Keystone logo
Copenhagen Institute of Interaction Design

Copenhagen Institute of Interaction Design

Copenhagen Institute of Interaction Design

Johdanto

CIID -kela CIID: ltä Vimeossa.

Copenhagen Institute of Interaction Design järjestää erilaisia koulutusaloitteita

Koulutustoimintamme tarjoaa osallistujille, tiedekunnalle ja henkilökunnalle integroidun ympäristön työskennellä yhdessä monikulttuurisessa, monitieteisessä studioympäristössä. Koulu houkuttelee vaikuttavan ja monipuolisen valikoiman kansainvälisiä vierailevia tiedekuntia, joita arvostetaan suuresti oman alansa asiantuntijoina.

Kehitämme jatkuvasti vuorovaikutussuunnittelun määritelmäämme opetussuunnitelmien kehittyvän luonteen kautta. Oppiminen tekemällä -filosofian ja ihmislähtöisen lähestymistavan johdolla opiskelijoita kannustetaan tutkimaan aiheita ennen ideoiden luomista. Nämä käsitteet prototyypataan sitten hyvin varustetussa laboratoriossa ja työpajassa.

CIID tarjoaa uuden koulutusmallin, joka on merkityksellinen sekä korkeakouluille että teollisuudelle. Yhteistyö teollisuuskumppanuuksien ja teollisuutta kohtaavien projektien kautta opiskelijat altistuvat monenlaisille aiheille ja tosielämän konteksteille.

113158_1.jpg

CIIDin kesäkoulu ympäri maailmaa tarjoaa osallistujille mahdollisuuden hankkia suunnittelu- ja innovaatiotaitoja ja -työkaluja viiden päivän työpajojen avulla. Näitä työpajoja ohjaavat johtavat kansainväliset asiantuntijat innovoinnin, digitaalitekniikan ja luovan johtamisen aloilta. Se on mukaansatempaava, mutta kompakti kokemus, joka tarjoaa tilaisuuden tutkia suunnitteluajattelun, prototyyppien ja uusien teknologioiden mukauttamisen mahdollisuuksia. Se on avoin kaikille, ja sen tarkoituksena on antaa opiskelijoille ja kaiken taustan ammattilaisille mahdollisuus käyttää vuorovaikutussuunnittelutaitoja ja -prosesseja työssään/projekteissaan. Toistaiseksi kesäkoulu järjestetään Tanskassa, Costa Ricassa ja Intiassa, ja olemme valmiita ottamaan sen muille alueille.

113161_2.jpeg

CIID: n ammattiohjelmat ovat intensiivisiä, monipäiväisiä työpajoja, jotka tulevat pyynnöstä yrityksille tai yleisölle suurissa kaupungeissa ympäri maailmaa. Maailmanluokan suunnittelijoiden ja kenttäasiantuntijoiden opettamat kurssit on suunniteltu antamaan sinulle tai tiimillesi mullistava lisä tietoihisi, taitoihisi, verkostoosi ja uramahdollisuuksiisi kolmen päivän kuluessa. Ihmislähtöisen suunnittelun ja prototyyppien perustalle perustuvat kurssimme korostavat todellisia sovelluksia ja käytännöllistä, käytännön taitojen kehittämistä. Työskentelet intensiivisesti vertaistesi ja ohjaajien kanssa luentojen, harjoitusten ja nopeutettujen projektien yhdistelmän avulla.

113160_3.jpg

CIID: n vuorovaikutussuunnitteluohjelma (IDP) (1 vuosi) opettaa osallistujia suunnittelemaan ja toteuttamaan tuotteita, palveluita ja ympäristöjä - CIID: n vision mukaisesti innostaa toimimaan kohti parempaa tulevaisuutta. Uskomme kokemuksen, ajattelun ja kulttuurin moninaisuuteen - ja annamme taitoja tiimityöhön, viestintään ja yhteistyöhön, ei vain teknisiä ja suunnittelutaitoja. Tiukan valintaprosessin jälkeen valitsemme ihmisiä eri puolilta maailmaa osallistumaan vuorovaikutussuunnitteluohjelmaamme. Jokainen henkilö tuo mukanaan yksilöllisiä taitoja, ja IDP on tehokas foorumi vertaisoppimiseen. Olemme valinneet Costa Rican vuorovaikutussuunnitteluohjelman ensimmäiseksi kohteeksi Tanskan ulkopuolella, koska maassa asuu huikea 6 prosenttia maailman biologisesta monimuotoisuudesta. Tämä tekee siitä täydellisen paikan keskittyä elämäkeskeisiin ratkaisuihin. Tavoitteenamme on oppia ja hyödyntää progressiivisia innovaatioita, mukaan lukien se, että alue tuottaa tällä hetkellä yli 99 prosenttia sähköstään viidellä eri uusiutuvalla energialähteellä: vesivoima (78%), tuuli (10%), geoterminen energia (10%) , biomassa ja aurinko (1%).

Sijainnit

 • San José

  Omar Dengo Foundation in San José/ La Selva Research Station in the Costa Rican jungle, , San José

  • Copenhagen

   Copenhagen, Tanska

   Kysymyksiä