Keystone logo
Department of Neuroscience, City University of Hong Kong

Department of Neuroscience, City University of Hong Kong

Department of Neuroscience, City University of Hong Kong

Johdanto

Department of Neuroscience, City University of Hong Kong perustettiin 1. heinäkuuta 2019. Visiomme on tehdä uraauurtavaa tutkimusta hermostosta ja luoda erinomainen koulutusalusta neurotieteen koulutukselle, joka valmistaa valmistuneita tulevaisuuden jännittävään ja monipuoliseen uramaisemaan.

Ohjelmien

Neurotieteen laitos tarjoaa ohjelmia, jotka antavat tutkinnon suorittaneille poikkeuksellisia uramahdollisuuksia laajenevilla aloilla, kuten terveydenhuollossa, perustutkimuksessa, lääketeollisuudessa ja koulutuksessa. Tällä hetkellä tarjolla on MPhil- ja PhD-tutkimuksen koulutusohjelmia. Neurotieteen perustutkinto-opetussuunnitelma on kehitteillä.

Tutkimus

Neurotieteen laitos tarjoaa erinomaisen neurotieteen tutkimusympäristön, jossa innovatiiviset tutkijat työskentelevät monilla eri aihealueilla. Poikkitieteellinen tutkimus hyödyntää kaupunginyliopiston keskeisiä vahvuuksia biologian, eläinlääketieteen, tekniikan, kemian ja tietojenkäsittelytieteen aloilla. City Universityn dynaaminen henkinen ympäristö kannustaa pelottomasti etsimään tärkeitä neurotieteen kysymyksiä ja etsii translaatiomahdollisuuksia, joista on hyötyä yhteiskunnalle.

Neurotieteessä on alkamassa poikkeuksellisen mahdollisuus muuntaa peruslöydökset lääketieteellisesti tärkeiksi innovaatioiksi. Esimerkiksi viimeaikaiset edistysaskeleet tuhoisien sairauksien, kuten aivohalvauksen, dementian ja Parkinsonin taudin, patofysiologian ymmärtämisessä avaavat oven neurotieteelliselle tutkimukselle uusien hoitomuotojen löytämiseksi. Näihin mahdollisuuksiin kuuluu tieteellinen pyrkimys saada tietoa monista geenipoikkeavuuksien aiheuttamista neurologisista sairauksista.

Sijainnit

  • Kowloon Tong

    Tat Chee Avenue,83, , Kowloon Tong

    Kysymyksiä