Keystone logo
EIT Urban Mobility Master School Kaupunkiliikenteen MSc Business Engineering
EIT Urban Mobility Master School

Kaupunkiliikenteen MSc Business Engineering

2 Years

Englanti

Täysaikainen

15 Apr 2025

01 Sep 2025

EUR 4 000 / per year *

Kampuksella

* EU:n/ETA:n ulkopuolisen maan kansalainen: 16000 EUR | EU/ETA-maan tai Sveitsin kansalainen: 4000 EUR

Johdanto

Miksi opiskella Kaupunkiliikenteen liiketoimintatekniikkaa EIT Urban Mobility Master School ?

Maailmassa, jossa kaupungistuminen on nousussa ja kestävyys on ensiarvoisen tärkeää, innovatiivisten ratkaisujen kysyntä kaupunkiliikenteessä on suurempi kuin koskaan ennen. Business Engineering in Urban Mobility -ohjelma tarjoaa transformatiivisen oppimiskokemuksen tullaksesi johtajaksi yhdellä 2000-luvun kriittisimmistä ja dynaamisimmista aloista. Ohjelma keskittyy erityisesti käsitteellisen tiedon, menetelmien ja projektipohjaisen kokemuksen tarjoamiseen liiketoimintamallien innovoinnissa ja muuttamisessa kaupunkiliikenteen yhteydessä. Soveltamisala on monitieteinen ja kattaa kaikki kaupunki- ja alueliikennemuodot henkilökohtaiseen matkustamiseen sekä tavara- ja logistiikkaliikenteeseen. Ohjelma tarjoaa ymmärrystä liiketoiminnan näkökulmista kehittyvässä kaupunkiliikennemaisemassa, kuinka suunnitella käyttäjäkeskeisiä ja kestäviä ratkaisuja, jotka parantavat kaupunkiliikennekokemusta ja kuinka dataa voidaan käyttää tietoisten päätösten tekemiseen kaupunkiliikennejärjestelmien optimoinnissa ja toimitusketjuja. Ohjelman monitieteisen lähestymistavan avulla opiskelijat saavat kattavan ymmärryksen teknologiasta yhdistettynä laajaan osaamiseen johtamisen alalla.

Missä voin opiskella kauppatieteitä kaupunkiliikenteessä?

Opiskelijat aloittavat ohjelman Braunschweigin teknisessä yliopistossa Saksassa ja päättävät ohjelman Katalonian ammattikorkeakoulussa Espanjassa (opiskelijoiden tulee käydä eri yliopistossa vuodet 1 ja 2):

  • Braunschweigin tekninen yliopisto – Braunschweig, Saksa
  • Katalonian ammattikorkeakoulu (UPC) – Barcelona, Espanja

Miten ohjelma on rakennettu?

Kaikki EIT Urban Mobility Master School ohjelmat noudattavat samaa kaavaa:

  • Opiskelijat opiskelevat joka vuosi yhden vuoden kahdessa eri yliopistossa - lähtö- ja poistumisyliopistoissa. Kaikki vaihtoehdot sijaitsevat Euroopan johtavassa yliopistossa kaupunkiliikenteen alalla.
  • Valmistuville opiskelijoille myönnetään kaksi virallisesti tunnustettua maisterin tutkintoa kummastakin kahdesta yliopistosta. Lisäksi ohjelma on suunniteltu siten, että opiskelijat voivat saavuttaa Euroopan innovaatio- ja teknologiainstituutin myöntämän todistuksen.*
  • Ensimmäisen vuoden opintojen aikana opiskelijat tutustuvat innovaatioihin ja yrittäjyyteen ja osallistuvat laajennettuun haastehankkeeseen. Samana vuonna opiskelijat hankkivat välttämättömät tekniset taidot kaupunkiliikenteen haasteisiin vastaamiseksi.
  • Ensimmäisen ja toisen vuoden välillä opiskelijat osallistuvat kesäkouluun soveltamalla uusia taitoja kahteen eri kaupunkiin Euroopassa.
  • Toisena vuonna opiskelijat valitsevat useista erikoistuneemmista kursseista sekä teknisestä sisällöstä että innovaatioista ja yrittäjyydestä. Opiskelijat osallistuvat myös lyhyempään haasteprojektiin, joka sisältää harjoittelun kaupunkiliikenteen haasteisiin vastaamisessa työskentelevässä yrityksessä tai organisaatiossa. Suorittaakseen tutkinnon toisena vuonna opiskelijat suorittavat itsenäisen pro gradu -tutkielman, jossa yhdistyvät ja esitellään kaikki tekniset ja yrittäjätaidot.

Sinulla on laaja valikoima uramahdollisuuksia julkisella ja yksityisellä sektorilla sekä liiketoimintaosaaminen oman yrityksen perustamiseksi tai tiukan tutkimuksen suorittamiseksi.

186904_programme-structure-simple_00-1-2.png

Missä voin opiskella yrityssuunnittelua kaupunkiliikenteessä?

Kaupunkiliikenteen Business Engineering -ohjelman käytettävissä olevat yliopistot ovat**:

  • Braunschweigin teknillinen yliopisto, Saksa - ensimmäinen vuosi
  • UPC Barcelona Tech, Espanja - toinen vuosi


EIT Urban Mobility -kumppaniyliopistot


202581_Websitelogos.png


Hakemuksen päivämäärät ja määräajat

Hakemukset ovat tällä hetkellä auki!

Jakso 1
15.11.2023–31.1.2024

--> Suosittelemme muita kuin EU/ETAA-hakijoita hakemaan kaudella 1, jotta jää riittävästi aikaa viisumiin liittyvien prosessien järjestämiseen.

Jakso 2
1.2.2024–15.4.2024

Katso ohjelmamme webinaari!

Master School Office järjestää maisteriohjelmien webinaareja, joissa mahdolliset hakijat voivat keskustella ohjelman johtajien ja yliopistojen edustajien kanssa; keskustella nykyisten opiskelijoiden kanssa ja saada vastauksia kaikkiin heidän kysymyksiinsä!

Jos haluat saada kutsun osallistua seuraavaan live-webinaariimme, täytä tämä lomake .


Tapaa opiskelijamme

https://www.eiturbanmobility.eu/meet-our-students/


Opiskele kanssamme ja aloita matkasi muuttaa maailmaa luomalla parempia ja elävämpiä kestäviä kaupunkeja.

190000_CombinationEU1vertical_1.jpg

Ihanteelliset opiskelijat

Pääsymaksut

Apurahat ja rahoitus

Liity live-ohjelman webinaariimme!

Opetussuunnitelma

Ohjelman lukukausimaksu

Uramahdollisuudet

Opiskelijoiden suosittelut

Tietoja koulusta

Kysymyksiä