Keystone logo
Czestochowa University of Technology

Czestochowa University of Technology

Czestochowa University of Technology

Johdanto

Czestochowan teknillinen yliopisto (CUT) on ollut mukana luomassa tekniikan ja teknologian tulevaisuutta yli seitsemänkymmenen vuoden ajan. Tieteellisen ja koulutustoimintamme aikana Czestochowan teknillisestä yliopistosta on tullut kiinteä osa Puolan historiaa ja Czestochowan alueen ja kaupungin perinteitä. Valtakunnallisessa valtion korkeakoulujen rankingissa olemme Puolan vastaavaa profiilia edustavien yliopistojen kärkijoukossa. Opetuksen ja tutkimuksen erinomainen laatu sekä akateemisen henkilökuntamme vertaansa vailla oleva akateeminen tietämys ja kokemus tekevät opiskelusta CUT:ssa innostavan ja korvaamattoman kokemuksen. Czestochowan teknillinen yliopisto painottaa opetusohjelmissaan voimakkaasti projektioppimista ja tiimityötä.

Tavoitteenamme on, että Czestochowan teknillinen yliopisto on laitos, joka:

  • Tarjoaa laadukasta koulutusta, joka antaa valmistuneille työmarkkinoilla halutut taidot.
  • Tekee aktiivista yhteistyötä sosioekonomisen ympäristön yksiköiden kanssa ja varmistaa, että opiskelijat rikastuttavat tietojaan ja kokemuksiaan harjoittelun ja käytännön harjoittelun avulla.
  • Kehitetään houkutteleva tarjonta kansainvälisille opiskelijoille ja tuetaan työntekijöiden, tohtorikoulutettavien ja opiskelijoiden kansainvälistä liikkuvuutta.
  • Edistää nykyisten tieteellisten haasteiden ja nykyaikaisen teollisuuden kannalta ratkaisevia tieteenaloja ja toimii tutkimus- ja kehityskeskuksena, jolla on merkittävää innovaatiopotentiaalia ja joka on varustettu korkealaatuisella tutkimusinfrastruktuurilla, joka mahdollistaa kunnianhimoisten ja kansainvälisesti merkittävien tieteellisten hankkeiden toteuttamisen.
  • Tehostaa yhteistyötä kotimaisten ja ulkomaisten yliopistojen ja kansallisilla ja kansainvälisillä markkinoilla toimivien johtavien taloudellisten yksiköiden kanssa tavoitteena toteuttaa tutkimus- ja kehityshankkeita ja täytäntöönpanotöitä, luoda yhteistyösuhteita, jotka edistävät tutkimustulosten kaupallistamista ja siirtämistä sekä kehitystyötä yliopistosta talouteen.
  • Osallistuu sosiaalista vastuuta lisääviin toimiin ja osallistuu maailmanlaajuiseen prosessiin kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamiseksi.

Sijainnit

  • Częstochowa

    ul J.H Dąbrowskiego 69 , 42-201, Częstochowa

Kysymyksiä