Keystone logo
East London University

East London University

East London University

Johdanto

Tietoja East London University

Vuonna 1998 perustettu East London University on yksi maan johtavista yksityisistä yliopistoista.

Yliopiston S1 hehtaarin kampuksella, muutaman kilometrin päässä Itä-Lontoon keskustasta etelään, asuu yli 2 300 opiskelijaa kaikilta Etelä-Afrikan alueilta ja 27 muusta maasta.

Riippumatta siitä, mitä he opiskelevat, East London University opiskelijat lähtevät henkilökohtaiselle koulutusmatkalle, joka auttaa heitä löytämään ja seuraamaan yksilöllistä tarkoitustaan.

Missio ja tarkoitus

East London University tarjoaa pääsyn korkea-asteen koulutusmahdollisuuksiin, joiden avulla opiskelijat voivat kehittää tietoja ja taitoja, joita tarvitaan ammatillisten tavoitteidensa saavuttamiseen, parantaa organisaatioidensa suorituskykyä ja tarjota johtajuutta ja palvelua yhteisöilleen.

Tarkoitus

  • Edistää kognitiivista ja tehokasta opiskelijoiden oppimista – tietoa, taitoja ja arvoja – ja edistää näiden tietojen käyttöä opiskelijan työpaikalla.
  • Kehittää kommunikoinnin, kriittisen ajattelun, yhteistyön ja tiedon hyödyntämisen osaamista sekä sitoutumista elinikäiseen oppimiseen opiskelijoiden uramenestysmahdollisuuksien parantamiseksi.
  • Tarjoaa opetusta, joka kattaa teorian ja käytännön välisen kuilun, opettajien kautta, jotka tuovat luokkahuoneeseensa edistyneen akateemisen valmistelun lisäksi myös taitoja, jotka tulevat heidän ammattinsa nykyisestä käytännöstä.
  • Teknologian avulla luodaan tehokkaita opetustapoja ja keinoja, jotka laajentavat pääsyä oppimisresursseihin ja jotka tehostavat yhteistyötä ja viestintää oppilaiden oppimisen parantamiseksi.
  • Arvioida opiskelijoiden oppimista ja käyttää arviointitietoja opetus-/oppimisjärjestelmän, opetussuunnitelman, opetuksen, oppimisresurssien, neuvonnan ja opiskelijapalvelujen parantamiseen.
  • Järjestetään yksityiseksi oppilaitokseksi edistämään innovaatiohenkeä, joka keskittyy tarjoamaan akateemista laatua, palvelua, huippuosaamista ja mukavuutta työskentelevälle opiskelijalle.
  • Luodaan yliopiston tehtävän tukemiseen tarvittavat taloudelliset resurssit.

Sijainnit

  • East London

    14 Stewart Drive Berea, 5241, East London

Kysymyksiä