Keystone logo
EALDE Business School

EALDE Business School

EALDE Business School

Johdanto

esittely

Hallinto-, johtamis-, johtamis- ja yrittäjyyskoulu (EALDE) on johtava verkkoliiketoiminnan koulu espanjankielisessä maailmassa. Hänellä on yli 10 vuoden kokemus, jossa hän on osallistunut yli 5000 johtajan ja ammattilaisen koulutukseen.

EALDE Business School ja jatkokurssit käyttävät innovatiivista metodologiaa hyödyntäen eLearning-mahdollisuuksia tarjota korkean tason opetusta. Opetus on keskittynyt yhteisölliseen oppimiseen ja tosielämään sovellettavien käytännön tapausten ratkaisemiseen. Kaikki sen verkko-ohjelmat huipentuvat vapaaehtoisen valmennuksen henkilökohtaiseen viikkoon Espanjassa.

EALDE Business School auttaa sinua tekemään harppauksen urallasi erilaisilla tutkintoilla, joita opettaa arvostetuissa yrityksissä toimivat asiantuntijaprofessorit. Sillä on master- ja jatkokursseja, jotka on tarkoitettu avainhenkilöille, ammattilaisille ja yrittäjille sellaisilla aloilla kuin riskienhallinta, projektinhallinta, markkinointi, kyberturvallisuus, talous ja liikkeenjohto.

EALDE Business School työskentelee Espanjan pääkonttoristaan ainutlaatuisen akateemisen kokemuksen tarjoamiseksi. Tämä tekee mahdolliseksi tehdä opinnoista yhteensopivia opiskelijan työn ja työelämän kanssa.

Opiskelijaprofiili

EALDE Business School on hieno kansainvälinen projekti, etenkin Latinalaisen Amerikan maissa. Joka vuosi ammattilaisia 20 eri maasta koulutetaan tämän kauppakorkeakoulun kanssa ottamaan vastuu yritysten ja organisaatioiden ylimmästä johdosta.

EALDE Business School on suunnattu:

 • Kansainväliset tilintarkastajat
 • Rahoitusanalyytikot
 • Siviili- ja teollisuusinsinöörit
 • Vakuutusjohtajat
 • lakimiehet
 • Ohjelmistokehittäjät
 • Projektipäälliköt
 • Tietoturva- ja kyberturvallisuusvirkailijat
 • Sähköisestä liiketoiminnasta kiinnostuneet yrittäjät
 • Logistiikan ja toimitusketjun asiantuntijat
 • Öljy- ja kaasualan neuvonantajat

akkreditoinnit:

Murcian San Antonion katolinen yliopisto (UCAM).

AEEN: Espanjan kauppakorkeakouluyhdistys.

BALES: Latinalaisen Amerikan tutkimusliitto.

ICDE: Avoimen ja etäopetuksen kansainvälinen neuvosto.

European Excellence Education: Laadun ja koulutuksen erinomaisuuden sinetti

arvot:

”Tavoitteenamme on kouluttaa tulevaisuuden organisaatioiden johtajia”, Enrique Farrás, EALDE Business School johtaja.

EALDE Business School ymmärrämme yrityksen organisaation, jonka muodostavat ihmiset, joilla on yhteinen tavoite. Johtajan on tehtävä päätöksiä ajatellen heitä tietäen, että mikä tahansa toiminta, olipa se sitten pieni, on prosessi, jolla on vaikutuksia muihin. Etiikka ja johtaminen, ammatillinen kehitys ja luottamus ovat arvoja, jotka ohjelmistomme välittävät opiskelijoille.

Aiomme tarjota taitoja ja kykyjä, jotka takaavat opiskelijalle menestymisen liiketoiminnassa säilyttäen samalla eettisen ja sosiaalisen vastuun organisaatiossa.

Sijainnit

 • Community of Madrid

  C/ del Golfo de Salónica, 27, 28033, Community of Madrid

Kysymyksiä