Keystone logo
Driestar Christian University for Teacher Education

Driestar Christian University for Teacher Education

Driestar Christian University for Teacher Education

Johdanto

Hyvän koulutuksen tarjoaminen sekä lapsille että nuorille on aina ollut kunnianhimo. Koulutus läpäisi raamatullisen identiteetin. Koulutus, joka todella koskettaa heitä ja antaa heille jotain pysyvää arvoa. Lapsille ja opiskelijoille Alankomaissa, mutta myös niille ympäri maailmaa.

Driestar Christian University for Teacher Education on kristillisen koulutuksen osaamiskeskus. Vuonna 1944 aloitimme pienen uudistetun opettajankoulutuksen. Siitä lähtien olemme kasvaneet ammattikorkeakouluopetukseen, joka on erikoistunut sekä peruskoulun että keskiasteen opettajien koulutukseen. Vuonna 2005 tämä laitos sulautui koulutustukikeskukseen.

Driestar Christian University for Teacher Education on laitos, jossa on kolme osastoa ja jolla on 325 työntekijää. Tavoitteenamme on tarjota ajantasaisia ​​ja opetuskäytäntöjä muistuttavia ohjelmia. Kaikki ohjelmamme on sijoittunut ensimmäisen ja viidenneksen välillä opettajien koulutusohjelmien kansallisiin luokitusluetteloihin. Erikoistarpeet ovat yksi osaamisalueistamme.

Olemme tiiviisti mukana useissa peruskouluissa ja ylläpitävät läheisiä suhteita kentän ammattilaisiin ja tämän osallisuuden vuoksi tiedämme, mitä asioita opettajille heidän luokissaan.

Kristillinen identiteetti

Driestar Christian University for Teacher Education on uudistunut instituutio. Perustamme on ikuinen ja virheettömän Jumalan sana ja uskoon perustuvat uskonnot, jotka perustuvat Raamattuun (Heidelbergin katekismi, Alankomaiden uskontunnustus ja Dordetin kanot).

Kristillinen identiteetti on organisaatiomme perusta: kaikki pedagogiset ja organisatoriset näkökohdat perustuvat kristilliseen uskomuksemme. Kiinnostus, luotettavuus, viisaus, liittyminen ja rohkeus ovat keskeisiä arvoja, joista yritämme tehdä työmme.

asenne

 • Coram Deo: käsitys siitä, että elämme Jumalaa.
 • Ohjaus: käsitys, että saamme lahjoja ja sitoutamme nämä kyvyt ahkerasti, missä Jumala asettaa meidät työskentelemään.
 • Riippuvuus: käsitys siitä, että elämme rikki maailmassa ja ovat täysin riippuvaisia ​​Jumalan armosta ja voimasta, jonka me saamme Häneltä.

Visio

Klo Driestar Christian yliopiston opettajankoulutuslaitos, kaikki työ on inspiroinut myös vakuuttuneita siitä, että Raamattu on ikuinen ja elintärkeä.

Se antaa meille opetuksen ja koulutuksen perusperiaatteet. Meistä on tunnustettu arvioida kaikki opetuksen suuntaukset raamatullisten suuntaviivojen mukaisesti ja toivomme puhuvan (protestanttisesta) kristillisestä ja (raamatullisesta) uudistetusta näkemyksestä yhteiskunnan koulutuksesta. Yhteiskunnassa, jossa ihminen itse on tullut normiksi, otamme tämän vastuun erittäin vakavasti.

Teemme opinnotutkimusta arvioimalla teorioita (teoreettisia käsitteitä) ja tekemällä ne soveltuviksi alan opettajille. Uskomme, että tietoa voidaan kehittää vain yhdessä opettajien ja muiden toimijoiden kanssa sekä tekemällä yhteistyötä kumppaneiden (kansallisten ja kulttuuristen rajojen yli) kanssa.

Tehtävä

Driestar Christian University for Teacher Education on oppilaitos, jolla on tehtävä.

Me Driestar Christian University for Teacher Education innostaa, kouluttaa ja tukea (oppilaita) opettajia ja kouluja, jotka tarjoavat koulutusta uudistettujen kristittyjen periaatteiden pohjalta.

Meidän ihanteellinen koulu

 • tarjoaa kristillistä koulutusta.

 • on ihanteellinen työpaikka kristilliselle opettajalle.

 • on, missä oppilaat voivat oppia inspiroivassa ympäristössä

 • on koulu, jossa erityistä tukea tarvitsevat lapset saavat erityistä huolellisuutta ja huomiota.

 • on erinomainen johtajuus ja sitä hallinnoidaan hyvin.

 • katsoo, että vanhemmat ovat yksi tärkeimmistä koulutuksen kumppaneista ja tukee vanhempia perheiden kasvattamisessa.

Sijainnit

 • Gouda

  Driestar Hogeschool University for Teacher Education Burg. Jamessingel 2 PD GOUDA, 2803, Gouda

Kysymyksiä