Keystone logo
© CZU
Czech University of Life Sciences Prague

Czech University of Life Sciences Prague

Czech University of Life Sciences Prague

Johdanto

Czech University of Life Sciences Prague (CZU) on yksi Euroopan johtavista biotieteiden yliopistoista. Sen 21 000 opiskelijasta 27 % on ulkomaalaisia ja voi valita yli 60 englanninkielisestä opinto-ohjelmasta. CZU ohjaa vastuullisuutta ympäristöstä kestävän elämäntavan takaamiseksi. CZU keskittyy metsätalouteen, ympäristötieteisiin, maataloussektoriin, luonnonvarojen kestävään käyttöön, hallintaan ja informatiikkaan, teknologiaan ja aluekehitykseen. Yliopistolla on moderni ja kauniisti maisemoitu vihreä kampus, joka on toistuvasti luokiteltu Tšekin tasavallan kestävimmäksi.

Miksi CZU

1. Vihreä ja moderni yliopistokampus Prahassa

Suchdol-kampus tarjoaa monia mukavuuksia, kaikki yhdessä paikassa. Tilavista luentosaleista kohtuuhintaisiin asuin- ja ruokasaleihin; suuri kirjasto, vilkasta viihdettä, monipuoliset urheilukeskukset ja paljon viheralueita.

2. Monipuolinen valikoima englanninkielisiä opinto-ohjelmia

Oletko kiinnostunut ekologiasta, luonnonvaroista, liiketoiminnasta, teknologiasta tai informatiikasta? Tarjoamme yli 100 biotieteiden alaan liittyvää opinto-ohjelmaa, joista 60 opetetaan englanniksi.

3. Laadukas koulutus ja huippuluokan tutkimus ja kehitys

Arvostettujen sijoitusten mukaan olemme maailman kolmen parhaan yliopiston joukossa. Menestymme pääasiassa maatalous-, metsä- ja ympäristötieteissä. Koulutustoiminnan laadunvarmistus on yksi oppilaitoksemme pitkän aikavälin ydintavoitteista.

4. Turvallinen sijainti Euroopan sydämessä

5. Teoreettisesti perusteltu, mutta käytännössä täydennettynä

6. Kestävä kehitys on prioriteettimme
Onko ekologia ja vastuullisuus sinulle tärkeitä? Meille se on, joten ryhdymme toimenpiteisiin vaikuttaaksemme planeettaan mahdollisimman vähän. Kansainvälisen UI Green Metric World University Rankingsin mukaan meillä on Tšekin tasavallan kestävin kampus.

7. Edulliset lukukausimaksut ja elinkustannukset

Englanninkielisten opinto-ohjelmien lukukausimaksut ovat 300 eurosta 5 000 euroon vuodessa. Itse maksavat opiskelijat voivat saada majoituksen kampuksellamme sijaitseviin opiskelija-asuntoihin (n. 250 EUR/kk). Meillä on myös useita kampuksen ulkopuolisia asuntoloita. Muut elinkustannukset Tšekin tasavallassa ovat suhteellisen alhaiset verrattuna Länsi-Eurooppaan.

8. Mahdollisuudet työllistyä

Älä huoli siitä, että et löydä työtä opintojen jälkeen. CZU:sta valmistuneiden työllisyysaste on ollut jatkuvasti korkea useiden vuosien ajan. Tšekin tasavallan työttömyysaste on myös yksi Euroopan alhaisimmista. Haluatko saada paremman käsityksen mahdollisuuksistasi vielä opiskellessasi? Mene työpaikkamessuille, joita järjestämme joka vuosi.

9. Rikas opiskelijaelämä

Kampuksellamme on yli 21 000 opiskelijaa, joista 6 000 on kansainvälisiä opiskelijoita. Isännöimme myös useita opiskelijajärjestöjä (esim. Erasmus Student Network, AIESEC, CZU Prague Formula Racing,...). Kampus on täynnä toimintaa. Tervetuloa viikko, Praha Science Film Fest, Miss Agro, jääkiekko-ottelut ja muut tapahtumat odottavat sinua.

10. Useita ruokavaihtoehtoja

Kampuksella on useita ruokapaikkoja, ja lisäksi monet ateriat ovat tuettuja. Sinun ei tarvitse kurkoa syvälle taskuun saadaksesi hyvää ruokaa. Siellä on useita ravintoloita, ruokala, buffetit ja CZU-myymälämme, joka tarjoaa erilaisia terveellisiä ja täyttäviä välipaloja.

Yleiskatsaus CZU:n opintokentistä ja ohjelmista

Tšekin tasavallan vihrein yliopistokampus, kestävyys, rikas opiskelijaelämä, perheilmapiiri. Nämä ovat ominaisuudet, jotka nykyiset opiskelijamme muistavat kuultuaan CZU:ta. Haluatko sinäkin kokea sen? Valitse vain!

Institutionaalinen akkreditointi CZU:lle

Vuonna 2019 Czech University of Life Sciences Prague sai institutionaalisen akkreditoinnin yhteensä 8 koulutusalalle: biologia, ekologia ja ympäristö; Taloustieteet; Tietotekniikka; Metsätalous ja hakkuu elintarviketeollisuus; Konetekniikka, teknologia ja materiaalit; Maantieteet ja maatalous . Tämä akkreditointi on myönnetty kaikille korkeakoulututkinnoille (kandidaatin tutkinto, maisterin tutkinto ja tohtorin tutkinto) enintään 10 vuoden ajaksi.

Instituutioakkreditointi antaa yliopistolle oikeuden kehittää ja toteuttaa itsenäisesti tietyn koulutusalan opinto-ohjelmia. Instituutioakkreditoinnin myöntäminen on siis tietty mittari tietyn yliopiston laadusta ja lisää autonomiaa ja joustavuutta opinto-ohjelmien luomisessa ja mukauttamisessa.

Kampuksen ominaisuudet

CR:n vihrein kampus

Asu Suchdolissa!

CR:n vihrein kampus ja ulottuvilla Prahan keskustasta. Baareja, ravintoloita, urheilukenttiä, yli kolme ja puoli tuhatta puuta, mutta myös lehmiä, laamoja tai apinoita. Kaikki tämä on piilotettu Suchdol-kampuksellemme. Olemme pieni ja lähes itsenäinen kaupunki. Täällä voit asua, opiskella, syödä, pitää hauskaa, urheilla ja rentoutua.

Bussimatka Dejvická-metroasemalle kestää 11 minuuttia, bussilinjat 107 ja 147 kulkevat ruuhka-aikoina 3 minuutin välein.

Insinööritieteellisessä tiedekunnassa toimii Suchdolský Jeník -panimo, joka valmistaa omaa yliopistooluttamme. Suchdol-kampuksen lisäksi meillä on myös useita tiloja kampuksen ulkopuolella. Jos valitset maatalous- tai ympäristöopinnot, voit viettää koulutuksesi maatilallamme Lányissa. Metsämiehet kouluttavat metsälaitoksessamme Kostelec nad Černými lesyssä. Lisäksi meillä on oma viini- ja viininviljelykeskus Mělníkissä.

  Pääsymaksut

  Tutkinto-opintojen hakeminen

  • Kandidaatin ja maisterin tutkinto-opintoihin haetaan verkossa, hakuajan määrittelee tiedekuntakohtainen.
  • Hakemuksen jättämisen jälkeen asianomainen tiedekunnan opintohallinnon toimisto ottaa hakijaan yhteyttä ja tiedottaa seuraavista vaiheista (ts. milloin ja missä tulla haastatteluun; hakemuksen tila – hyväksytty; hylätty; vaihtoehdot houkutteleva jne.)
  • Hakemuslomakkeen täyttämisen ja lähettämisen lisäksi verkossa on maksettava 500 CZK:n rekisteröintimaksu. Mikäli useaan opinto-ohjelmaan jätetään useita hakemuksia, maksu on maksettava jokaisesta sähköisestä hakemuksesta. Maksu voidaan suorittaa kortilla verkossa. Yhdellä jaetulla maksulla maksaminen ei ole mahdollista yksittäisten hakemusten maksujen hyväksymismenettelyn vuoksi. Hakemus, jolle maksua ei kohdisteta, poistetaan rekisteristä hakuajan päättyessä. Maksua ei palauteta missään sisäänpääsyprosessin vaiheessa.
  • Englanninkieliset opinto-ohjelmat ovat lukukausimaksun alaisia. Tarkempia tietoja lukukausimaksuista löytyy tiedekuntien verkkosivuilta.

  Kandidaatin opinnot

  • Kandidaatin opinnot CZU Prahassa ovat kestäneet 3 lukuvuotta
  • Tietoja CZU:ssa opetettavista kandidaattiohjelmista.
  • Hakijoiden on täytettävä sähköinen hakemus, määräaika vaihtelee
  • Hakijoiden on läpäistävä pääsykoe
  • Ennen ilmoittautumista kaikkien hakijoiden on esitettävä toisen asteen / lukion päättötodistus.
  • Ilmoittautuminen tapahtuu jokaisen lukuvuoden alussa, yleensä syyskuun lopussa
  • Englannin kielellä opetettavien kandidaattiohjelmien opinnot ovat lukukausimaksun alaisia. Opintomaksua ei vaadita tšekin kielellä opetetuissa opinto-ohjelmissa.

  Maisterin opinnot

  • Maisteriopinnot CZU Prahassa ovat kestäneet 2 lukuvuotta
  • Tietoa CZU:n maisteriopinnoista on saatavilla.
  • Hakijoiden tulee täyttää sähköinen hakemus tiedekunnan asettamaan määräaikaan mennessä.
  • Hakijoiden on läpäistävä pääsykoe
  • Ennen ilmoittautumista kaikkien hakijoiden on esitettävä asiaa koskeva kandidaatin tutkinto.
  • Ilmoittautuminen tapahtuu lukuvuoden alussa, yleensä syyskuun lopussa
  • Englanninkielisten maisteriohjelmien opinnot ovat lukukausimaksun alaisia. Opetusmaksua ei vaadita tšekin kielellä opetetuissa maisteriohjelmissa.

  Tohtoriopinnot (PhD)

  • Tohtoriopinnot CZU:ssa kestävät 3 - 4 lukuvuotta.
  • Tietoa tohtoriopinnoista on saatavilla.
  • Hakijoiden on läpäistävä pääsykoe
  • Ennen ilmoittautumista kaikkien hakijoiden on esitettävä asiaa koskeva maisterintutkinto.
  • Ilmoittautuminen tapahtuu lukuvuoden alussa, yleensä syyskuun lopussa
  • Englanninkielisten tohtoriohjelmien opinnot ovat lukukausimaksun alaisia. Opetusmaksua ei vaadita tšekin kielen tohtorintutkinto-ohjelmissa.

  Viisumivaatimukset

  Viisumi Tšekin tasavaltaan

  Opiskelijaviisumi ja pitkäaikainen oleskelulupa

  Tietoa opiskelijoille

  Tšekin tasavallan sisäministeriö

  1. Edellytykset pitkäaikaisen oleskeluluvan hakemiselle opiskelua varten
  2. Ulkomaalaisten varausjärjestelmä – hoida viisumi/pitkäaikaisen oleskelun ajanvaraus VERKOSSA

  Opiskelijatila (Režim-opiskelija) - Pikarata Visa-haastatteluun

  Tšekin tasavallan (yli 90 päivää) opiskelua varten opiskelijaviisumin ja pitkäaikaisen oleskeluluvan hakijat, jotka ovat saaneet virallisen hyväksymiskirjeen opiskelua varten yhdeltä Czech University of Life Sciences Prague (CZU) tiedekunnasta, voidaan nimittää. CZU:n kansainvälisten suhteiden toimisto pikahaastatteluja varten - Student Mode (Režim-opiskelija) - Tšekin suurlähetystössä heidän kotimaassaan. Edellyttäen, että Tšekin tasavallan opetus-, urheilu- ja nuorisoministeriö hyväksyy nimityksen ja Tšekin tasavallan ulkoasiainministeriö hyväksyy nimityksen, Tšekin suurlähetystön konsuliosasto ottaa yhteyttä valittuihin opiskelijoihin heidän kotimaassaan. (sähköpostitse tai puhelimitse), ja he saavat lopulta kiinteän päivämäärän pitkäaikaisen oleskeluviisumihaastattelulle ja kaikkien vaadittujen asiakirjojen toimittamiselle.

  Tärkeä tiedote:

  • Tšekin tasavallan pitkäaikaisen oleskeluviisumin hakijat eivät ole automaattisesti oikeutettuja ehdolle pikahaastatteluihin. CZU:n kansainvälisten suhteiden toimisto varaa oikeuden nimittää opiskelijoita opiskelijamoodiin (Režim-opiskelija) oman harkintansa mukaan, eikä sillä ole laillista velvollisuutta nimetä opiskelijaa, etenkään silloin, kun opintotoimisto ja/tai kansainväliset suhteet eivät suosittele opiskelijaa nimeämään. Toimisto yhdessä CZU:n tiedekunnista.
  • Opiskelijamoodiin (Režim-opiskelija) asettaminen ei missään nimessä takaa sitä, että hakija todella saa pitkäaikaisen opiskelijaviisumin.
  • Ainoastaan CZU:n kansainvälisten suhteiden toimistolla on oikeus lähettää Opetus-, urheilu- ja nuorisoministeriölle ehdotuksia opiskelijamoodiin (Režim-opiskelija).
  • Ehdokkaat valmistelevat asianomaiset tiedekunnan opintokoordinaattorit, jotka toimittavat tarvittavat tukiasiakirjat CZU IRO:lle.
  • Pitkäaikaisen oleskeluviisumin hakijoilla ei ole oikeutta nimetä itseään eikä heillä ole laillista oikeutta tulla nimitetyksi.

  Käytännön tiedot:

  Czech University of Life Sciences Prague on osa Student Mode (Režim-opiskelija) -ohjelmaa - opetusministeriön, ulkoministeriön ja sisäministeriön yhteistä ohjelmaa viisumiprosessin nopeuttamiseksi CZU:ssa opiskelevia maista tuleville hakijoille. sisällytetty opiskelijatilaan (Režim opiskelija). CZU voi nimetä opiskelijamoodiin hakijoita (Režim-opiskelija), jos heidän kansalaisuutensa vastaa suurlähetystöjen konsulitoimialaan kuuluvia maita. Hakijat voivat osallistua opiskelijamoodiin (Režim-opiskelija) vain siinä maassa, jonka kansalaisia he ovat. Esimerkiksi Venäjällä asuva Intian kansalaisuuden omaava hakija voidaan ottaa opiskelijamoodiin (Režim-opiskelija) vain Intian suurlähetystöön, ei Venäjällä.

  Hakemusta hakijoiden sisällyttämiseksi opiskelijamoodiin (Režim-opiskelija) ei lähetä opiskelija, vaan yliopisto. Vastaanottavan tiedekunnan tulee laatia seuraavat asiakirjat (koskee koko tutkinto-ohjelmaan hyväksyttyjä opiskelijoita):

  a) päätös opiskeluun ottamisesta;

  b) asiakirjat, jotka osoittavat aiemman koulutuksen ja sen tarjoajan.

  Nämä asiakirjat laativat yleensä tiedekunnan opinto-osasto tšekinkielisille ohjelmille ja tiedekunnan kansainvälisten suhteiden osasto englanninkielisille ohjelmille.
  Lisätietoja tai nimityspyyntöä varten ota yhteyttä tiedekuntaasi (tšekin kielen ohjelmien tiedekunnan opinto-osasto ja englanninkielisten ohjelmien tiedekunnan kansainvälisten suhteiden osasto).

  Apurahat ja rahoitus

  Yleistä tietoa

  Opiskelijoille voidaan myöntää taloudellista tukea stipendin muodossa. Tämä sisältää arvostuksen hyvistä arvosanoista, koulun ulkopuolisesta toiminnasta sekä ulkomailla opiskelun tukemisesta, tohtoristipendistä, avun opiskelijan vaikeista tilanteista sekä sosiaali- ja majoitusstipendistä. Apurahojen myöntämisperusteita säätelevät stipendisäännöt.

  Yliopiston johto hoitaa vain sosiaali- ja majoitusstipendin asialistan; muut apurahat kuuluvat yksittäisten tiedekuntien toimivaltaan.

  Majoitus-stipendi

  Olet oikeutettu asumisstipendiin, jos opiskelet kokopäiväisesti, et opiskele toisessa yliopistossa (jossa aloitit opinnot), et ole ylittänyt määrättyä opiskeluaikaa (kolme vuotta kandidaattiopinnot, kaksi vuotta maisteriopinnot ja kaksi vuotta vuotta tohtoriopintoja varten), et asu siellä missä opiskelet tai olet opintomatkalla ulkomailla (tässä tapauksessa tämä koskee myös yhdistettyjä opintoja).

  Tätä stipendiä on haettava sähköisesti UIS:ssä. "Opiskeluportaali"-linkin "Opiskelu"-ohjelmasta löydät "Majoitusstipendin haku" -lomakkeen. Ennen hakemuksen lähettämistä sinun on syötettävä tilinumero stipendin maksamista varten "Pankki" -vaihtoehtoon.

  Hakemus on voimassa koko opintojakson ajan.

  Asumisstipendi maksetaan takautuvasti viimeiseltä kolmelta kuukaudelta: tammikuussa (jaksolta loka-joulukuu), huhtikuussa (kaudelta tammi-maaliskuu) ja heinäkuussa (ajalta huhtikuusta kesäkuuhun). Stipendiä ei makseta heinäkuusta syyskuuhun.

  Majoitusapurahojen myöntämisen ehdot sisältyvät CZU:n stipendisäännöihin.

  Rankingit

  CZU on parantunut merkittävästi avainaloillaan QS World University Rankingsissa

  QS World University Rankings on julkaissut arvioita yksittäisistä maailman yliopistoista niiden toimialojen mukaan. Yliopistojen akateemis-tutkimuksellisen toiminnan 51 alaa analysoitiin yhteensä. CZU sijoittui myös kahdessa niistä. Kuten sen verkkosivuilla olevassa rankingissa todetaan (suora englanninkielinen lainaus): "QS World University Rankings by Subject laaditaan vuosittain auttamaan tulevia opiskelijoita tunnistamaan johtavat yliopistot tietyssä aineessa. Yliopistojen luokittelussa käytetään tutkimusviittauksia sekä työnantajia ja tutkijoita koskevien suurten maailmanlaajuisten tutkimusten tuloksia.

  CZU löysi siten olevansa maa- ja metsätalouden johtavien yliopistojen joukossa (laajemmalla biotieteiden ja lääketieteen ainealueella) ja ympäristötieteiden alalla (laajemmalla luonnontieteiden ainealueella). Erityisesti maa- ja metsätaloudessa CZU on 90. sijalla maailmassa (410 arvioidusta maailmanyliopistosta se on paras Tšekin tasavallassa; muut Tšekin tasavallan arvioidut yliopistot ovat tällä alalla sijalla 200-300). Ympäristötieteissä CZU on sijalla 201-250 maailmassa 463 arvioidusta yliopistosta (Masaryk University jakaa samat paikat kuin CZU, Charles University sijoittui 301. - 350.).

  Tämä sijoitus on koko akateemisen yhteisön työn tulos. Vuonna 2019 olimme maa- ja metsätaloudessa vasta sijalla 151-200, emmekä sijoittuneet ympäristötieteiden alalla tähän sijoitukseen ollenkaan.

  Shanghain ranking: CZU 4. sijalla Tšekin tasavallassa

  Academic Ranking of World Universities (ARWU), arvostettu ja yksi vanhimmista yliopistojen tutkimustoimintaa arvioivista sijoituksista (tunnetaan myös nimellä Shanghai Ranking), on julkaissut uusia tietoja vuodelta 2022. Niiden mukaan CZU sijoittui yhteisellä 4. sijalla Tšekin tasavalta (yhdessä CTU:n kanssa). Maailmanlaajuisesti CZU sijoittui sijalle 801–900 noin 2 500 arvioidusta yliopistosta (maailmassa on yli 30 000 yliopistoa).

  Tšekin yliopistoista Charles University (301. – 400.), Masaryk University (401. – 500.) ja Palacký University Olomoucissa (701. – 800.) sijoittuivat kolmelle ensimmäiselle sijalle. Yhteensä kahdeksan tšekkiläistä yliopistoa sijoittui 1000 parhaan yliopiston joukkoon.

  CZU esiintyi mainitussa rankingissa ensimmäistä kertaa vuonna 2018, jolloin se sijoittui Tšekin tasavallassa sijalle 5 (ja maailmanlaajuisesti sijalle 901-1000). Listalla nousu viiden vuoden sisällä todistaa yliopistomme kasvavan tutkimuksen laadun.

  Huomautus: Valmistuneiden tai työllistyneiden Nobel- tai Fields-mitalinsaajien lisäksi ARWU:n tapauksessa Nature- ja Science-lehdissä julkaistut julkaisut ovat keskeisiä arvioinnissa. Rankingissa arvioidaan myös paljon siteerattujen tekijöiden määrää, Web of Science -tietokantaan indeksoitujen artikkeleiden määrää sekä julkaisusuorituskykyä arvioituun yliopistoon sidoksissa olevaa henkilöä kohden.

  Opiskelijoiden suosittelut

  Miksi opiskella Prahan tšekkiläisessä biotieteiden yliopistossa</p>

  Vihreä ja moderni yliopistokampus Prahassa

  Suchdol-kampus tarjoaa monia mukavuuksia, kaikki yhdessä paikassa. Tilavista luentosaleista kohtuuhintaisiin asuin- ja ruokasaleihin; suuri kirjasto, vilkasta viihdettä, monipuoliset urheilukeskukset ja paljon viheralueita.

  Monipuolinen valikoima englanninkielisiä opinto-ohjelmia

  Oletko kiinnostunut ekologiasta, luonnonvaroista, liiketoiminnasta, teknologiasta tai informatiikasta? Tarjoamme yli 100 opinto-ohjelmaa eri biotieteiden alueeseen liittyvillä aloilla: 59 opetetaan englanniksi.

  Laadukas koulutus ja huippuluokan tutkimus ja kehitys

  Arvostettujen sijoitusten mukaan olemme maailman kolmen parhaan yliopiston joukossa. Menestymme pääasiassa maatalous-, metsä- ja ympäristötieteissä. Koulutustoiminnan laadunvarmistus on yksi oppilaitoksemme pitkän aikavälin ydintavoitteista.

  Kestävyys on prioriteettimme

  Onko ekologia ja vastuullisuus sinulle tärkeitä? Meille se on, joten ryhdymme toimenpiteisiin vaikuttaaksemme planeettaan mahdollisimman vähän. Kansainvälisen UI Green Metric World University Rankingsin mukaan meillä on Tšekin tasavallan kestävin kampus.

  Edulliset lukukausimaksut ja elinkustannukset

  Englannin opinto-ohjelmien lukukausimaksut alkavat 200 eurosta/vuosi. Itse maksavat opiskelijat ovat oikeutettuja saamaan majoituksen kampuksellamme sijaitseviin opiskelija-asuntoihin (n. 140 euroa/kk). Meillä on myös kampuksen ulkopuolinen asuntola West, jossa on hiljattain remontoidut huoneet. Elinkustannukset Tšekin tasavallassa ovat suhteellisen alhaiset verrattuna Länsi-Eurooppaan.

  Mahdollisuudet työllisyyteen

  Älä huoli siitä, että et löydä työtä opintojen jälkeen. CZU:sta valmistuneiden työllisyysaste on ollut jatkuvasti korkea useiden vuosien ajan. Tšekin tasavallan työttömyysaste on myös yksi Euroopan alhaisimmista. Haluatko saada paremman käsityksen mahdollisuuksistasi, kun vielä opiskelet? Mene työpaikkamessuille, joita järjestämme joka vuosi.

  Rikas opiskelijaelämä

  Kampuksellamme on yli 20 000 opiskelijaa, joista 4 000 on kansainvälisiä. Isännöimme myös useita opiskelijajärjestöjä (esim. Erasmus Student Network, AIESEC, Point One, CZU Prague Formula Racing,...). Kampus on täynnä toimintaa: Tervetuloa viikko, Miss Agro, Praha Science Film Fest, jääkiekko-ottelut ja muut tapahtumat odottavat sinua.

  Useita ruokavaihtoehtoja

  Kampuksella on useita ruokapaikkoja, ja lisäksi monet ateriat ovat tuettuja. Sinun ei tarvitse kurkoa syvälle taskuun saadaksesi hyvää ruokaa. Siellä on useita ravintoloita, ruokala, buffetit ja CZU-myymälämme, joka tarjoaa erilaisia terveellisiä ja täyttäviä välipaloja.

  Kampuksen elämä ja tilat

  ELÄMÄ SUCHDOLISSA

  Tšekin tasavallan vihrein kampus ja samalla käden ulottuvilla Prahan keskustasta. Tiedekuntarakennuksia, ravintoloita, urheilukenttiä, yli kolme ja puoli tuhatta puuta, mutta myös lehmiä, laamoja ja apinoita. Kaikki tämä on piilotettu kampuksellemme Suchdolissa. Täällä voit asua, opiskella, syödä, pitää hauskaa, urheilla ja rentoutua.

  Bussit vievät alle 15 minuuttia Dejvická-metroasemalle; bussilinjat 107 ja 147 kulkevat ruuhka-aikoina 3 minuutin välein.

  Suchdol-kampuksen lisäksi meillä on myös useita toimitiloja kampuksen ulkopuolella. Jos valitset maatalous- tai ympäristöopinnot, voit viettää koulutuksesi maatilallamme Lányissa. Metsämiehet harjoittelevat CZU Forestsissamme Kostelec nad Černými lesyssä. Lisäksi meillä on oma CZU-viinitila Mělníkissä.

  Sijainnit

  • Prague

   Kamýcká 129, 165 00, Prague

  Kysymyksiä