Keystone logo
Edith Cowan University Online

Edith Cowan University Online

Edith Cowan University Online

Johdanto

Erinomainen koulutus hyppysissäsi

Sovita opiskelu elämääsi ja jatka valmistumistasi joustavammalla ja helposti saatavilla olevalla nopeutetulla ja 100% online-jatkokurssillamme.

Koulutus, joka rikastuttaa yhteiskuntaa

Edith Cowan University on nuori ja edistyksellinen yliopisto, jolla on vahva maine erinomaisesta opetuksesta. Meille on annettu korkeintaan viisi tähteä opetuksen laadun parantamiseksi 12 vuotta peräkkäin.

Maineemme opetuslaadun ja opiskelijakokemuksen suhteen on rakennettu tuottaviin suhteisiin, jotka meillä ovat opiskelijoidemme ja teollisuuden, hallituksen, yhteisöjen ja alumnien kanssa; tiedon jakaminen kaikkien eduksi.

Alustamme vuonna 1902 Claremont-opettajien oppilaitoksena olemme olleet opettajien koulutuksen eturintamassa yli 100 vuotta. Me perustettiin yliopistoksi vuonna 1991, jossa opiskelijat opiskelivat kampuksella, verkossa ja nyt uudessa nopeutetussa opintomallissamme - ECU Accelerated Online. Nykyään meillä on yli 30 000 perus- ja jatko-opiskelijaa, ja lähes 5500 opiskelijaamme opiskelee verkossa jonkin verran kapasiteettia.

ECU: n opiskelijat ja tutkinnon suorittaneet ovat maailman parhaita, ja monet suorittavat yhteiskunnassamme tärkeitä tehtäviä. Heidän erinomaiset saavutuksensa on tunnustettu kaikkialla Australiassa ja kansainvälisesti palkintojen, apurahojen, apurahojen ja palkintojen kautta.

Perintömme ja arvomme

ECU on nimetty Edith Dircksey Cowanin mukaan, joka on ensimmäinen nainen, joka valittiin Australian parlamenttiin. Hänen elämänsä oli omistettu uskolle, että koulutus oli avain kasvulle, muutokselle ja paranemiselle yhteiskunnassa. Tämä ajaa tavoitteemme muuttaa elämää ja rikastuttaa yhteiskuntaa koulutuksen ja tutkimuksen avulla.

Kaikkia teitä, joita teemme ecuissa, tuetaan seuraavilla arvoilla:

 • Rehellisyys - eettinen, rehellinen ja oikeudenmukainen
 • Kunnioitus - muiden mielipiteiden ja arvojen huomioon ottaminen
 • Rationaalinen tiedustelu - todisteiden ja päättelyjen pohjalta
 • Henkilökohtainen huippuosaaminen - korkeimpien henkilökohtaisten ja ammatillisten standardien osoittaminen

Miksi opiskella ecuun

100% verkossa

Kurssimme toimitetaan 100% verkossa ilman kampuksella tehtyjä sitoumuksia, ja ne on suunniteltu helppokäyttöisiksi ja helppokäyttöisiksi, jotta voit tasapainottaa opiskelun työ- ja perhe-elämäsi kanssa.

nopeutettu

Valmista ja jatka uraasi nopeammin kuin perinteiset osa-aikaiset opiskeluvaihtoehdot.Opetuksen laatu

Hyvä yliopisto-opas sijoitti viisi tähteä opetuksen laadun parantamiseen 13 vuotta peräkkäin - Australian ainoa julkinen yliopisto, joka on saavuttanut jatkuvasti korkean tuen opetuksen laadulle.

Opiskelijan kokemus

Valittiin Australian parhaimmaksi yliopistoksi opiskelijakokemuksesta viiden vuoden ajan peräkkäin (Oppimisen ja opettamisen laatuindikaattorit, 2020).

Opiskelijan tuki

Saat akateemista tukea ja palautetta luennoitsijoiltasi sekä omistautuneita opiskelijoiden menestysneuvojia tukemaan sinua kaikissa muissa kuin akateemisissa opintokysymyksissä.

Tule asiantuntijaksi

Käytä tilaisuutta erikoistua kiinnostuksen alueellesi ja tulla alan asiantuntijaksi.


ECU Online

Opiskelu verkossa

Jokainen oppii eri tavalla

Voit viedä aikaa löytää sinulle parhaiten sopiva tutkimusmenetelmä. Ehkä opit tehokkaammin, jos hajotat tutkimuksen pureman kokoisiksi paloiksi pikien istuntojen sijaan. Voit myös ajoittaa tutkimuksen aivoihisi parhaiten sopivina aikoina, olipa se aikaisin aamulla tai illalla.

Valmistele ja suunnittele

Suunnittelu on välttämätöntä, etenkin kiireisinä viikkoina. Fyysinen suunnittelija voi auttaa sinua näkemään kaiken yhdellä silmäyksellä. On hyödyllistä merkitä tärkeät resurssit kirjanmerkkeihin ja tilata oppikirjoja, verkkoresursseja ja muistikirjoja etukäteen varmistaaksesi, että olet mahdollisimman valmis ennen aloittamista. Jos sinulla on oppikirjoja, tilaa ne aikaisin ja etsi aikaa kirjautua sisään oppimisympäristöön ennen opintojakson alkamista saadaksesi selville, kuinka kaikki toimii.

Kerro ystävillesi ja perheellesi

Kerro ystävillesi ja perheellesi sitoutumisesta opiskeluun. Kun olet kertonut muille tavoitteistasi, he voivat auttaa motivoimaan sinua, ja se auttaa myös sanomaan "ei" satunnaiselle sosiaaliselle sitoutumiselle tarvittaessa arvioinnin suorittamiseksi.

Ota aikaa pois, kun tarvitset sitä

Tutkimukset viittaavat siihen, että säännölliset tauot opiskellessa voivat olla avain luovuuteen ja oppimiseen. Seisaaminen, kun tasapainotat monia sitoumuksia, on tärkeää, koska se voi auttaa sinua pysymään keskittyneenä opiskellessasi. Olipa kyse kävelystä, keskustelusta ystäväsi kanssa tai harrastamisesta, vie aikaa, kun voit nollata ja ladata.

Ota yhteyttä opiskelijoiden menestysneuvojaan

Voit ottaa yhteyttä omistettuun opiskelijoiden menestysneuvojaan puhelimitse tai sähköpostitse kysyttävissä tai huolenaiheissa. Säännöllinen yhteydenpito menestysneuvoihisi voi auttaa pitämään motivoituneena. Jos sinulla on kysyttävää, johon he eivät pysty vastaamaan, he löytävät parhaan henkilön, joka auttaa sinua. Muista, että verkkoopiskelu ei tarkoita yksin opiskelua.

Sijainnit

 • Perth

  Perth, Australia

  • Mount Lawley

   Bradford Street,2, 6050, Mount Lawley

   • East Bunbury

    Robertson Drive,585, 6230, East Bunbury

    Kysymyksiä