Keystone logo
Designskolen Kolding

Designskolen Kolding

Designskolen Kolding

Johdanto

Designskolen Kolding

Kunnioitamme jokaisen opiskelijan ja henkilökunnan jäsenen raaka-ainetta ja arvostamme vuoropuhelua, tasa-arvoa ja monimuotoisuutta.

DK : n opiskelijoiden saanti perustuu kykyihin. Tämä erottaa DK : n perinteisistä yliopistoista. Viljelemme ja arvostamme lahjakkuutta ja haastamme sen opettamalla oppilaita pohtimaan omaa prosessiaan ja opettamalla heitä tekemään yhteistyötä suorittamalla tehtäviin, jotka liittyvät tiettyihin käyttöympäristöihin, mieluiten vuorovaikutuksessa teollisuuden kanssa.

DK perustuu tanskalaisen muotoilun perinteeseen ja keskittyy mielekkääseen muotoiluun. Uskomme, että historiaan ja perinteeseen liittyvä mahdollistaa uuden luomisen. Koulun lähestymistapa opetukseen on, että emme anna vastausta, löydämme sen yhdessä.

DK työskentelemme työkalujen, tekniikoiden, käsitteiden ja menetelmien kanssa. Rakennamme tietoon ja tutkimukseen ja korostamme aistien havaitsemista ja kokeita; yhdistämällä kädet ja mieli.

DK on yliopiston asema. Tarjoamme akateemisen ympäristön, joka käsittää useita tunnustettuja tutkijoita, jotka keskittyvät nousevaan suunnittelualaan ja tohtoriprojektien kasvavaan tuotokseen. Samalla arvostamme ammattikäytäntöä ja asetamme etusijalle erinomaiset työpajaolosuhteet, jotta opiskelijamme voivat työskennellä materiaalien kanssa 1: 1-asteikolla. Vaadimme, että koulukuntamme on alansa ammattilaisia, ja arvostettu vierailukuntamme varmistaa inspiraation ammatillisesta käytännöstä.

Tarjoamme kolmea erilaista maisteriohjelmaa:

Suunnittelu ihmisille

Suunnittelu planeetalle

Suunnittelu peliä

Suunnittelun maisterin tutkinto Design School Koldingissa tukee ja laajentaa BA-koulutuksestasi saatavaa tietoa, osaamista ja taitoja ja antaa sinun erikoistua Design for People, Design for Planet tai Design for Play -suunnitteluun.

MA-ohjelma tarjoaa sinulle syvällisen ja laajan käsityksen suunnittelun ammattiin liittyvistä menetelmistä, teorioista ja tekniikoista.

Valitsemasi erikoisuuden yhdistävän tiedon ja osaamisen lisäksi tarjoamme myös ammattimaista vuoropuhelua ja valvontaa:

Teollinen muotoilu

Viestintämuunnittelu

Muotisuunnittelu

Tekstiilisuunnittelu

Lisävarusteiden suunnittelu

'Ohjelma keskittyy yhteistyöhön liike-elämän ja laajemman yhteiskunnan kanssa sekä yksittäisiin kursseihin, jotka perustuvat erityistapauksiin. Yhteistyöllä ja kursseilla on vahvoja elementtejä käyttäjien tekemiseen, sitouttamiseen ja yhdessä luomiseen. Tähän voi liittyä vaatteita, pelejä, tuotteita, käyttöliittymiä, palveluja, fyysistä ympäristöä, leluja - riippumatta siitä, mikä tukee leikkisää ihmistä, kestävää elämää tai sosiaalisesti osallistavaa yhteiskuntaa. ''

Maisteriohjelma päättyy valmistumisprojektiin ja sinulle myönnetään muotoilun maisterin nimi. Suunnittelun maisterin tutkinto antaa sinulle mahdollisuuden osallistua ja tehdä yhteistyötä taiteellisen ja tieteellisen suunnittelun kehittämishankkeissa.

Opiskelijoiden suosittelut

Sijainnit

  • Kolding

    Ågade 10

    Kysymyksiä