Keystone logo
Corporate School of Arts and Letters   (Corporación Escuela de Artes y Letras) DIGITAALISEN INTERAKTIIVISEN SUUNNITTELUN ERIKOISTUMINEN
Corporate School of Arts and Letters (Corporación Escuela de Artes y Letras)

DIGITAALISEN INTERAKTIIVISEN SUUNNITTELUN ERIKOISTUMINEN

Bogotá, Kolumbia

Request duration

Espanja

Request pace

Request application deadline

Jan 2024

Request tuition fees

Kampuksella

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

TAVOITTEET

Kouluttaa interaktiivisen digitaalisen suunnittelun asiantuntijoita, jotka kykenevät yhdistämään suunnittelu-, viestintä-, tietojenkäsittely-, audiovisuaaliset ja taidekompetenssit, joiden avulla he voivat kohdata uusia luovia ja teknologisia haasteita, joihin liittyy tutkimus- ja menetelmäprosesseja, jotta opiskelija voi kehittää ja ohjata vuorovaikutteisuuden hankkeet, joilla on teoreettista tukea ja kriittistä aistia ja jotka ovat kaupallisesti kannattavia nykyisillä markkinoilla ja jotka edistävät maan kehitystä.

Tunne vuorovaikutteisen median ja prosessien teoreettinen tuki ja tunnista niiden perusnäkökohdat, sovellus ja tarkoitus.

Tunnista sopivimmat atk -työkalut vuorovaikutteisten digitaalisten tuotteiden kehittämiseen ja opi käyttämään niitä hankkimalla tekniset valmiudet olla aktiivisia osallistujia koko prosessiin.

Muotoile ja käsittele johdonmukaisella, taiteellisella ja visuaalisesti silmiinpistävällä tavalla interaktiivisen digitaalisen suunnittelutuotteen haluttu vaikutus.

Työskentele käsi kädessä ulkoisen sektorin kanssa vastataksesi käyttäjien ja markkinoiden tarpeisiin.

Luo ehdotuksia, joilla saavutetaan aktiivinen lähentyminen käyttäjän kanssa ja luodaan kokemuksia ja kokemuksia, jotka noudattavat ympäristön ylittävän interaktiivisen suunnittelun olennaisia periaatteita.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

  • Mediataiteen ja tekniikan maisterit
    • Las Vegas, Yhdysvallat
  • Konetekniikan maisteriohjelma: Digitaalinen suunnittelu
    • Turku, Suomi
  • Konetekniikan maisteriohjelma: Digitaalinen valmistus
    • Turku, Suomi