Keystone logo
China University of Petroleum

China University of Petroleum

China University of Petroleum

Johdanto

historia

Kiina University of Petroleum (CUPB) perustettiin vuonna 1953, nimitettiin yksi tärkeimmistä yliopistoihin vuonna 1960, ja on '211' kansallinen yliopistoissa hallinnon opetusministeriön. Koska ensisijainen National University of China, tehtävänä CUPB on valmistella insinöörien ja tarjoavat runsaasti tekninen palvelu maailmanlaajuisen öljyteollisuuden kautta koulutuksen korkealaatuisia ja korkeatasoista tutkimusta.

University Yleistä

Kanssa vuoden ponnistelujen CUPB on työskennellyt parantamiseen ohjelmien laatua, jatkuvasti kehittyvä pysyä kärjessä tutkimuksen ja teollisen kehittyessä ja laajentamalla tieteenalojen ja tutkimusalueita. Painopisteenä tällä hetkellä CUPB sisältää sen perinteisen energian liittyvillä aloilla rinnalla uuden tavoittamaan kestävien ja uusiutuviin energialähteisiin liittyvän teknologian ja puhtaan energiateknologian, syvänmeren teknologia, energia ja -politiikan tutkimus, turvallisesti Engineering, ympäristötekniikka ja energian hallintaa. On 16 opistossa loppusumma CUPB joka tarjoaa 27 Bachelor ohjelmia, 99 Master-ohjelmat ja 48 Tohtorinkoulutusohjelmiin. Se on 2 kansallisen avain laboratoriot, 1 kansallinen insinöörikoulutuksen keskustasta ja 20 ministeriöiden avain laboratoriot tai tutkimuslaitokset.

Tutkijoista, joiden osuus CUPB asemaa kansallinen johtaja energian liittyvistä aiheista, ovat olennainen osa sen rikasta akateemisessa ympäristössä. On 1369 opettajia yhteensä lukien 229 professoria ja 274 dosentin. Joukossa on kaksi voittajaa Kiinan tiedeakatemian Awards, kaksi voittajaa Kiinan Academy of Engineering Awards. CUPB tällä hetkellä 7,663undergraduate opiskelijoita, 5426 Master opiskelijat, 1076 tohtorit ja 832 ulkomaiset opiskelijat 52 maasta.

Yksi periaatteista CUPB on työskennellä läheisesti maailman johtavista energiayhtiöistä, kuten China National Petroleum Corporation, Kiina Petroleum & Chemical Corporation, China National Offshore Oil Corporation, YHTEENSÄ, Shell, Petronas, Saudi Aramco, Kogas, BP, Statoil , jne. Yli 65% sen tutkimushankkeista tukevat näiden järjestöjen. Kansainvälistyminen on yksi kolmesta keskeisten strategisten painopisteiden CUPB jonka tavoitteena on houkutella tutkijoita ympäri maailmaa ja ottamaan meidän tiedekunnan ja opiskelijoiden tutkia maailmaa ja jakaa kapasiteettia maailmaa kytköksiä CUPB globaalin kumppanin kanssa. CUPB tällä hetkellä yhteistyössä sen kanssa 120 korkeakoulujen ja akateemiset järjestöt 36 maasta.

Kampus

Kiinan University of Petroleum, Peking, sijaitsee luonnonkauniilla alueella matkailijoiden kiinnostusta Changping County, Peking, noin 5 kilometrin Ming haudat ja 15 kilometrin muuri. Changping on dynaaminen vielä rento, kulttuurisesti rikas mutta maanläheinen. Yksi voi helposti tutustua Changping jalka tai polkupyörällä sen täydellinen koko. CUPB on kaunis kampuksen jaettu kahteen suhteellisen riippumaton neljäsosaa, jolla on erinomaiset opetusta ja oppimista tilat ja hyvin varustettu asuinalueilla.

Sijainnit

  • Beijing

    China University of Petroleum-Beijing, 18 Fuxue Road, Changping, , 102249, Beijing

Kysymyksiä