Maisteritieteiden maisteri
"Dunarea de Jos" University of Galati
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Galați, Romania
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
2 vuotta
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
Pyydä tietoja
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Performance for Performance -kumppanuus
Elintarviketeollisuuden tiedekunta (FFSE) on Romanian vanhin elintarvikekoulu, ja sillä on huippututkimus- ja koulutusohjelmia kansallisella tasolla. Se kattaa kaksi osastoa:
- Elintarviketieteet ja -tekniikka sekä sovellettu biotekniikka
- Vesiviljely, ympäristötieteet ja katastrofimittaukset
FFSE tarjoaa laajan valikoiman koulutusohjelmia elintarviketeollisuudessa ja tekniikassa sekä ympäristönsuojelussa kandidaatin, maisterin ja tohtorin tasolla
- 6 kandidaattiohjelmat
- 7 Master of Science -ohjelmat
- 3 PhD-ohjelmaa
Elintarviketeollisuuden ja tekniikan tiedekunnan kehittämät tutkimusaiheet
Tutkimussuunnat
- Uudet prosessiteknologiat, jotka varmistavat elintarvikkeiden turvallisuuden tasapainotetun ravinnon ja kestävyyden
- Elintarviketurvallisuusstrategiat korreloivat tasapainotetun ravitsemuksen ja kestävyyden kanssa
- Vesibioresurssien kestävyys
- Luonnollisten bioresurssien hallinta
Tutkimusaiheet
- Elintarviketeollisuuden teknologioiden ja yksiköiden toiminnan optimointi
- Sivutuotteiden ja raaka-aineiden arviointi
- Toiminnalliset elintarvikkeet, jotka on räätälöity eri kuluttajaryhmille
- Bioaktiiviset yhdisteet vapautuvat mikrokapseloinnista ja kontrollista
- Elintarvikkeiden vähimmäiskestävyyden ja pitkäaikaisen käyttöiän tutkimukset
- Uudet elintarvikepakkaukset ja modifioidut ilmakehän pakkaustekniikat
- Elintarvikkeiden uudelleenmuotoilu
- Tutkimukset taudinaiheuttajien kehittymisestä
- Uudet bioaktiiviset yhdisteet, jotka on saatu entsymaattisella hydrolyysillä
- Nopeat menetelmät elintarvikekomponenttien tunnistamiseen
- Uudet elintarvikkeet, jotka on saatu vähäisillä prosessointitekniikoilla
- Fytobiotikot ja probioottien sovellukset vesiviljelyssä
- Tonavan vesipopulaatioiden arviointi
- Stressiohjaus ja sairauksien esiintyminen kiertävissä vesiviljelyjärjestelmissä
- Kierrätettävien vesiviljelyjärjestelmien suunnittelun optimointi
- Uudet kalalajit kasvavat kiertävissä vesiviljelyjärjestelmissä
- Funktionaalisten yhdisteiden biosynteesit käyttäen mikro-organismien syntetisoituja entsyymejä
- Entsyymi-kinetiikka erilaisista kasvimatriiseista ja funktionaalisten tuotteiden arvottamisesta
- Fermentaatioprosessien suunnittelu, mikro-organismien ja simulaatioiden hallinta
- Uudet menetelmät biomolekyylien ymmärtämiseksi in-silico-menetelmillä
- Strategiat bioremediaation poistamiseksi ja sivutuotteiden valorisoimiseksi