Keystone logo
Digital Age University

Digital Age University

Digital Age University

Johdanto

Kasvava globalisaatio ja teknologinen kehitys ovat muuttaneet tapaamme kommunikoida, työskennellä, elää ja oppia. Kuluneen vuoden aikana taloutta ja yhteiskuntia ovat leimanneet monet muutokset nopean ja häiritsevän digitaalisen muutoksen vetämänä.

Omaksuaksemme digitaalisen evoluution ja sopeutuaksemme jatkuvaan teknologiseen häiriöaaltoon meidän on sitouduttava vahvasti jatkuvaan muutokseen, koulutukseen sekä henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kehitykseen.

Koulutuksen edistäminen on avain globalisaation haasteisiin, tulevaisuuden työtehtäviin tarvittavien taitojen hankkimiseen ja erottumiseen nykypäivän kilpailluilla työmarkkinoilla.

Digital Age University luo opiskelijoille ja ammattilaisille mahdollisuuksia kehittää yrittäjyyttään, löytää vahvuuksiaan ja oppia vastaamaan uusiin haasteisiin.

Monipuolisten verkko-ohjelmien kautta tarjoamme tietoa ja kokemusta monikulttuurisen näkökulman saamiseksi taloudelliseen ja digitaaliseen kehitykseen ja annamme opiskelijoille henkilökohtaisen tuen, jota he tarvitsevat menestyäkseen ja toteuttaakseen täyden potentiaalinsa.

Toivotan sinut tervetulleeksi DAU:hun ja toivotan sinulle kaikkea hyvää akateemisissa opinnoissasi, henkilökohtaisessa elämässäsi ja tulevassa ammatillisessa urassasi.

Tehtävämme

Digital Age University on johtava oppilaitos, joka on sitoutunut kouluttamaan opiskelijoita ja ammattilaisia kehittämään ja käyttämään tietoa innovaatioiden vaikuttamiseen ja edistämiseen.

Olemme verkkokoulutuksen ja digipohjaisen tiedon asiantuntijoita ja tarjoamme opiskelijoille ja ammattilaisille taidot, joita he tarvitsevat menestyäkseen nykypäivän kehittyvillä työmarkkinoilla.

Missiomme on kouluttaa seuraavan sukupolven maailmankansalaisia innovatiivisten ja joustavien ohjelmien avulla, jotka on suunniteltu tarjoamaan taitoja ja osaamista, joita tarvitaan menestyvän uran rakentamiseen kansainvälisellä tasolla.

Tue digitaalisten avaintaitojen hankkimista ja valmentaa opiskelijoita kohtaamaan muuttuvien globaalien työmarkkinoiden haasteet.

Opi, nopeuta ja valmistaudu digitaaliseen muutokseen

Digitaalinen transformaatio lisää liiketoiminnan tehokkuutta ja suorituskykyä ja vaatii korkeasti koulutettuja ammattilaisia, jotka pystyvät johtamaan siirtymistä digitaaliseen kulttuuriin ja teknologian infrastruktuuriin. DAU-master- ja executive-ohjelmien avulla kehität luovaa ongelmanratkaisua ja kykyä luoda yhteyksiä eri toimialueille innovaation edistämiseksi.

Oppimiskokemuksesi DAU:ssa

Maisteri- ja johtoohjelmamme on suunniteltu parantamaan työllistettävyyttä ja vastaamaan globaalien markkinoiden tarpeisiin.

100 % verkossa, valtuudet, henkilökohtaiset ja itseohjautuvat

Hyperliittynyt oppimisprosessi, joka perustuu kokemukseen, epäviralliseen ja sosiaaliseen vuorovaikutukseen opettajien ja ammattilaisten kanssa kaikkialta maailmasta.

Maailmanlaajuinen opiskelijayhteisö, joka tarjoaa monipuoliset näkökulmat tehokkaaseen tiedonsiirtoon ja verkostoitumiseen.

Interaktiivinen, suora ja mukaansatempaava verkko-opiskelumalli, joka perustuu edistyneiden oppimistyökalujen käyttöön.

Sijainnit

  • Barcelona

    Rambla Catalunya 60 AT 2-A, 08007, Barcelona

    Ohjelmat

    Kysymyksiä