Keystone logo
© rawpixel.com
emTunis Business School

emTunis Business School

emTunis Business School

Johdanto

emTunis Business School on ensimmäinen afrikkalainen johtamiskoulu, joka on omistettu johtamiskoulutukselle. Tunisiassa, TUNISIAn pääkaupungissa, tarjoamme johtajille ohjelmia, joilla on erittäin korkea lisäarvo, joiden avulla he voivat ylittää potentiaalinsa ja auttaa yrityksiä navigoimaan ennennäkemättömissä haasteissa ja luomaan uusia polkuja.

Näiden tavoitteiden saavuttamiseksi tarjoamme useita koulutusmenetelmiä: verkossa, paikan päällä, jossa on sarja käynnistysleirejä, kahden sekoitus,... Sinulla on järjestelmällisesti aikataulu, jossa otetaan huomioon yrityksesi työmäärä.

Tunisia on Afrikan, Välimeren ja arabien maa. Tunisia on tunnin päässä Euroopasta ja yli 3000 vuoden etnisen sekoittumisen historia, ja se on epäilemättä maailman paras paikka opettaa monimuotoisuutta, osallisuutta ja suvaitsevaisuutta. emTunis Business School on ainoa kauppakorkeakoulu maailmassa, joka tarjoaa toimeenpano-ohjelmiaan kolmella kielellä: englanniksi, ranskaksi ja arabiaksi.

Jos olet meidän laillamme vakuuttunut Afrikan, Euroopan ja Lähi-idän välisten mahdollisuuksien ja synergioiden potentiaalista, emTunis on paras kumppanisi varustamaan sinut ja vahvistamaan valmiuksiasi tarttua paremmin näihin mahdollisuuksiin.

Sijainnit

  • Tunis

    Building Sarra, Boulevard Principal, Les Berges du Lac I, 1053, Tunis

    Ohjelmat

      Kysymyksiä