutkimus-, huipputason koulutus- ja konsultointipalveluita urheilumaailmalle tavoitteenaan voittaa urheilun monimutkaisuus nyky-yhteiskunnassa ja parantaa sen hallintaa ja hallintaa kaikissa urheilulajeissa.

Kansainvälisenä keskuksena CIES ylläpitää pätevää ja monipuolista henkilökuntaa ja laajentaa jatkuvasti kumppanuuksiaan yksilöiden, yliopistojen ja urheilujärjestöjen kanssa ympäri maailmaa.

Tehtävämme

CIES kannustaa jatkuvaan edistymiseen ja kestävään kehitykseen urheilun hallinnassa ympäri maailmaa hyödyntämällä täysimääräisesti kansainvälistä kumppaniverkostoaan. Edistämme aktiivisesti jatkuvaa tiedon ja kokemusten vaihtoa kaikilta tutkimus- ja koulutuskumppaneiltamme. CIES on paikka, jossa akateeminen tutkimus kohtaa käytännön johtamisen, mikä johtaa tutkimukseen perustuviin ratkaisuihin, jotka voidaan mukauttaa paikallisiin tarpeisiin ja vaatimuksiin.

Sijainnit

 • Neuchâtel

  International Centre for Sports Studies c/o Hôtel DuPeyrou Avenue DuPeyrou 1, 2000, Neuchâtel

 • Leicester

  Leicester, Yhdistynyt kuningaskunta

  • Milan

   Milan, Italia

   Kysymyksiä