Keystone logo
Dnieprodzerzhinsk State Technical University

Dnieprodzerzhinsk State Technical University

Dnieprodzerzhinsk State Technical University

Johdanto

Dnieprodzerzhinsk State Technical University tänään 6 tiedekuntaa, 33 osastoa, 2 korkeakoulua, 1 teknillinen koulu, alueellinen koulutus- ja tieteellinen valmistuskompleksi "Prometheus", 7 opetus- ja laboratoriorakennusta, kolme asuntolaa, kirjasto, jossa on jopa miljoona kappaletta, ja salit sähköisiä tiedot, edistyksellinen tietoverkko, jolla on pääsy Internetiin, opetustelevisiokeskus, toimitus- ja julkaisuosasto, terveyskeskus, terveyskeskus Oril-joen rannalla, urheilu- ja ruokailutilat, vahva huoltoyksikkö.

Yliopisto tarjoaa koulutusohjelmia 23 erikoisalalla. Yliopistossa on nyt noin 5000 opiskelijaa, ja 2500 on heistä kokopäiväisiä opiskelijoita. Yliopistossa työskentelee 296 tutkimus- ja opetushenkilöstöä, joista 37 on tieteen tohtoreita, varsinaisia professoreita ja 186 luonnontieteiden ehdokkaita, apulaisprofessoreita. Vuodesta 2006 lähtien 142 jatko-opiskelijaa on suorittanut jatko-opintonsa, 62 ehdokasta ja 10 väitöskirjaa on puolustettu.

Dnieprodzerzhinsk State Technical University rakenteeseen kuuluvat Dniprovskyn kauppakorkeakoulu, ammattikoulu (ammattitaitoisten työntekijöiden osasto) ja kaupallinen korkeakoulu Dniprovskin valtion teknillisessä yliopistossa.

Sijainnit

  • Kamianske

    Dniprobudivs'ka Street,2, 51900, Kamianske

    Kysymyksiä