Keystone logo
Emirates College for Advanced Education

Emirates College for Advanced Education

Emirates College for Advanced Education

Johdanto

Emirates College for Advanced Education (ECAE) asuu omistettu opettaja valmistelua ohjelman, ja koulu kehityskeskus. ECAE on Abu Dhabi hallitus korkeakouluksi sidoksissa Abu Dhabi Education neuvoston (ADEC). College on perustettu tarjoamaan ja jatko Koulutusohjelmat sekä ammatillista kehittymistä käytön aikainen kasvattajille sitoutuminen avainasemassa modernisointiin kouluopetuksen Arabiemiirikuntien, ja tarjoamalla koulutustutkimusta ratkaisuja kansakunnan. Kollegio tarjoaa tällä hetkellä kandidaatin koulutusohjelma ja erottuu laajoihin practicum ja mentorointi mahdollisuuksia sen opiskelijoille. Keskipitkällä opetusta klo ECAE on Englanti. ECAE laajentaa perustutkintoa ohjelma, uusien jatko-ohjelmia ja kohensi sen tutkimusresursseja.

ECAE edelleen valmistella uuden sukupolven jatko opettajien ja koulutuksen johtajia INSPIRE, MAHDOLLISEKSI ja opettaa.

Missio, visio ja tavoitteet

Visio

ECAE tulee maailmanluokan tutkimukseen perustuvaa College joiden valmistuneet kirjataan muutosjohtaminen kasvattajat kouluissa Arabiemiirikuntien ja sen jälkeen.

Tehtävä

Kollegio valmistelee ja jatkuvasti parantamaan erinomainen opettajien ja koulutuksen johtajia välittämään taloudellisia ja sosiaalisia tavoitteita Abu Dhabissa ja Arabiemiirikuntien avulla tutkimukseen perustuva tutkimus.

institutionaaliset Tavoitteet

Maine Excellence:

Kehitetään maine määränpää valinta korkean saavuttamiseksi opiskelijoille, jotka haluavat tulla opettajia Arabiemiirikuntien ja erittäin pätevä ja kokenut kansallisten ja kansainvälisten tiedekunnan.

Student Focus:

Luo opiskelijakeskeisen ympäristössä, joka edistää opetuksen ja oppimisen tukemana valtuutettua maailmanluokan opetussuunnitelma ja opiskelijoiden oppimisympäristö.

Partnership:

Luo kansallisia ja kansainvälisiä kumppanuusmahdollisuuksia jotka parantavat opiskelijan oppimiskokemus.

Tutkimus:

Luoda ja edistää kansainvälisesti tunnustettu ja arvostettu kulttuuri tutkimus; osoitus sitoutumisesta stipendin, innovaation ja parhaiden käytäntöjen keskitytään erityisesti opetuksen ja oppimisen kaksikielisessä kulttuuriin.

Yhteisön Engagement:

Sitoutua sidosryhmien ja laajemman yhteisön varmistaa ECAE on arvostettu tekijä, ja osallistuja, elämän UAE.

Arviointi:

Luodaan huippuyksikössä Assessment kuluessa ECAE jossa asetetaan selkeät standardit mahdollisten opiskelijoiden tavata opiskella sisällä College; mittaa saavuttamista oppilaille emiraatissa; ja muodostaa perustan lisensointi opettajien tuetaan ammatillista kehitystä ohjelmiin.

Institutional Vaikuttavuus:

Luo College laajuinen sitoutuminen toimielinten tehokkuudella kaikissa akateemisen ja hallinnollisia tehtäviä.

Sijainnit

  • Abu Dhabi

    Emirates College for Advanced Education P.O Box 126662 , , Abu Dhabi

Kysymyksiä