Keystone logo
Dong-eui University

Dong-eui University

Dong-eui University

Johdanto

Dong-Eui Educational Incorporation (DEI) perustettiin "edistämään kansallista vaurautta koulutuksen avulla" vuonna 1966, jonka on tehnyt edesmennyt tohtori Kim Im-Sik. Siitä lähtien DEI, johon kuuluu Dong-eui University , Dong-Eui Institute of Technology, Dong-Eui Technical High School ja Dong-Eui Middle School, on osallistunut kansakunnan ja alueen kehitykseen kouluttamalla lukuisia lahjakkaita ihmisiä ; ja sen avaaminen Dong-Eui Medical Center on lisännyt sen panosta yhteiskuntaan palvelemalla yhteisöä koko sydämestään.

Dong-eui University , joka on saavuttanut huomattavaa kasvua viimeisen 38 vuoden kokemuksella korkeakoulutuksesta, jatkaa nyt rooliaan maailman johtavan koulutuksen keskuksena alueen ulkopuolella. Luomme vahvalla tahdollamme avata uuden historian ja luomme parhaan koulutusilmapiirin 18 000 oppilaallemme, jotta he voivat hankkia itselleen rajattoman kilpailun iän edellyttämän osaamisen ja kilpailukyvyn.

"Dong-Eui-Ji-Chun", Dong-eui University perustajahenki, kannattaa oppilaiden kouluttamista ymmärtämään maailmaa akateemisen koulutuksen ja persoonallisuuden kehittämisen kautta. Tämän hengen mielessä me jatkamme tulevien johtajien tuottamista, jotka kykenevät selviytymään muutosten aalloista menestyksekkäästi yhä nopeammin muuttuvassa kotimaisessa ja kansainvälisessä ympäristössä.

Rakkaat opiskelijat! Toivon, että te kansakunnan ja alueen 21. vuosisadan kehityksen liikkeellepanevana voimana jatkatte luovan ajattelun ja rohkeuden kehittämistä uusien haasteiden eteen. Dong-eui University on valmis, kykenevä ja halukas auttamaan unelmasi rohkeudesta ja toivosta. Omistathan itsesi akateemiseen etsintään ja urakehitykseen, jotta voit olla se, joka avaa paremman ja lupaavamman tulevaisuuden.

Sijainnit

  • Busanjin-gu

    Busanjin-gu, Etelä-Korea

    Ohjelmat

    Kysymyksiä