Keystone logo
© Egas Moniz - Cooperativa de Ensino Superior
Egas Moniz School of Health & Science

Egas Moniz School of Health & Science

Egas Moniz School of Health & Science

Johdanto

Egas Moniz on tunnettu huippuosaamisestaan ja innovatiivisuudestaan korkeakoulutuksessa. ISO 9001:2008 -sertifioinnin ansiosta keskitymme terveydenhuollon ammattilaisten kouluttamiseen ja sosiaalisen vastuun keskukseksi, joka on vahvasti juurtunut paikallisyhteisöön terveydenhuollon tarjoamisen kautta.

Egas Monizin viime vuosien tieteellinen suorituskyky tieteellisen tuotannon volyymin, vaikutuksen ja laadun, tutkimustuotannon saamien patenttihakemusten ja sitaattien, Internetin sivujen sekä sosiaalisten verkostojen käänteisten linkkien ja mainintojen määrän osalta johti meidät siihen, että saavuttaa 1. sijan SCIMAGO-luokituksessa yksityisten laitosten joukossa Portugalissa.

Egas Monizin kansainvälisten opiskelijoiden määrä lisääntyy, ja he eivät ole vain eurooppalaisia, vaan myös latinalaisamerikkalaisia, Lähi-idän, aasialaisia ja afrikkalaisia. Kansainvälisten opiskelijoiden isännöinnin lisäksi Egas Moniz on panostanut opetuselimensä kansainvälistymiseen palkkaamalla kansainvälisiä professoreita sekä perustutkinto- että jatko-opintoihin. Toimintaamme tukee yli 400 korkeasti koulutettua professoria.

Visiomme kansainvälistymisestä perustuu haluun olla tärkeä kansainvälisen korkeakoulutuksen voima. Korkeatasoinen yliopisto-asuntomme, joka sijaitsee kampuksella ja jossa on erinomaiset mukavuudet, varmistaa, että oppilaitoksemme pystyy tarjoamaan kaikki kansainvälisen opiskelijan menestymiseen tarvittavat edellytykset.

Terveydenhuollon tarjoamisessa korostamme hammasklinikkaamme ja eläinlääkäriklinikkaamme, molemmat kampuksella, sekä Almadan yliopiston klinikkaamme, Setúbalin yliopiston klinikkaamme ja Sesimbran hoitokotiamme. Kaikkia näitä tiloja käytetään parantamaan merkittävästi opiskelijan oppimista ja täydentämään useita sisäisiä opetus-, tutkimus-, simulaatio- ja kliinisten taitojen laboratorioita sekä kaikkia ulkopuolisia tiloja, joihin opiskelijamme osallistuvat, jotta he voivat saada käytännön kokemusta todellisesta työpaikasta. ympäristöön.

Opintosuunnitelmissamme ovat nykyaikaiset pedagogiset metodologiat, joissa opiskelijat osallistuvat aktiivisesti omaan oppimiseensa. Pedagogisen ehdotuksemme tukena ovat kaikki saatavilla olevat nykyaikaiset verkko-oppimisvälineet sekä oppimiseen että arviointiin.

Pedagoginen ehdotuksemme, vaikkakin vaativa, sisältää tasapainoisen työ- ja yksityiselämän, vapaa-ajan kunnioittamisen ja opetussuunnitelman rikastamisen arvostamisen eri osa-alueilla mahdollistaen näin tulevaisuuden ammattilaisille, joilla on kehittynyt osaaminen ja herkkyys, hankittu rennossa ja terveellisessä ympäristössä.

Kiitämme jo etukäteen luottamuksestasi ja toivotamme sinut tervetulleeksi.

Kampuksen ominaisuudet

Nämä kaksi oppilaitosta sijaitsevat kampuksella, jolla on noin 5 hehtaaria Monte de Caparicassa (Almadan neuvosto), ja ne tarjoavat laajan ja monipuolisen valikoiman perustutkintoja, maisterintutkintoja, integroituja maisterintutkintoja, jatkotutkintoja ja erikoistumista terveydenhuoltoon. ja rikostekninen tiede. Meillä on noin 2500 opiskelijaa ja 200 opettajaa. Panostus opetushenkilöstömme laatuun ja pätevyyteen sekä tiloihin ja mukavuuksiin näkyy EGAS MONIZista valmistuneiden taitotasossa.

EGAS MONIZ pyrkii jatkuvasti tarjoamaan kaikki tarvittavat keinot opettajien ja opiskelijoiden hyvään suoritukseen, ja otamme tämän suorana vastuunamme. Näin voimme lisätä koulumenestystä ja valmistuneiden työllistettävyyttä. Tällä tasolla voidaan mainita esimerkiksi kirjasto ja monet sen käyttäjille tarjoamat palvelut sekä Office for Insertion in Active Life - GIVA.

Opiskelijoiden viihtyvyydestä ja hyvinvoinnista huolehtivat kampuksen tukipalvelut, kuten ruokailut tarjoilevat kahvilat, pelikenttä, kuntosali, viihtymis- ja vapaa-ajan tilat, kopiointikeskus, kirjakauppa, opiskelijayhdistysten tilat sekä lääketieteellisenä ja psykologisena tukena. EGAS MONIZilla on myös yliopisto-asunto, jossa on 211 huonetta kampuksella opiskelijoille, jotka eivät asu lähellä.

Missionsa ja visionsa kautta EGAS MONIZ perustuu edelleen kahteen pääpilariin opiskelijoidensa opetus-oppimiselementin lisäksi:

 • Edistää tietämystä tutkimuksen, kehityksen ja innovaation avulla Egas Monizin tieteidenvälisessä tutkimuskeskuksessa (CiiEM).
 • Olla yhteydessä yhteisöön soveltamalla sen tietämystä ja yliopistotutkimusta, tarjoamalla terveydenhuoltopalveluita ja muita, tiukasti nivellettynä tutkintojensa kanssa.

  Pääsymaksut

  Kuka voi hakea?

  Ehdokkaat Instituutiokilpailuun:

  • Lukion tai laillisesti vastaavan pätevyyden haltijat, jotka ovat suorittaneet pääsykokeen korkeakouluihin.
  • Ulkomaisen lukiokurssin haltijat, jotka haluavat hakea asetuksen nro. 296-A / 98, 25. syyskuuta. Näiden hakijoiden on haettava vastaavuutta jatkaakseen opintojaan yhdessä lukion kanssa, ja määrätyn vastaavuuden jälkeen heidän tulee mennä DGES:n tiloihin pyytämään pääsykokeiden korvaamista, artiklan 20-A kautta.

  Erikoiskilpailun ehdokkaat:

  • Yli 23 vuotta vanha.
  • Yliopistoon osallistuvat opiskelijat (kurssin vaihto, siirto tai paluu).
  • Korkea-asteen koulutuksen, keskitason ja teknologisen erikoistumisopintojen haltijat.

  Ehdokkaat erityisjärjestelmään:

  • Portugalin diplomaattinen edustusto ulkomailla.
  • Portugalilaiset ulkomaiset stipendiaatit tai valtion virkamiehet ulkomailla.
  • Portugalin asevoimien upseerit.
  • PALOP Fellows.
  • Portugaliin akkreditoitu ulkomaanedustusto.
  • Korkean suorituskyvyn urheilijat.
  • Itä-Timorista.

  Opiskelijoiden suosittelut

  Sijainnit

  • Monte de Caparica

   Campus Universitário, 2829-511, Monte de Caparica

   Kysymyksiä