Keystone logo
CMI Business School

CMI Business School

CMI Business School

Johdanto

Sitoumuksemme ansiosta CMI on allekirjoittanut Global Compact -sopimuksen ja osallistunut YK: n PRME-verkostoon (Principles for Responsible Education in Management) yritysten sosiaalisen vastuun ja kestävän kehityksen edistämiseksi. CMI on jatkuvasti kehittyvä instituutti, joka tarjoaa uusimmat edistykset yritysten ja organisaatioiden vastuullisessa johtamisessa . Maineemme ja sitoutumisemme ovat tukeneet yksiköt, kuten Espanjan sosiaalisen vastuun johtajien yhdistys (DIRSE)

Tällä hetkellä valikoimassamme tarjoamme viisi maisterin tutkintoa, joilla on oma tutkinto, ja opiskelijoilla on mahdollisuus valita itselleen parhaiten sopiva modaliteetti muuhun toimintaansa, jolloin he voivat valita kasvokkain viikoittain, kasvokkain kasvojen toinen viikko sekoitettu, tai 100% verkossa.

tehtävä

WCC: n olemassaolon tarkoituksena on edistää yhteiskunnan heräämistä uuden ja paremman maailman luomiseksi tutkimuksen, kehityksen ja innovoinnin sekä ihmisen olennaisen koulutuksen kautta.

Olemme perustaneet uuden organisaationhallintakoulutuksen, joka asettaa peruspilarin ihmisen koskemattomuuteen ja kaikkien yhteiskunnan ja luontoon kuuluvien ihmisten vastuuseen, auttaaksemme ratkaisemaan aikamme haasteita.

näkymä

WCC: n tulevaisuuden suunnitelmien tarkoituksena on edistää maailmanlaajuisesti rauhan ja ympäristön mukaista yhteiskuntaa muodostamalla tietoisia johtajia, jotka ovat täynnä ja vastuullisia.

CMI: n visio on olla maailmanlaajuinen vertailukohta opetuksessa, konsultoinnissa ja yrittäjyydessä, joka liittyy ihmisten ja organisaatioiden johtamiseen ja tietoiseen johtamiseen.

Sijainnit

  • Madrid

    Calle López de Hoyos 9, 1º dcha,, 28006, Madrid

Kysymyksiä