Keystone logo
© BIMM University
City University of London

City University of London

City University of London

Johdanto

City , Lontoon yliopisto on erityinen paikka. Ammattitaitoa ja omistautumista varten olemme käyttäneet koulutusta, tutkimusta ja yritystä muuttamaan opiskelijoiden, yhteisömme ja maailman elämää yli sadan vuoden ajan.

Akateeminen huippuosaaminen yrityksille ja ammateille

Olemme johtava kansainvälinen instituutio ja olemme sitoutuneet akateemiseen huippuosaamiseen ja keskittyneet liiketoimintaan ja ammateihin.

Erittäin arvostettu laitos

Olemme ylpeitä koulutuksen, tutkimuksen ja yritystoiminnan laadusta ja korkeista rankingista viimeaikaisissa tutkimuksissa. City on:

  • Yhdistyneessä kuningaskunnassa 15 parhaan joukossa jatko-opiskelijoille ( The Times ja Sunday Times University League Table 2017 )
  • 27-vuotiaana Isossa-Britanniassa ( Times Higher Education ) "Taulukko" johtavien Russell Groupin yliopistojen rinnalla

Maailman johtava tutkimus

Tutkimuksen huippuyksikkö (Research Excellence Framework, REF) 2014 , jonka tarkoituksena oli arvioida tutkimuksen laatua kaikilla Yhdistyneen kuningaskunnan korkeakouluopetuksen tutkimuslaitoksissa, arvioi 75,7 prosenttia City esityksistä maailman johtavista 4 * (23,3%) ja kansainvälisesti erinomaisista 3 * (52,4 %) laatua.

Vilkas kansainvälinen yhteisö

Näkemyksemme on todella globaali. Toivotamme tervetulleiksi opiskelijoita, akateemikkoja ja ammattitaitoa kaikkialta maailmasta, työskentelemme huippututkimuksen kansainväliselle tasolle ja kehitämme kasvavaa kansainvälisten tutkimuskumppanuuksien verkostoa.

Keski-Lontoon sijainti

Hotelli sijaitsee Lontoon sydämessä , helpon matkan päässä useista keskeisistä metroasemista ja vain muutaman pysäkin päässä Britannian kirjastosta ja West Endistä. Olemme muutaman minuutin päässä Square Mile -museosta - Lontoon maailmankuululta talousalueelta - sekä rahoitus- ja ammattialan laitosten, merkittävien taidekokoeltojen ja mediatoimistojen päämajaan, sairaaloiden ja erikoislääketieteellisten tutkimuskeskusten hoitoon.

Koska meidän säätiö yli sata vuotta sitten, olemme aina nauttineet syvään juurtunut yhteyksiä City ylle. Ylipormestari Lontoossa on rehtorin City ja monet City Lontoon tunnukset yritykset ovat pitkäaikaisia kannattajia City .

Sijainnit

  • London

    City, University of London Northampton Square, EC1V 0HB, London

Kysymyksiä