Keystone logo
East China Institute of Technology

East China Institute of Technology

East China Institute of Technology

Johdanto

Itä-Kiinan teknillinen yliopisto (ECUT), joka on peräisin Taigun geologisesta koulusta ja perustettiin vuonna 1956. Valtion puolustuslaitoksena ja Kiinan ensimmäisenä ydinteollisuuden korkeakouluna ECUT: lla on ollut yli 60 vuoden historia, jolla on erinomainen maine tutkimuksessa ja koulutus. Vuonna 1958 koulu muutti Fuzhoussa ja myöhemmin Nanchangissa Jiangxin maakunnassa. Tällä hetkellä ECUTia johtavat yhdessä Jiangxin hallitus ja Kiinan atomienergiajärjestö (CAEA), luonnonvaraministeriö (MNR), Kiinan kansallinen ydinyhtiö (CNNC).

Perustamisestaan lähtien ECUT on keskittänyt koulutuksensa ja tutkimuksensa ydintieteiden ja geologian aloille, ja asiaankuuluvia tieteenaloja kehitetään vähitellen. Esitettyjen tieteenalojen perusteella ECUT on kehittynyt geologisen matkailun, geologisen talouden, geologisen kemian ja geologisen ympäristön jne. Aloille. Toistaiseksi ECUT on laajentanut koulutusta ja tutkimusta tekniikkaan, tieteeseen, kieleen, johtamiseen, talouteen ja taiteeseen , joista yksi on tohtoriohjelma, 71 maisteriohjelmaa ja 72 kandidaattiohjelmaa, jotka muodostavat yli 20 koulua ja tutkimuskeskusta.

Perinteisten tieteenalojen pysyvyyden ansiosta geologia, kemia ja elektroniikka luokitellaan maakunnan huippuluokiksi ja hallitus rahoittaa niitä, mikä johtaa yliopiston edelleen kehittämiseen.

Sijainnit

 • Fuzhou

  Fuzhou, Kiina

  Ohjelmat

   Laitos tarjoaa myös:

   Kysymyksiä