Keystone logo
The Chinese Language Institute

The Chinese Language Institute

The Chinese Language Institute

Johdanto

CLI perustivat kaksi veljestä, jotka ovat eläneet, työskennelleet, ja opiskeli Kiinassa yhdistetyn 18 vuotta. Kun tunnustaa Kiinan kasvava merkitys maailmassa, he yhdistettynä kykyjään tarjota opiskelijoille ainutlaatuinen polku Kiinan oppiminen ja ymmärtämään Kiinan kautta upottamalla.

Perustamisestaan ​​lähtien, CLI on isännöinyt satoja opiskelijoita yli 30 maasta ja useita maailman huippuyliopistojen, kuten Harvard, Yale, Oxford, Columbia, ja paljon muuta. CLI on esiintynyt Washington Post, China Daily, ja koulutus lehdissä eri puolilla maata, ja nyt käyttää omaa 5-kerroksinen oppimiskeskus kauniissa eteläisen kaupungin Guilin. Vuonna 2012, Frommer matkaopas suositellaan CLI yhtenä alkuun Kiinan ohjelmia Kiinassa.

Guilin valittiin koti CLI varten lukuisia syitä - se on lämmin; se on pieni ja helppo navigoida, jossa asuu hieman alle miljoona; paikalliset asukkaat ovat ystävällisiä ja mukaansatempaavaa; paikallisia ruokia on erinomainen; ja lista jatkuu.

Ehkä tärkein syy Guilin valittiin CLI koti on kauneus ja kulttuurin rikkaus kaupungin. Kiinassa, Guilin on tunnettu sen luonnon kauneutta jo yli tuhat vuotta. Saapuminen Guilin tuntuu matkustamisesta osaksi perinteinen kiinalainen muste maalaus. On mahdotonta tarkasti kuvata Guilin mystisiltä vuoristomaisema sanoin - sen maisema on yksi, joka on nähtävä.

Sijainnit

  • Guilin

    31 Chaoyang Xilu Guilin, Guangxi, China 541004

    Kysymyksiä