Keystone logo
© Domus Academy
Domus Academy

Domus Academy

Domus Academy

Johdanto

Domus Academy on Milanossa sijaitseva jatko-suunnittelukoulu, jolla on italialainen ja kansainvälinen akkreditointi. Sen tavoitteena on mestari- ja jatkokursseillaan luoda seuraavan sukupolven pelinvaihtajia ja huomisen johtajia kokoamalla yhteen eri osaamisalueita poikkitieteellisiä työpajoja ja harjoittelupaikkoja varten yhteistyössä brändien ja yritysten kanssa muodin, tuotesuunnittelun, vuorovaikutussuunnittelun, luksustavarat ja paljon muuta. Asiantuntijoiden ja mielipidejohtajien läsnä ollessa luennoilla, laboratorioissa ja aloitusleirillä opiskelijat luovat monia yhteyksiä, jotka nopeuttavat heidän uraansa.

Tunnustettu yhdeksi maailman parhaista jatko-suunnittelukouluista

Visiomme on tukea seuraavan sukupolven suunnittelijoita muuttamaan tulevaisuutta. Olemme suunnittelututkimuksen ja -kokemuksen visionäärinen koulu, avoin ja monitieteinen ympäristö työskennellä visionääristen projektien parissa avantgarde-yritysten kanssa. Suunnittelemalla oppiminen -menetelmän avulla tuemme kykyjä kehittämään ajattelutapaa luovien ratkaisujen löytämiseksi tulevaisuuden skenaarioissa.

Miksi Domus Academy ?

Suunnittelemalla tulevaisuutta ja inspiroimalla elämää ja ihmisiä kaikkialla maailmassa.

Oletko pakkomielle designista sen kaikissa muodoissa ja tulevaisuudesta? Tule Domus Academy !

1. Envisionerin paikka

Muotoilun tutkimuksen ja kokemuksen visionäärinen koulu tukee seuraavan sukupolven leirejämuokattavia suunnitelmiaRatePostgraduaterecognizedcareersboot-leirejä olemaan järjestelmän muuttajia ja huomisen johtajia, jotka kannustavat nuoria kykyjä käyttämään mielikuvitusta ja luovuutta maailman muokkaamiseen ja muutoksen luomiseen.

2. Cross- Knowledge Profiles

Koulu on aina keskittynyt pedagogiseen lähestymistapaansa vertikaalisiin tietoihin sekä horisontaalisiin taitokokonaisuuksiin, saastuttaen eri osaamisalueita ja tarjoamalla opiskelijoille pitkäkestoisia tulevaisuuteen perustuvia boot-future-basedboot-tulevaisuuteen perustuvia käynnistyssuunnitelmia. tulevaisuuteen perustuva bootfuture-based booboo future-basedansRateJatkotutkinnon tunnustettu pitkäkestoinen tulevaisuuteen perustuvien tulevaisuuteen perustuvien leirien opetussuunnitelma.

3. Todellinen kansainvälinen ympäristö

Avoin kansainvälinen ja yhteistyöympäristö, jossa kyvyt voivat työskennellä tiedekunnan ja yritysten kanssa tulevaisuuteen perustuvien konseptien pohjalta häiritsevien ja poikkitieteellisten suunnittelumenetelmien avulla.

4. Ainutlaatuinen kokemus ja uramahdollisuudet

Oppimismetodologia, joka perustuu useisiin aktiviteetteihin: luennot, työpajat, laboratoriot, käynnistysleirit ja muokattava opintosuunnitelma. Yhteydet yrityksiin ja ammattilaisiin, mestarikurssit suunnittelijoiden ja alumnien kanssa. Korkein Certified Placement -prosentti.

5. Ikoninen Postgraduate Design School Design Capitalissa

Täysi valikoima jatko-opintoja italialaisilla ja kansainvälisillä akkreditoinneilla. Se sijaitsee Milanossa, maailman muodin ja muotoilun pääkaupungissa. Kansainvälisesti tunnustettu yhdeksi ikonisimmista kouluista.

Pääsymaksut

kelpoisuus

Jotta voit ilmoittautua Domus Academy akateemiseen maisteriohjelmaan / Double Award -maisteriohjelmaan, sinulla on oltava:

 • Ensimmäisen tason korkeakoulututkinto (kandidaatin tutkinto tai akateeminen tutkinto) valitsemaasi maisterikurssiin liittyvältä alalta.
 • Todistus englannin kielen taidosta sisääntulon yhteydessä: IELTS 5.0 akateemisille maisteriohjelmille, IELTS 5.5 Double Award -maisteriohjelmille.

Jotta voit ilmoittautua 2-vuotiseen taiteen maisteriin, sinulla on oltava:

 • 15 vuotta aikaisempaa koulutusta.
 • Ensimmäisen tason korkeakoulututkinto (kandidaatin tutkinto tai akateeminen tutkinto) valitsemaasi maisterikurssiin liittyvältä alalta.
 • Todistus englannin kielen taidosta maahantulon yhteydessä: IELTS 5.0 tai vastaava.

Ohjelmat ovat avoimia myös eri tutkinnon suorittaneille opiskelijoille, mikäli hakijaa motivoi vahva kiinnostus ohjelman aiheita kohtaan ja hän osoittaa tarvittavat tekniset taidot. Ohjelman johtaja ja valintalautakunnan jäsenet arvioivat jokaisen hakemuksen ja määrittävät, vastaavatko ehdokkaan aiempi koulutus ja tekniset taidot pääsyvaatimukset.

Vaadittavat asiakirjat

Akateeminen maisteri / 2-vuotinen taiteen maisteri

 • Hakemuskaavake
 • Curriculum vitae / Ansioluettelo
 • Kopio passista
 • Kopio kandidaatin tutkinnosta tai akateemisesta tutkintotodistuksesta englannin kielelle käännettynä tai oppilaitoksesi antamasta virallisesta todistuksesta odotetusta valmistumisesta, jos et ole vielä valmistunut
 • Kopio kandidaatin tutkinnon tai akateemisen tutkintotodistuksen virallisesta opintosuoritussuoritussuoritusotteesta/arvosanapaperista käännettynä englanniksi (luettelo aineista ja kokeista vastaavalla tuntimäärällä/pistemäärällä) tai uusin virallinen opintosuoritusote/arvosana, jos se ei ole vielä valmistunut
 • Projektiportfolio (ei pakollinen MFM:lle, MLBM:lle, MBD:lle, MSD:lle)
 • Esseetehtävä MSD:lle
 • Motivaatiokirje
 • IELTS 5.0 Akateeminen
 • Vain soveltuvin osin: säännöllinen todistus tai itseilmoitus, jossa todetaan, että ilmoittautumisprosessi on meneillään, tai virallinen ilmoittautuminen toiseen jatko-oppilasohjelmaan Italiassa tai ulkomailla ja omaehtoinen ilmoitus tarvittavista edellytyksistä.
 • Hakemusmaksu 100 €

Apurahat ja rahoitus

Hyödynnä tilaisuus saada stipendi ja jatka opintojasi muotoilun, muotin, liiketoiminnan ja elämysten aloilla Domus Academy !

Aloitamme portfoliopohjaisen kilpailun akateemisiin maisteriohjelmiin ja Double Award -maisteriohjelmiin syyskuussa 2024 sekä 2-vuotisiin maisteriohjelmiin lokakuussa 2024 . Academic & Double Award -maisteriohjelmien hakijoilla on mahdollisuus saada stipendejä jopa 7.000 € asti , kun taas 2-vuotisen taiteen maisterin tutkinnon ehdokkaat voivat saada stipendejä jopa 4.000 € ensimmäisenä vuonna.

Kilpailut on suunnattu muodista, muotoilusta, arkkitehtuurista, kuvataiteesta, viestinnästä ja liiketoiminnasta valmistuneille sekä luovien alojen aloilla työskenteleville tai työskenteleville nuorille ammattilaisille.

Lahjakkaista kansainvälisistä ammattilaisista koostuva tiedekuntamme koonnut erilaisia alustuksia ajankohtaisista haasteista ja aiheista, joita opiskelijat saattavat kohdata maisterin aikana.

Tartu tilaisuuteen ja hae 22.3.2024 mennessä!

Rankingit

Domus Academy sai Compasso d'Oro -palkinnon ADI:lta, Associazione Disegno Industriale (Teollinen muotoiluliitto).

Vuonna 2019 Domus Academy palkittiin arvostetulla The Business of Fashion Assessment -yrityksillä erityisillä oppimiskokemuksen huippuosaamisella.

Se on tunnustettu yhdeksi Azure-lehden kahdeksasta Sisustussuunnittelun ja vuorovaikutussuunnittelun koulusta (2016 ja 2017), ja Domus Magazine on listannut sen Euroopan 100 parhaan arkkitehtuurin ja muotoilun koulun joukkoon (2014-2017).

BusinessWeek kutsui sitä yhdeksi maailman parhaista suunnittelukouluista (2009).

Domus Academy on mukana QS World University Rankingsissa aiheittain, UI GreenMetricissä ja THE Impact Rankingsissa.

Sijainnit

 • Milan

  Via Carlo Darwin, 20, 20143, Milan

Kysymyksiä