Keystone logo
Edinburgh Napier University MSc Global Logistics and Supply Chain Analytics
Edinburgh Napier University

MSc Global Logistics and Supply Chain Analytics

Edinburgh, Yhdistynyt kuningaskunta

1 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Sep 2024

GBP 18 800 *

Kampuksella

* merentakaiset maat ja EU:n jäsenvaltiot | Skotlanti, Englanti, Wales, Pohjois-Irlanti ja Irlannin tasavalta: 8 715 puntaa.

Johdanto

Logistiikasta ja toimitusketjun hallinnasta ei ole koskaan aiemmin käyty niin paljon julkista, organisatorista ja akateemista keskustelua kuin viime vuosina. Logistiikasta ja toimitusketjuista on tullut näkyvä ja dynaaminen alue monilla eri teollisuudenaloilla ja sektoreilla. Maailmanlaajuinen pandemia, satamien ruuhkautuminen ja brexit ovat nostaneet normaalisti taustalla tapahtuvia toimintoja etualalle.

Tämän lisäksi globalisaatioon, ulkoistamiseen, toimitusketjun kokoonpanoon, kestävään kehitykseen ja teollisuus/toimitusketju 4.0:aan liittyvät keskustelut tekevät alasta dynaamisen ja tulevaisuuteen suuntautuneen. Toiminnan globalisoituminen tekee välttämättömäksi, että (kansainvälisiin) logistiikka- ja toimitusketjun hallintaprosesseihin liittyviä ammattikäytäntöjä parannetaan ja että niitä pidetään keskeisenä tekijänä organisaatioiden strategioiden valmistelussa. Ohjelma tukee erityisesti YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamista: Tavoite 12 - Vastuullinen kulutus ja tuotanto ja tavoite 13 - Ilmastotoimet, sekä elävän liiketoimintahaasteen ohella.

Tyypilliset sisäänpääsyajat tälle kurssille ovat tammikuussa ja syyskuussa.

Pääsymaksut

Apurahat ja rahoitus

Opetussuunnitelma

Ohjelman tulos

Ohjelman lukukausimaksu

Uramahdollisuudet

</p>

Tietoja koulusta

Kysymyksiä