Keystone logo
EAE Madrid Yritys- ja digitaalisen viestinnän maisteri
EAE Madrid

Yritys- ja digitaalisen viestinnän maisteri

Madrid, Espanja

12 Months

Espanja

Täysaikainen

Request application deadline

Oct 2024

Request tuition fees

Kampuksella

Johdanto

Toistossa on jotain, toistossa on jotain, toistossa on jotain, mikä väistämättä kiinnittää yleisömme huomion.Tämä on yksi niistä syistä, miksi pidämme musiikin kuuntelusta niin paljon (säkeiden melodisen rakenteen toisto, kuoron tuttuus jne.) tai miksi emme koskaan kyllästy katsomaan tiettyjä elokuvia uudestaan ja uudestaan.Jonkin toistaminen voi kuitenkin myös väsyttää meidät siihen, jopa kyllästymään tai jopa vihaamaan sitä.

Kuinka sama viestintästrategia voi laukaista tällaisia päinvastaisia vaikutuksia?

Yritys- ja digitaalisen viestinnän maisteri on suunniteltu paitsi antamaan sinulle mahdollisuuden hankkia tietoja, joita tarvitaan vastaamaan tällaisiin kysymyksiin, vaan myös auttamaan sinua johtamaan, suunnittelemaan ja suunnittelemaan tehokkaita viestintätoimia, jotka vievät organisaatiotasi eteenpäin ja erottavat sen toisistaan sen eri viestintäkanavat sekä online- että offline-asetuksissa.

Ohjelman henkilökohtainen muoto antaa sinulle mahdollisuuden nauttia täydellisestä EAE-kokemuksesta Madridin tai Barcelonan kampuksellamme, jossa on kaikki protokollat ja toimenpiteet, jotka takaavat sitoutumisemme kaikkien koulutukseen, hyvinvointiin ja turvallisuuteen. yhteisömme jäseniä.

Tämä virallinen Master on suunniteltu luoville, innovatiivisille, strategisille ammattilaisille, kuten sinä, ja sen avulla voit toimia yritysviestinnän asiantuntijana hyperdigitoidussa maailmassa.

Mene mene mene!

Jatkamme eteenpäin

Koulutuksen tarve on jatkuvaa, kun maailma, jossa elämme, on epävarma.Vastauksena tähän uuteen todellisuuteen olemme kehittäneet protokollia ja menetelmiä, joiden avulla opiskelijamme voivat jatkaa laadukkaan koulutuksen saamista ja ammatillista kehittymistä Madridin/Barcelonan kampuksillamme, virtuaalisessa henkilökohtaisessa tai hybridimuodossa tai mistä päin maailmaa tahansa.Yhteisömme on sitoutunut varmistamaan kaikkien jäsentemme koulutuksen, hyvinvoinnin ja turvallisuuden.

Teemme siitä turvallisen

Opetussuunnitelma

Uramahdollisuudet

Tietoja koulusta

Kysymyksiä