Keystone logo
Executive Hotel Management College

Executive Hotel Management College

Executive Hotel Management College

Johdanto

Tällä EHMC, olemme erikoistuneet Koulutus nykyisten ja uusien Hospitality ammattilaisten työpajoja, työharjoittelua, lähiopetusta ja Ammattilaistapahtumat.

Executive Hotel Management College tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän korkeaa koulutusta ja suoran väylän liiton toimistolle. Meidän kokemus teollisuuden viime 35 vuotta on turvattu suhteita ja kontakteja sisällä johtava hotelli-ja ravintola yritysten että mikään muu kollegio voi tarjota. Kun me laitamme opiskelijoita maksetaan työharjoittelua ja practicums, me henkilökohtaisesti keskustella uraan liittyviä tavoitteita jokaisen meidän opiskelijoiden kanssa omistajien ja johtajien isäntäorganisaatioiden jotta voimme maksimoida mahdollisuudet saavuttaa unelmansa työskennellä johtajia.

Emoyhtiö EHMC on ollut ravitsemiskaupan vuodesta 1979, tarjoamalla koulutusta ja laadukas hotelli hallintajärjestelmiä johtavista hotelleista Kanadassa, Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Perustaja EHMC, Ken Honborg, tajusi oli huomattavia puutteita koulutuksen ja tulevina hotellialan Kanadassa. Liian monet oppilaitokset ja korkeakoulut tarjosivat tutkinnon teoria perustuu koulutukseen, kun ne siirrettiin työvoiman General johtajat ja omistajat olivat hämmästyneitä siitä, että suurin osa valmistuneista ei voinut suorittaa hyväksyttävällä tasolla.

EHMC on saanut vahvoja kumppanuuksia ja vakaumusta monien johtava hotelli-ja ravintola yrityksiä takaamaan meidän valmistuneet voivat esiintymään odotettavissa vaatima taso teollisuudessa. Me laajentaa verkkoaan ja rakentaa niiden jatkuu niin, että kun he valmistuvat, he luottavat heidän taidot ja kokemus heti ottamaan johtotehtäviä.

Samanlaisia ​​Fairmont Hotels and Resorts Management valmistelu ohjelma, Mr. Honborg osallistui, EHMC yhdistää reaalimaailman käytännön kokemusta alan standardi AHLA opetuksen parhaiten valmistaa oppilaita saavuttamaan unelmansa tulla General Manager of World Class hotelli tai ravintola.

Top 10 syytä opiskella EHMC

Paras Executive-taso Hospitality Management College Pohjois-Amerikassa Vain AHLA Hyväksytty College toimivat yhdessä Major Hotel Chain EHMC Exclusive AHLA Dual Diploma-ohjelma - Ansaitse 2 Tutkinnot 1 vuosi Meidän Opiskelija osaa yhdistää teorian ja käytännön soveltamista Work Immersion Ohjelman Joustavuus 3 - Kuukausi, 6 - kuukausi, 1 - Vuosi ja 2 - vuoden optio Pienet luokkakoot ja yksilöllistä huomiota kokeneemmilta tiedekunnan & Staff Apuraha, apurahojen ja rahoitusvaihtoehdot kotimaisille ja kansainvälisille opiskelijoille Passionate Ohjaajina yli monien yhdistettyjen Hospitality Experience World Class Campus sijaitsee Heart of Vancouver Johtotehtävistä, Multi-osasto, Practicum ja Harjoittelu

Sijainnit

 • Vancouver

  1311 Howe St, V6Z1W2, Vancouver

  Ohjelmat

   Laitos tarjoaa myös:

   Kysymyksiä