Keystone logo
Dakota Wesleyan University Online

Dakota Wesleyan University Online

Dakota Wesleyan University Online

Johdanto

Online & aikuisopiskelijoille

Dakota Wesleyan yliopisto on aina ollut paikka yhteisön; paikka, jossa opiskelijat tullut osa jotain suurempaa kuin vain college. Nyt DWU tarjoaa aikuisopiskelijan ainutlaatuisen mahdollisuuden tulla osaksi DWU yhteisö - digitaalinen yhteisö, joka on. Tarjoamme neljä täysin verkossa koulutusohjelmissa:

Liikkeenjohdon maisteri RN-kandidaatti sairaanhoitajan tutkintoon Master of Arts in Education Bachelor of Arts in johtajuutta

DWU digitaalinen kampus on paikka, jossa aikuinen opiskelija oppii heidän ikäisensä jongleerausta uran, perheen ja henkilökohtaisen sitoumukset pysyessä omistettu haasteeseen ansaita astetta. Ohjelmien asynkronisesti avulla opiskelijat voivat osallistua luokan keskusteluihin, esittämään työselostus ja kommunikoida tiedekunnan ja luokkatoverit tahansa päivällä tai yöllä. Enemmän kuin vain paikka mennä luokan verkossa, digitaalisen kampuksen toimii yhteisön, jossa kehitetään suhteita ikäisensä ja tiedekunnan jäseniä sekä sen ulkopuolella luokan ympäristön.

Meidän erillistä perinnettä henkilökohtaista koulutusta maadoitettu arvojamme oppimisen, johtamisen, usko ja palvelu tulee olemaan läsnä näissä online-ohjelmia. Sitoutumisemme harjoittaa keskusteluja etiikan, arvojen ja myötätunto pysyy kärjessä näiden uusien koulutusohjelmien.

Oppijat kannustetaan yhteistyötä mielekkäästi reaalimaailman ongelmiin, jotta ylittävät kokemus luokkahuoneessa osaksi jokapäiväistä elämää.

Sijainnit

  • Mitchell

    Dakota Wesleyan University 1200 W. University Ave Mitchell, SD 57301, , Mitchell

Kysymyksiä