Keystone logo
© eLearning Academy for Communication GmbH
eLearning Academy for Communication GmbH

eLearning Academy for Communication GmbH

eLearning Academy for Communication GmbH

Johdanto

Näkemyksemme

Nykyaikaiset, saavutettavissa olevat, henkilökohtaisesti ohjatut eLearning-opinto-ohjelmat kaikille ihmisille – tähän olemme eLearning Academy for Communicationin kanssa pyrkineet sen perustamisesta vuonna 2016 lähtien.

Asetamme uudet standardit paitsi sisällön osalta markkinointiviestinnän, median ja liiketoiminnan, myös digitaalisen koulutusmarkkinoiden toteuttamisen kannalta.

Tarjoamme sinulle käytännönläheisiä akateemisia korkean tason kursseja akkreditoidulla maisterin tutkinnolla. Painopiste on ymmärrettävässä ja multimediapohjaisessa, ajasta ja paikasta riippumatta opiskelevassa sisällössä: yksilölliseen oppimistahtiin henkilökohtaisen palautteen, jatkuvasti kehittyvien aiheiden ja opiskelusisällön sekä akateemisen reflektoinnin avulla.

Tehtävämme

Menestyksesi on meille henkilökohtainen huolenaihe. eLearning Academy for Communication mahdollistaa siis yksilöllisen opiskelun ajan sykkeessä – milloin ja missä haluat – osaavan akateemisen yrityksen ja sen kumppaneiden kanssa. Tällä tavalla myötävaikutamme sinun koulutukseen, koulutukseen, ammatilliseen voimaantumiseen ja itsensä toteuttamiseen.

Kuinka kaikki alkoi

Vuonna 2016 eLearning Academy "putoai perustajiensa syliin". Professori (FH) Tri Silvia Ettl-Huber ja professori (FH) tohtori Michael Roither ovat itse asiassa kaksi kiireistä professoria Burgenlandin ammattikorkeakoulussa. Molemmat olivat aiemmin työskennelleet Danube-yliopistossa Kremsissä, Itävallassa, ja molemmat olivat tuolloin edelleen skeptisiä etäopiskelun suhteen.

Kaksikko tapahtui sekoitettuun oppimistutkimukseen, jossa tarkasteltiin ohjelmia, jotka perustuvat oppimateriaalien postittamiseen opiskelijoille, ja he tekivät mielenkiintoisen havainnon. Keskimäärin suuremmalla osalla etäopiskelua työskennelleet opiskelijat saivat loppukokeissaan hieman paremmat arvosanat kuin kasvokkain opiskelevat. Tämä sai heidät ajattelemaan. Yhtäkkiä tuntui loogiselta, että jatkuvasti kasvava, päivittyvä ja multimediapohjainen opiskelusisältö takaa tasaisen opetuksen laadun. Ennen kaikkea etäopiskelu tarjoaa kattavan aihevalikoiman.

Siellä missä on ajatus, tapa löytyy pian. Itävallan johtamisinstituutti FH Burgenlandissa antoi perustajien jatkaa ideaansa loppuun asti, ja niin he rakensivat kokonaan etäopetukseen perustuvan opintojakson. Rikastettuina salaisilla ainesosilla perustajat tuovat mukanaan vuosikymmenten kokemuksen osa-aikaisesta koulutuksesta.

eLearning Academy -menetelmä

178471_image.png

Lopuksi stressittömät opinnot yhdistettynä yksilölliseen tukeen!

Klassisten koetilanteiden pelko, vastenmielisyys ryhmätyötä kohtaan, jossa tehtävien koordinointi kuluttaa enemmän energiaa kuin tehtävien tekeminen itse, mahdottomien aikataulujen muisto pakollisten kasvokkain suoritettavien opiskelujen takia ja käytännön merkityksen puute – Nämä ovat vain muutamia asioita, joita opiskelijat eivät halua kohdata.

Opiskelu eLearning Academyssa tarkoittaa: miellyttävää tapaa antaa henkilökohtaisella palautteella, ajasta ja paikasta riippumatonta, resursseja säästävää opintoohjelmaa ilman matka-aikoja ja matkakuluja, kursseja moduulipäälliköiden kanssa, joilla on läheiset siteet työelämään, vankat perustiedot tieto, jonka etuna on tasainen laatu, yhdistettynä ajantasaisiin tapauksiin ja tiedon muuntamiseen pätevyydeksi.

Kutsumme sitä joskus eLearning Academy -menetelmäksi ja kehitämme sitä jatkuvasti palvelemaan suosikkialojamme: viestintää, markkinointia, myyntiä ja johtamista.

Maisteriohjelmat

eLearning Academy for Communication tarjoaa markkinointiviestinnän maisterin tutkinnon kolmella erikoisalalla ja kahdella kielellä viestinnän, markkinoinnin, myynnin ja johtamisen aloilla osa-aikaisena etäopiskeluohjelmana.

Kurssit on suunnattu niille, jotka haluavat

 • lisätä mahdollisuuksiaan edetä uralla markkinoinnin alalla suorittamalla maisterin tutkinnon,
 • ammatinharjoittajille, jotka haluavat perustella asiantuntemustaan tieteellisesti,
 • ja markkinointiviestinnän uranvaihtajilla.

Etäopiskeluohjelma on 100 % verkossa. Järjestät opinnot maisteriin asti ajasta ja paikasta täysin riippumattomasti Anria Brandstätterin johtaman osaavan opintoneuvontatiimimme tuella. Ei läsnäolovaiheita, läsnäolovaatimuksia tai kiinteitä koepäiviä – opiskelet milloin ja missä haluat. Multimediapohjaiset oppimateriaalit, jatkuvat itsetarkastukset tietoarviointien muodossa ja henkilökohtainen palaute käytännönläheisistä moduulitöistä auttavat saavuttamaan kansainvälisesti tunnustetun "Master of Arts" -tittelin.

Tutkimusmenettelyt

Suoritat 14 tämän osa-aikaisen maisteriohjelman 15 moduulista moduulipapereilla. Nämä ovat noin 15-sivuisia papereita, joissa on erityistehtäviä, joissa teoria ja käytäntö yhdistyvät. Suoritat "Laki"-moduulin verkkotestillä. Jokaisessa moduulissa testaat jatkuvasti tietosi integroitujen itsetestien avulla. Sinun on suoritettava nämä itsetestit positiivisesti ennen kuin voit jättää moduulityön.

Suoritat opinnot kirjoittamalla, esittämällä ja puolustamalla diplomityösi. Voit tehdä tämän paikan päällä tai verkossa.

eLearning Academyn akkreditointi

Qualitätszertifikate der eLearning Academy for Communciation

Sijainnit

 • Eisenstadt

  Thomas-Alva-Edison-Straße,2, 7000, Eisenstadt

  Ohjelmat

   Laitos tarjoaa myös:

   Kysymyksiä