Keystone logo
Dialogo - study in Brazil

Dialogo - study in Brazil

Dialogo - study in Brazil

Johdanto

Dialogo Brasil on yksi ensimmäisistä koulujen opetus- vaihdon Brasilia. Perustettiin vuonna 1989 Salvador da BahiaSe on viittaus opetuksessa ja koulutuksessa akkulturaatio Portugalin ulkomaalaisille. Räätälöityjä ohjelmia yksilöiden, yritysten, yliopistojen ja laitosten maailmanlaajuisesti. Se 26 vuoden kokemus ja laadun opetuksen Portugalin ja Brasilian kulttuuri. Koulu sijaitsee 3. paras ranta World, Porto da Barra Beach, Barra naapurustossa, valittiin vuonna 2007 brittiläinen sanomalehti Guardian.

Se koostuu iso ja kaunis 2 tarina talon sisällä: - Yhdeksän ilmastoitua luokkahuonetta varustettu-ääni- audio laitteiden - keittiö gastronomian luokissa - Saloom Samba tanssi, Capoeira ja joogatunteja - Suuri ulkona viheralue chating ja tupakointi - Ilmainen internet ja WiFi, kahvia ja teetä

Metodologia Dialogo Kurssit Vahvin ominaisuus ohjelmien Dialogo Brasil on paljon puhetta luokkahuoneessa koulutusta sekä integrointi kulttuuritoimintaa, seuraavia periaatteita Communicative lähestymistapa kulttuurienväliseen ja kieltenopetusta. Sarjat opetetaan Portugalin ja ne ovat huolellisesti valmisteltu kullekin tasolle. Mukavalla tavalla, pelejä, musiikkia, videoita ja muita opetusvälineitä käytetään kehittää taitojaan kuuntelu ja puhuminen, joka valmistaa opiskelijoita eri tehtäviin todellisissa tilanteissa.

Koulu on kehittänyt opetusmoduulien kaikilla tasoilla: "Falo Português I, II ja III". Nämä moduulit kattavat tilanteet, kielioppi- ja sanasto tarpeen ulkomaalainen, joka on Brasiliassa.

Miksi Salvador da Bahia? Salvador tunnetaan myös Brasilian pääkaupunki onnen ansiosta lukemattomia suosittu ulkoilu osapuolet, mukaan lukien sen karnevaalit. Kaupunki on suurin karnevaali of the World. Ensimmäinen siirtomaa pääkaupunki Brasilia, kaupunki on yksi vanhimmista Amerikassa.

Sijainnit

  • Salvador

    Diálogo Brasil, Rua Dr. João Pondé, 240 Porto da Barra, Bahia, 40140-810, Salvador

Ohjelmat

    Laitos tarjoaa myös:

    Kysymyksiä