Keystone logo
Daegu Cyber University

Daegu Cyber University

Daegu Cyber University

Johdanto

Daegu Cyber University on avoin yliopisto, joka on osa pastori Seongsan Rhee Young Shikin perustamaa Yeong Gwang School Academy -tapahtumaa "Rakkauden, valon ja vapauden" perustajahengellä. Olemme edistyneet huomattavasti edistyksemme perustamisen jälkeen vuonna 2002, ja olemme Daegu-yliopiston veljeskoulu, joka kattaa sosiaalisesti haastetut ja pyrkii edistämään myötätuntoisia ihmisiä, jotka valaisevat maailmaa toteuttamalla rakkauden, valon ja vapauden perustavan hengen. . ” Tämän seurauksena Daegu Cyber University on vakiinnuttanut asemansa yhtenä Aasian parhaista erikoistuneista kyberyliopistoista erityisopetuksen, sosiaalihuollon, neuvonnan ja terapian sekä kuntoutuksen aloilla.

Koska päivä tulee pian, kun verkko-yliopistot johtavat korkeakoulutusta, kaikki Daegu Cyber University työskentelevät yhdessä valmistautuakseen tähän lähestyvään tulevaisuuteen "innovatiivisella älykkäällä koulutuksella" ja toteuttaakseen kaikille ihmisille yhteisen hyvinvoinnin, joka on rakennettu jalojen henkiselle perustalle ihmiskunta.

Tullakseen johtavaksi yliopistoksi tulevaisuuden lähentymisopetuksessa Daegu Cyber University on perustanut UCANin uudeksi visioon koulutusfilosofiasta pyrkimään "monipuoliseen koko henkilön koulutukseen", joka tukee myötätuntoisia ammattilaisia, jotka luovat oikeudenmukaisen ja kauniin yhteiskunnan keskittymällä "Poikkeuksellisuus, luovuus ja merkitys", joka perustuu "rakkauden, valon ja vapauden" perustajahenkeen.

"Ainutlaatuisuus, luovuus, kunnianhimo ja älykkyys" ovat tulevaisuuden koulutuksen arvoja, joita sekä Daegu Cyber University että yhteiskunnan itsensä pitäisi lopulta pyrkiä. Näiden arvojen toteuttamiseksi Daegu Cyber University pyrkii turvaamaan maailmanlaajuisen kilpailukyvyn luomalla sosiaalisia arvoja vahvistamalla sen älykästä koulutuskapasiteettia ja vahvistamalla perustaa tulevalle lähentymiskoulutukselle.

Avoin yliopisto, joka johtaa huomisen lähentymiskoulutusta, Daegu Cyber University tarjoaa toivoa tulevaisuuden koulutukselle toteuttamalla sosiaaliset arvot kouluttamalla ihmisiä, jotka valaisevat maailmaa.

Sijainnit

  • Gyeongsan-si

    Gyeongsan-si, Etelä-Korea

    Kysymyksiä