Keystone logo
© Eastern Michigan University
Eastern Michigan University - College of Arts & Sciences

Eastern Michigan University - College of Arts & Sciences

Eastern Michigan University - College of Arts & Sciences

Johdanto

Tule mukaan kansallisesti akkreditoituun ohjelmaamme, monipuolisiin, kansainvälisiin opiskelijoihin ja monikieliseen, monikulttuuriseen tiedekuntaamme Michiganin suurten järvien osavaltiossa, historiallisessa Ypsilanissa, Ann Arborin ja Detroitin naapurissa. Opi englantia (ESL/EFL) tai opeta englantia (TESOL) BA TESOL, MA TESOL, 5-vuotinen yhdistetty BA-MA TESOL, PK-12 Graduate Certificate in TESOL Campus/Online/Hybrid/Study Abroad -kurssit Tule osaksi ESL-TESOL-yhteisöämme ja kansainvälistä alumni-verkostoamme. Saat ensiluokkaista paikkasidonnaista koulutusta, akateemista palveluoppimista, pääsyn tutkijoiden yhteisöön, henkilökohtaista mentorointia, konferenssitukea, ulkomaanopiskelumahdollisuuksia, työpaikkailmoituksia, uraneuvontaa ja paljon muuta!

EMUsta

Itä-Michiganin yliopisto kuuluu Michiganin monimuotoisimpiin julkisiin yliopistoihin, ja sen ydintehtävässä keskitytään strategisesti tasa-arvoon ja osallisuuteen. Vuonna 1849 perustettu Eastern on Michiganin toiseksi vanhin julkinen yliopisto. Se palvelee tällä hetkellä yli 15 000 opiskelijaa, jotka suorittavat perustutkintoa, jatko-opintoja, erikoistumisopintoja, tohtorintutkintoja ja tutkintotodistuksia taiteiden, tieteiden ja ammattien alalla. Yli 300 pääainetta, sivuaineita ja keskittymiä tarjotaan yliopiston taiteiden ja tieteiden, liiketalouden, kasvatustieteiden, tekniikan ja teknologian, terveys- ja sosiaalipalvelujen sekä jatkokoulutuksen korkeakouluissa. Vuonna 2022 U.S. News and World Report rankkasi EMU:n sosiaalisen liikkuvuuden kategoriaan. Sijoitus heijastaa Easternin keskeistä arvoa olla tervetulleeksi toivottava mahdollisuuksien instituutio.

Tehtävä

EMU rikastuttaa elämää tukevassa, älyllisesti dynaamisessa ja monimuotoisessa yhteisössä. Omistautunut tiedekuntamme tasapainottaa opetusta ja tutkimusta valmistellakseen opiskelijoita merkityksellisillä taidoilla ja reaalimaailman tietoisuudella. Olemme mahdollisuuksien instituutio, jossa opiskelijat oppivat luokkahuoneessa ja sen ulkopuolella hyödyttääkseen paikallisia ja maailmanlaajuisia yhteisöjä.

Näkemys

Itä-Michiganin yliopistosta tulee johtava julkinen yliopisto, joka on tunnettu opiskelijakeskeisestä oppimisesta, korkeatasoisista akateemisista ohjelmista ja yhteiskunnallisesta vaikuttavuudesta.

Perusarvot

erinomaisuus

Tarjoamme poikkeuksellisen ympäristön tiedekunnallemme, henkilökunnallemme ja opiskelijoillemme. Parannamme suoritustamme jatkuvasti ja pyrimme olemaan parhaita kaikessa, mitä teemme.

Kunnioittaminen

Huolehdimme ihmisistä, yhteisöistä ja ympäristöstä ja kunnioitamme yksilön ihmisarvoa.

osallisuutta

Luomme ympäristön, joka tukee, edustaa, hyväksyy ja sitouttaa erilaisiin ryhmiin ja identiteetteihin kuuluvia henkilöitä.

vastuu

Olemme vastuussa - yksilöinä ja tiimeissä - käyttäytymisestämme, toiminnastamme ja tuloksistamme. Pidämme sitoumukset.

eheys

Rehellisyys ja avoimuus ovat ratkaisevan tärkeitä institutionaalisen tehokkuutemme kannalta. Pyrimme korkeimpaan mahdolliseen henkilökohtaiseen, henkiseen, akateemiseen, taloudelliseen ja toiminnalliseen rehellisyyteen yliopistoyhteisössä.

Sijainnit

  • Ypsilanti

    219 Alexander Building Ypsilanti, Michigan USA , 48197, Ypsilanti

Kysymyksiä