Keystone logo
© Eva Dang
Coaching for Change

Coaching for Change

Coaching for Change

Johdanto

Tietoja Coaching for Change

Kouluttaessamme junaa ja opastamme yksilöitä tulemaan muutoksen johtajiksi ajamaan kohti vähäisempiä, innovatiivisempia ja jatkuvasti parannettuja organisaatioita. Meillä on todistettu kokemus auttaa asiakkaita merkittävästi vähentämään kustannuksia ja ylläpitämään suorituskykyä turvallisuudessa, laadussa, kustannuksissa, toimituksissa, tuottavuudessa ja moraalissa.

Olemme rakentaneet konsulttien yhteistyöverkoston, joka lähestyy 60 henkilöä. Konsulteillamme on kokemusta parhaiden käytäntöjen näkemisestä ja kehittämisestä Shinghon palkitsemisyrityksissä. 90% on työskennellyt Toyotassa ryhmänjohtajan tasolla tai uudemmassa. Tuomme "erilaisen ajattelutavan" perinteisestä johtamisesta. Olemme "käytännönläheisiä" työpaikoilla ja teemme mitä tahansa, jotta voimme varmistaa nopean kestävän muutoksen. Tämä ei tarkoita omistuksen ottamista järjestelmän sisäisestä henkilöstöstä tai sisäisen muutoksen johtajista.

Asiakkaat, jotka haluamme työskennellä, eivät lähetä vain joku koulutukseen, jotta he voivat palata työhön - tavalliseen tapaan. He haluavat tehdä eron, ja niin me myös! Eosos ja portfolio ovat suunniteltu ajautumaan todellista oppimista soveltamalla uusia työkaluja, tekniikoita ja menetelmiä työpaikalla.

Olemme sitoutuneet Chartered Management Institutein määrittelemiin standardeihin ja ammattitaitoon. Toimitamme konsulttipätevyyttä Institute of Business Consultingin kautta (osa Chartered Management Institute). Ainoa Yhdistyneen kuningaskunnan ammatillinen elin, joka on sitoutunut edistämään korkeatasoista johtamista ja johtajuutta huippuosaamista.

Olemme hyväksytty keskuksemme johtajisto- ja johtamisinstituutin kanssa. Iso-Britannian suurin hallinnointi- ja johtamistutkintojen myöntäjäorganisaatio sekä Chartered Management Institute tarjoavat laajan valikoiman pätevyyksiä ja hyväksyttyjä ohjelmia, jotka keskittyvät johtamis-, valmennus- ja liiketoimintaparannustekniikoihin.

Olemme keskittyneet kestävään muutokseen pyrittäessä huippuosaamiseen ja tunnustettu sille!

Sijainnit

  • Derby

    Dunston Innovation Centre, Dunston Road, Chesterfield, S41 8NG, , Derby

  • Doha

    Doha, Qatar

    Ohjelmat

    Kysymyksiä