Keystone logo
Dagon University

Dagon University

Dagon University

Johdanto

Dagon University , yksi Myanmarin suurimmista yliopistoista, on perustettu vuodesta 1993. Me kaikki, paitsi hallintohenkilöstö, myös opetushenkilöstö, olemme pyrkineet parhaamme mukaan luomaan paikka, joka voi luoda hyvän akateemisen ilmapiirin, johon luotetaan ja jota arvostetaan yhteiskunta ja se voi muodostaa modernin ja kehittyneen demokraattisen kansakunnan rakentamisen. Lisäksi teemme vakavia pyrkimyksiä voidaksemme kasvattaa erinomaisia opiskelijoita, mikä on yliopistomme motto. Tällöin päätavoitteemme on tuottaa paitsi hyviä akateemikkoja myös erinomaisia tutkinnon suorittaneita, jotka voivat olla kansakunnan kehityksen pilareita tulevaisuudessa.

Yliopistomme kokoonpanon osalta yliopistossa on kaksikymmentä osastoa: 12 taideosastoa ja 8 tiedeosastoa. Antropologia, arkeologia, taloustiede, englanti, maantiede, historia, kansainväliset suhteet, laki, Myanmar, orientalistika, filosofia ja psykologia ovat taiteen ja kasvitieteen, kemian, tietojenkäsittelytieteen, geologian, teollisen kemian, matematiikan ja fysiikan sekä eläintieteen osastot. . Kaikki laitokset pyrkivät tarjoamaan opiskelijoille akateemisen perustiedot sekä ammatillisen tiedon, jota he voivat soveltaa paitsi tutkimustyössä myös tosielämässä. Tutkimuksen suorittamisella on tärkeä rooli koulutustason edistämisessä ja paikallisen yhteisön tarpeiden täyttämisessä. Siksi Dagon University tarjoaa opiskelijoille täysin varustetut laboratoriot, multimedialuokat, kielilaboratoriot ja nelikerroksisen kirjaston, jossa opiskelijat voivat käyttää laajaa valikoimaa tieteellisiä e-lehti- ja e-kirjokokoelmia, hakuteoksia sekä Internet 24/7.

Lisäksi Dagon University on allekirjoittanut yli 30 yhteisymmärryspöytäkirjaa / yliopistoa kansainvälisten yliopistojen ja laitosten kanssa, jotta voimme luoda heidän kanssaan vahvemman yliopistoverkoston ja saada paitsi uusia oivalluksia eri aiheista myös tietoa ja kokemusta erilaisesta kulttuurista opiskelijoiden ja opiskelijoiden kautta tiedekunnan vaihto-ohjelmat allekirjoitettujen laitosten välillä. Lisäksi nykypäivän nuorilla vaaditaan akateemisten taitojen lisäksi 21. vuosisadan taitoja: kriittisen ajattelun taitoja, ongelmanratkaisutaitoja, viestintätaitoja, luovaa ajattelua, taitoja ja yhteistyötaitoja. Siksi Dagon University kannustaa opiskelijoita osallistumaan paitsi akateemiseen toimintaan myös muihin sosiaalisiin aktiviteetteihin, kuten palveluoppimiseen, partiolaisuuteen, punaiseen ristiin jne., Jotta heitä kehitetään kokonaisuutena.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, haluaisin Alma-Materina kutsua kaikkia alumneja tekemään ehdotuksia ja osallistumaan aktiivisesti Dagon University . Uskon vakaasti, että nuo aktiviteetit voivat olla hedelmällisiä, jotta opiskelijat voivat kasvaa paitsi fyysisesti myös henkisessä kypsyydessä. Toivottavasti voimme luoda parempia mahdollisuuksia ja tilanteita opiskelijoille parantamaan akateemisia taitojaan ja muita välttämättömiä taitoja yhdistämällä kaikki kätemme yhteen kaikissa asioissa.

Sijainnit

  • Yangon

    Taw Win Road, , Yangon

    Kysymyksiä