Keystone logo
© BIMM University
Department of Mathematics University of York - Online Programs

Department of Mathematics University of York - Online Programs

Department of Mathematics University of York - Online Programs

Johdanto

Perustuu periaatteisiin huippuosaamisen, tasa-arvon ja mahdollisuudet kaikkiaan University of York avattu 1963 vain 230 opiskelijoiden. Sen jälkeen meillä on tullut yksi maailman johtavien yliopistojen, erotetaan maine akateemisen voimanpesä jossa keskitytään selkeästi huippuosaamisen on turvattu kansallisten ja kansainvälistä tunnustusta rinnalla enää toimielintä.

akateemista huippuosaamista

jäsen eliitin Russell Group yliopistojenOlemme dynaaminen tutkimuspainotteiselle yliopisto sitoutunut kehittämään elämän säästävien keksintöjen ja uusien teknologioiden puuttua joihinkin kiireellisimpiin globaaleihin haasteisiin.

Tällä hetkellä yli 30 osastolla ja tutkimuskeskusten ja oppilaskunnan on laajentunut lähes 16.000.

Kampuksella ja kaupungin

Kävelymatkan päässä Yorkin keskustasta, meidän turvallinen ja houkutteleva Heslington kampus on koti meidän yhdeksän korkeakoulujen ja suurin osa osastojen. Meillä on myös useita osastoja sijaitsee kaupungin keskustassa historiallisen Kingin Manor.

Viime vuosina meidän £ 750m kampuksen laajeneminen on nähnyt avaamista seitsemän uusien rakennusten, lisäämme valmiuksia opiskelijamäärien sekä tarjota enemmän maailmanluokan tilat 21. vuosisadalla. Kestävyys on keskeinen rooli tässä kunnianhimoisen kehitykseen.

Sijainnit

  • York

    Heslington United Kingdom, YO10 5DD, York

Kysymyksiä