TEKNIIKKA JA SOVELLETUT TIEDOT
FAKULTYY-VISIO
- Integrointi insinööritieteen ja soveltavan tieteen alojen välillä,
- Japanin ja alueellisten toimialojen ja organisaatioiden on kehitettävä kestävää kehitystä
- ratkaisuja tunnistettuihin ongelmiin, jotka edellyttävät tietoa ja resursseja E-JUST: ssa.
- Mahdollisuus tekniikan tutkinnon suorittaneille käyttää kehittyneitä tietojaan ja taitojaan palveluasennossa, jossa he voivat tutkia teknologian ja yhteiskunnan välistä yhteyttä.
- E-JUST-yhteisö on innoittanut ajattelemaan tieteen ja tekniikan standardin standardeja pidemmälle ja harkitsemaan niiden käyttöä suurempaan hyötyyn.
- Tullakseen maailmanluokan huippuyksiköksi korkeakoulutuksen ja tutkimuksen alalla alueellisella ja maailmanlaajuisella tasolla.
- Tullakseen kansainvälisesti korkeakoulututkimuslaitokseksi, joka tunnetaan maailmanlaajuisesti korkeatasoisten koulutusjärjestelmiensä, valmistuneidensa korkean tason ja tutkimuskeskusten saavutusten osalta.
- Tavoitteena on alueellinen ja maailmanlaajuinen synergia tavoittelemalla alueen opiskelijoiden, akateemisen henkilöstön ja tutkijoiden työtä.

FAKULTYY MISSIO
- Uusien tietojen löytäminen ja levittäminen keskittymällä laadukkaaseen koulutukseen ja aktiiviseen oppimiseen elämänlaadun parantamiseksi.
- Tullakseen Egyptin korkeakoulujen ja tutkimuslaitosten roolimalle tukemalla japanilaisia koulutusstandardeja.
- Kokeellisen oppimisen metodologiaan perustuvien japanilaisten akateemisten käsitteiden toteuttaminen integroimalla Lab-Based Learning, Project-Based Learning ja Problem-Based Learning, ryhmätyön hengessä.
- Tarjota opiskelijoille laadukasta, tehokasta ja tehokasta oppimisympäristöä, joka perustuu kokeellisen oppimisen lähestymistapaan.
- Valmistella luovia insinöörejä, jotka voivat suunnitella, valmistaa, hallita ja käyttää älykkäitä järjestelmiä teollisuuden ja talouden ammattialoilla.
- Johtaa oppilaitoksia yhdistämään tärkeimpien opetussuunnitelmien kursseja erityisohjelmissa, edistämään korkeakoulutuksen kansainvälistymistä lähitulevaisuudessa ja mahdollistamaan luotonsiirron ja opiskelijoiden liikkuvuuden hyödyntämällä parhaiten menestyneitä käytäntöjä yhteisten tutkintojen myöntämiseksi.
TIETOJA TAVOITTEISTA
Insinööri- ja ammattikorkeakoulun opetussuunnitelman tavoitteena on siirtyä opiskelijoille, joilla on seuraavat ominaisuudet:
- Analyyttiset taidot
- Käytännöllinen kekseliäisyys
- Luovuus
- viestintä
- liiketoiminta
- Korkeat eettiset normit
- ammattimaisuus
- Johtajuus, mukaan lukien julkisen politiikan ja teknologian yhdistäminen
- Dynaamisuus / ketteryys / sietokyvyn / joustavuus
- Elinikäiset oppijat
TEKNISET KOULUT JA HALLITUKSET
Yliopisto koostuu ensimmäisestä vaiheesta kolmesta insinöörikoulusta, joihin kuuluu kahdeksan monitieteisen tekniikan erikoisalojen jatko-osastoa:
- 1. Elektroniikan, viestinnän ja tietotekniikan korkeakoulu:
- Elektroniikan ja viestinnän laitos
- Tietojenkäsittelytieteen ja tekniikan laitos
- 2. Innovatiivisen suunnittelun korkeakoulu:
- Mekatroniikan ja robottitekniikan laitos.
- Teollisuuden tekniikan ja järjestelmien hallinnan laitos.
- Materiaalitieteiden ja tekniikan laitos
- 3. Energia-, ympäristö- ja kemikaalikoulu ja petrokemian tekniikka
- Energiavarojen suunnittelun laitos.
- Ympäristötekniikan laitos
- Kemikaalien ja petrokemian laitos

BAS INSTITUTE -OHJELMA
BAS-instituutti tarjoaa neljä tieteidenvälistä jatko-ohjelmaa kemian, biologian, matematiikan ja fysiikan kappaleissa. Nämä ohjelmat ovat nanotiede, bioteknologia, sovellettu ja laskennallinen matematiikka ja energiamateriaalit.