Keystone logo
CISET - International Centre of Studies on Tourism Economy Master in Tourism Innovation
CISET - International Centre of Studies on Tourism Economy

Master in Tourism Innovation

Treviso, Italia

1 Years

Englanti

Osa-aikainen

Request application deadline

23 Jan 2025

EUR 12 000 / per year

Etäopiskelu, Kampuksella

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Matkailuinnovaatioiden maisteriohjelma - Tapahtumat, vieraanvaraisuus ja elämysjohtaminen on uusi ehdotus koululta, jolla on 30 vuoden kokemus matkailualan johto- ja korkea-asteen koulutuksesta ja pitkäaikaiset suhteet kaikkiin alan tärkeimpiin yrityksiin ja DMO:hin. Lisäksi sille on myönnetty arvostettu kansainvälinen EQUIS-akkreditointi, joka myönnetään vain 1 prosentille maailman kauppakorkeakouluista.

Ohjelma tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen matkailun opiskelusta Venetsiassa, joka on yksi maailman tärkeimmistä matkakohteista, ja uppoutumisesta tämän kaupungin matkailun laboratorioon. Näet omin silmin, että matkailu ei ole "sivutoimi" vaan yksi tärkeimmistä, ja saat omakohtaisen kokemuksen siitä, millaista on harjoittaa liiketoimintaa tällaisessa kilpailuympäristössä. Opiskelijat saavat myös tilaisuuden ymmärtää matkailun vaikutuksia ja ratkaisuja vähemmän myönteisten vaikutusten lieventämiseksi.

Maisteriohjelma on henkilökohtainen kasvumatka, jossa keskitytään matkailualan innovaatioihin, ja se antaa opiskelijoille tekniset ja pehmeät taidot, joita he tarvitsevat aloittaakseen yrittäjyyden, edetäkseen nykyisessä organisaatiossaan tai liittyäkseen alan tärkeimpiin yrityksiin tai matkakohteita tai kulttuuritoimintaa hallinnoiviin organisaatioihin.

Ohjelma perustuu kokemukselliseen oppimiseen ja elämyksellisiin kokemuksiin, ja se edistää tiimityötä ja verkostoitumista. Alalle ja sen kehitykselle olennaiset tekoälyyn perustuvat ja digitaaliset työkalut integroidaan läpileikkaavasti kaikkiin kursseihin.

Maisteriohjelma on osa-aikainen verkko-ohjelma, johon liittyy intensiivinen kokopäiväinen kuukausi Venetsiassa ja muissa tärkeissä kohteissa. Ohjelman pääkieli on englanti.

Käytännönläheiset laboratoriot, teollisuuspäivät ja -luokat, erikoisvieraiden luennot, live-projektit ja monet muut aktiviteetit rikastuttavat tätä reaalimaailman oppimiskokemusta.

Pääsymaksut

Apurahat ja rahoitus

Opetussuunnitelma

Ohjelman lukukausimaksu

Uramahdollisuudet

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

 • Matkailun hallinta MA
  • London, Yhdistynyt kuningaskunta
 • MSc International Tourism Management
  • Lincoln, Yhdistynyt kuningaskunta
 • MSc ravintola- ja matkailuhallinnossa
  • Madrid, Espanja
  • London, Yhdistynyt kuningaskunta
  • + 1 lisää