Keystone logo
Cork English World

Cork English World

Cork English World

Johdanto

Tietoja School

Cork English World, Irlannin Cambridgen palkittu koulu, tarjoaa kursseja, jotka on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille kielitaito, joka tarvitaan kommunikoimaan tehokkaasti ja luotettavasti englanniksi. Kurssimme tarjoavat myös opiskelijoille taitoja ja strategioita, jotka ovat tarpeen englannin oppimiselle luokkahuoneen ulkopuolella.

Cork English World on erikoistunut englannin kielen kursseihin ja opettajien koulutukseen englannin kieltenopettajille. Menetelmiimme perustuvat yli 30 vuoden yhdistettyyn osaamiseen ja kokemukseen.

Kieltenopettajakoulutuksen johtajana CEW: n on oltava etusijalla kieltenopiskelumenetelmistä. CEW: llä on 8 henkilöä, jotka ovat Majellia Sheehan & Mireille Kingstonin johdolla. Meidän tulos on todistettu, toisinaan saamme toivottuja tuloksia.

Corkin englanninkielessä puhutaan englantia vähintään 20 tuntia viikossa ... englannin sujuvuus ei enää ole fiktiota!

Cork English World tarjoaa englantilaisia ​​luokkia vähintään 6 tasolle alkeiskouluista (A1) Advanced (C1), korkeintaan 12 oppilasta luokassa.

Mielipiteitä

"Kiitos paljon tästä kurssista. Minulla oli hauskaa täällä koulussa ja Corkissa yleensä. Olen erittäin iloinen, että valitsin tämän koulun. Halusin parantaa englantia ja olen ehdottomasti tehnyt sen ja saanut paljon enemmän. "(Ekaterina, Venäjä)

"Paljon kiitoksia kaikesta. Minulla oli hyvä aika CEW: ssä. Kaikki ovat todella mukavia ja ystävällisiä "(Maiko, Japani)

"Haluaisin ehdottomasti suositella CEW: tä! Se ei ollut vain informatiivinen minulle, vaan todella hauskaa. Minulla oli todella hauska aika, aina innolla tänne aamulla "

(Romina, Saksa)

Sijainnit

  • Cork

    Crawford Business Park, Bishop St, Cork City, , Cork

Ohjelmat

    Laitos tarjoaa myös:

    Kysymyksiä